Jump to content

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
U To Ime: Jel' bio neko, svojevremeno, na Culture Kultur, u Subotici [ili gde vec]?! Kad su vec potezali iz Spanije, da li mislite da bi dosli i u Majur?! Cuo sam da ih tamo vrlo vole: "Dovedite nam BlutEngel, ili, makar, ponovo Crux!"

Да, тада је био неки електро фестивал. Прије 3 и по године, чини ми се.

Posted

Bilo je cool sino��‡ icon_cool.gif. Naro��ο�½ito sam se obradovao Achtung!u koji sam ispo�•�…tovao jo�•�… jednim neuroti��ο�½nim i neuravnote�•��enim plesom icon_redface.gif.

�•Β ta je ona stvar na nema��ο�½kom ��ο�½iji refren zvu��ο�½i kao ruski narodnjak icon_mrgreen.gificon_smile.gif?

jah, nije bilo loshe , bash sam se lepo izdjuskala...

...nije bilo neshto ljudi a i atmosfera mi je bila malo tunjava, no , pred kraj nighta je bilo super , pushtala se fina melodichna muzika...

...Sacrifice se tu uopshte nije uklopio

...shteta shto nije bilo Fieldsa icon_smile.gif

Posted

Kako to da sinoc nije bio let there be rock?! Zar nije na svake 2 nedelje u Demiji,a bio je 7.4,tako da...Morala sam na Nu metal u KST...definitivno mi to ne lezi,mada je bilo par interesantnih stvarcica.POZ pivopije.gif

Posted

...mada je pivo pomoglo u pravljenju atmosfere icon_mrgreen.gif ,a definitivno i nase "pevanje" u Vukovom parku...

@Gotze

Nemas pojma shta si propusato,kakav kvartet...AgroSale kao glavni vokal,Savic kao textopisac,a ja i drugi Marko kao prateci vokali...Sad mi je jasno zasto je park bio prazan icon_smile.gif

@DJ-evi Gavra&Lestate

Jel neko od vas mozda nabavio novu Lacrimosu,da nam pusti na svom najtu..?Trep,trep? icon_wink.gif

Posted

dobro, dobro, davi.de, ne hvalis se svojim electro projektom?! Hit-single Realm, ovamo-onamo?! Valja, valja, sve valja... samo, izdao si pokret!!

Not all vampires suck blood, not all of them die for love!!

Posted

...i ja sam!!!

btw. ne dolazim u ponedeljak; nije bilo angelice... da me nagovori...

Eh...a shta li cesh kad lestate pusti neku od tvojih omiljenih, kao shto ume, a ti kuci...blenesh u prazno... icon_sad.gif pa zalosno pregledavash playlist... icon_cry.gif

Evo ja te nagovaram icon_razz.gif

Posted

Ova nedelja ce biti super!!! Prvo ovo u Demiji u ponedeljak,pa Voodoo sreda,pa AKO BUDE let there B grock u cetvrtak,pa petak Ben Hur,nedelja GAVRA,a onaj ponedeljak...to najvise cekam musik20.gifmusik20.gif

musik19.gif SPECIAL musik19.gif

AH,MI NOCNE PTICE... icon_da.gif

Posted
...mada je pivo pomoglo u pravljenju atmosfere icon_mrgreen.gif ,a definitivno i nase "pevanje" u Vukovom parku...

@Gotze

Nemas pojma shta si propusato,kakav kvartet...AgroSale kao glavni vokal,Savic kao textopisac,a ja i drugi Marko kao prateci vokali...Sad mi je jasno zasto je park bio prazan icon_smile.gif

@DJ-evi Gavra&Lestate

Jel neko od vas mozda nabavio novu Lacrimosu,da nam pusti na svom najtu..?Trep,trep? icon_wink.gif

Zar nova Lacrimosa ne izlazi tek 2. maja?

Posted
Ova nedelja ce biti super!!! Prvo ovo u Demiji u ponedeljak,pa Voodoo sreda,pa AKO BUDE let there B grock u cetvrtak,pa petak Ben Hur,nedelja GAVRA,a onaj ponedeljak...to najvise cekam musik20.gifmusik20.gif

musik19.gif SPECIAL musik19.gif

AH,MI NOCNE PTICE... icon_da.gif

U četvrtak je Stevin najt. (Samo ne kapiram zašto izigravam surfujuću reklamu kad na kraju verovatno neću ni otići icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_rolleyes.gif).

Posted
Zar nova Lacrimosa ne izlazi tek 2. maja?

Da,u pravu si...na sajtu je pisalo o desavanjima u aprilu - izlasku albuma,al tek 2.5.ce doci medju nas smrtnike...oh well,god damn it. icon_mrtav.gificon_wink.gif

Posted
TNX4info,saznala sam,gothic, gothic i samo gothic,nikada dosta musik20.gif

Jel neko zna da li su u subotu 80-te u KSTu? pivopije.gif

Kako je krenulo verovatno će i Bogi u petak puštati muziku u malom klubu icon_smile.gif.

Jesu.

Posted (edited)

Kao shto vetj rekoh - gothic u nashem gradu postade totalni mainstream - nightova na sve strane icon_smile.gif

S druge strane veoma je zalosno shto druge scene tipa hcpunk, numetal, grunge i sl. i dalje ostadoshe u maltene totalnom mraku icon_sad.gif Nadam se da ce se i na tome poraditi, pa da i ostali imaju gde da izlaze!! pivopije.gif

Edited by Sentinel
Posted
Kao shto vetj rekoh - gothic u nashem gradu postade totalni mainstream - nightova na sve strane icon_smile.gif

S druge strane veoma je zalosno shto druge scene tipa hcpunk, numetal, grunge i sl. i dalje ostadoshe u maltene totalnom mraku icon_sad.gif Nadam se da ce se i na tome poraditi, pa da i ostali imaju gde da izlaze!! pivopije.gif

slazem se...i da bude vise 60tih,70tih,80tih,let there b rocka...