Woodcutter Posted April 21, 2005 Report Posted April 21, 2005 A? Nisam ni znala za to. Objasni. Bilo valjda pre 3-4 god... Ili tako nesto... I Assemblage 23... Quote
Sinstrel Posted April 21, 2005 Report Posted April 21, 2005 E jebi ga sad, 4 godine... Bilo je 2003 koliko se secam, trebao sam da idem ali nista od toga nije bilo. Quote
Thule Posted April 21, 2005 Author Report Posted April 21, 2005 U To Ime: Jel' bio neko, svojevremeno, na Culture Kultur, u Subotici [ili gde vec]?! Kad su vec potezali iz Spanije, da li mislite da bi dosli i u Majur?! Cuo sam da ih tamo vrlo vole: "Dovedite nam BlutEngel, ili, makar, ponovo Crux!" Да, тада је био неки електро фестивал. Прије 3 и по године, чини ми се. Quote
Kveld Posted April 21, 2005 Report Posted April 21, 2005 Bilo je cool sino��‡ . Naro��ο�½ito sam se obradovao Achtung!u koji sam ispo�•�…tovao jo�•�… jednim neuroti��ο�½nim i neuravnote�•��enim plesom . �•Β ta je ona stvar na nema��ο�½kom ��ο�½iji refren zvu��ο�½i kao ruski narodnjak ? jah, nije bilo loshe , bash sam se lepo izdjuskala... ...nije bilo neshto ljudi a i atmosfera mi je bila malo tunjava, no , pred kraj nighta je bilo super , pushtala se fina melodichna muzika... ...Sacrifice se tu uopshte nije uklopio ...shteta shto nije bilo Fieldsa Quote
amy_mccoy Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 usput, zaradio sam i stomacni virus... join the club btw...dolazim u ponedeljak, nagovorila me Angelica Quote
tovar Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 taman me podseti da javno podsetim ljude da je u ponedeljak gothic + extreme u akademiji. Quote
Jessy Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Kako to da sinoc nije bio let there be rock?! Zar nije na svake 2 nedelje u Demiji,a bio je 7.4,tako da...Morala sam na Nu metal u KST...definitivno mi to ne lezi,mada je bilo par interesantnih stvarcica.POZ Quote
Jessy Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 ...mada je pivo pomoglo u pravljenju atmosfere ,a definitivno i nase "pevanje" u Vukovom parku... @Gotze Nemas pojma shta si propusato,kakav kvartet...AgroSale kao glavni vokal,Savic kao textopisac,a ja i drugi Marko kao prateci vokali...Sad mi je jasno zasto je park bio prazan @DJ-evi Gavra&Lestate Jel neko od vas mozda nabavio novu Lacrimosu,da nam pusti na svom najtu..?Trep,trep? Quote
tovar Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 nein, ali mozda bogi jeste. sa druge strane, uposlicu nekog da mi skine sa neta ko ima kabl. Quote
amy_mccoy Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 nein, ali mozda bogi jeste. sa druge strane, uposlicu nekog da mi skine sa neta ko ima kabl. don't look at me Quote
dEaD liViNg dOll Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Jedino shto ne volim kod night-ova je ishchekivanje istih...to me stvarno ubija...Inache najvishe volim Gavrine night-ove gde ne znam kad se nisam dobro provela...ali dochekati tu svaku drugu nedelju... oh,well...bar ima shta da se cheka Quote
EvilFlower Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 join the club btw...dolazim u ponedeljak, nagovorila me Angelica ...i ja sam!!! btw. ne dolazim u ponedeljak; nije bilo angelice... da me nagovori... Quote
EvilFlower Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 dobro, dobro, davi.de, ne hvalis se svojim electro projektom?! Hit-single Realm, ovamo-onamo?! Valja, valja, sve valja... samo, izdao si pokret!! Not all vampires suck blood, not all of them die for love!! Quote
dEaD liViNg dOll Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 ...i ja sam!!! btw. ne dolazim u ponedeljak; nije bilo angelice... da me nagovori... Eh...a shta li cesh kad lestate pusti neku od tvojih omiljenih, kao shto ume, a ti kuci...blenesh u prazno... pa zalosno pregledavash playlist... Evo ja te nagovaram Quote
dEaD liViNg dOll Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 Not all vampires suck blood, not all of them die for love!! Kad smo vec kod toga...vecheras je Full Moon Madness!!!!!! Quote
Jessy Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 Ova nedelja ce biti super!!! Prvo ovo u Demiji u ponedeljak,pa Voodoo sreda,pa AKO BUDE let there B grock u cetvrtak,pa petak Ben Hur,nedelja GAVRA,a onaj ponedeljak...to najvise cekam SPECIAL AH,MI NOCNE PTICE... Quote
SheWolf Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 ...mada je pivo pomoglo u pravljenju atmosfere ,a definitivno i nase "pevanje" u Vukovom parku... @Gotze Nemas pojma shta si propusato,kakav kvartet...AgroSale kao glavni vokal,Savic kao textopisac,a ja i drugi Marko kao prateci vokali...Sad mi je jasno zasto je park bio prazan @DJ-evi Gavra&Lestate Jel neko od vas mozda nabavio novu Lacrimosu,da nam pusti na svom najtu..?Trep,trep? Zar nova Lacrimosa ne izlazi tek 2. maja? Quote
Kakashi Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 Ova nedelja ce biti super!!! Prvo ovo u Demiji u ponedeljak,pa Voodoo sreda,pa AKO BUDE let there B grock u cetvrtak,pa petak Ben Hur,nedelja GAVRA,a onaj ponedeljak...to najvise cekam SPECIAL AH,MI NOCNE PTICE... U četvrtak je Stevin najt. (Samo ne kapiram zašto izigravam surfujuću reklamu kad na kraju verovatno neću ni otići ). Quote
Jessy Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 TNX4info,saznala sam,gothic, gothic i samo gothic,nikada dosta Jel neko zna da li su u subotu 80-te u KSTu? Quote
Jessy Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 Zar nova Lacrimosa ne izlazi tek 2. maja? Da,u pravu si...na sajtu je pisalo o desavanjima u aprilu - izlasku albuma,al tek 2.5.ce doci medju nas smrtnike...oh well,god damn it. Quote
Kakashi Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 TNX4info,saznala sam,gothic, gothic i samo gothic,nikada dosta Jel neko zna da li su u subotu 80-te u KSTu? Kako je krenulo verovatno će i Bogi u petak puštati muziku u malom klubu . Jesu. Quote
Sentinel Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 (edited) Kao shto vetj rekoh - gothic u nashem gradu postade totalni mainstream - nightova na sve strane S druge strane veoma je zalosno shto druge scene tipa hcpunk, numetal, grunge i sl. i dalje ostadoshe u maltene totalnom mraku Nadam se da ce se i na tome poraditi, pa da i ostali imaju gde da izlaze!! Edited April 24, 2005 by Sentinel Quote
Jessy Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 Kao shto vetj rekoh - gothic u nashem gradu postade totalni mainstream - nightova na sve strane S druge strane veoma je zalosno shto druge scene tipa hcpunk, numetal, grunge i sl. i dalje ostadoshe u maltene totalnom mraku Nadam se da ce se i na tome poraditi, pa da i ostali imaju gde da izlaze!! slazem se...i da bude vise 60tih,70tih,80tih,let there b rocka... Quote
Recommended Posts