Black~Cat Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 Idemo odma',sada,odma' u advokate... Ja sam već na tom putu... Quote
tovar Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 nista spektakularno. ok night. previse ljudi. mana raspusta, praznika i slicnih zgoda. nesto umnih razgovora. malo ol' school poziranja i generalno opustanje. Quote
Black~Cat Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 previse ljudi. mana raspusta, praznika i slicnih zgoda. Da, vala, u pravu si... Otkad je počeo raspust ja ne mogu nigde da izađem, a da imam malo mira... U klubovima nema više mesta za disanje, kamoli za igranje Quote
MissionVao Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 nista spektakularno. ok night. previse ljudi. mana raspusta, praznika i slicnih zgoda. nesto umnih razgovora. malo ol' school poziranja i generalno opustanje. a zasto ti uvek nosis sun glasses? znaci meni je ladno na kraju veceri upala cigara u pantalone ne iznenadjuje me, posto sam to predvidela meni je bas bilo lepo-naj drustvo, super muzika, hronicno odsutsvo zelje za igranjem, novi ljudi... i naravno Dzej. Quote
tovar Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 a zasto ti uvek nosis sun glasses? zato sto sam darker, pozer, gay i neverovatno cool, pa me svi poznaju i prepoznaju, sto ja naravno ne zelim. zezam se. sun glasses are cool. simple as death. Quote
Jessy Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 da,poziranje je in Ko kaze da i medju metalcima nema fensera u dushi... Quote
Orbituated Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 da,poziranje je in Ko kaze da i medju metalcima nema fensera u dushi... Hide your shame... fora danas nije da nosish naochare za sunce nocu ...... ne draga moja omladino ..vec da uzmesh crna sochiva ...:)da izgledash kao Aladin...ili neki manga lik ..zar je bitno ..... hehhee Quote
ovchica Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 znaci meni je ladno na kraju veceri upala cigara u pantalone ne iznenadjuje me, posto sam to predvidela kad je to bilo? ja nisam videla meni se,osim onog prokletog slica,nista nije desilo Quote
MissionVao Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 kad je to bilo? ja nisam videla meni se,osim onog prokletog slica,nista nije desilo a udarac u celo? Quote
ovchica Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 a udarac u celo? i to ima li jos nesto? zasto li osecam da ima? pain.....trsh.... dobro da nismo reagovale na sex to bi trebalo videti Quote
MissionVao Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 zasto li osecam da ima? i ja se pitam run-away clothes Quote
ovchica Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 ono,samo vidis - ostajem bez suknje... kao jelena kad se okliznula i pala,nosila je haljinu a nije imala ispod gace pa su svi videli njeno golo dupe... za ono drugo ne znam na dobrom sam putu da je stignem sreca da ja makar nosim gace Quote
MissionVao Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 kao jelena kad se okliznula i pala,nosila je haljinu a nije imala ispod gace sad ce svi tipovi da ti traze da ih upoznas s njom Quote
ovchica Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 mislim da nece... sad bih rekla nesto ali ne mogu.o tome na p.p. da se tako lako navatavaju tipovi,skinula bih se gola nasred kst-a ustvari,nije meni problem da se neko nalozi na mene vec sto ja nemam na koga Quote
Froiibaad Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 oce to kad covek ima preveliki nivo aspiracije - moj slucaj Quote
Froiibaad Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 znam ali mi zao shto nisam bio tu - imash fotke Quote
ovchica Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 nemam ma,juce je generalno bio smor ali smo se double fire i ja bash lepo provele,uz minimalan broj blamova el tako double? reci mi da je tako Quote
Black~Cat Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 zato sto sam darker, pozer, gay i neverovatno cool, pa me svi poznaju i prepoznaju, sto ja naravno ne zelim. zezam se. sun glasses are cool. simple as death. Jbt, kad si izašao iz onih kola ja pomislila - "Vidi, Blade počeo da pušta kosu!" Šajim se... Quote
MissionVao Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 Jbt, kad si izašao iz onih kola ja pomislila - "Vidi, Blade počeo da pušta kosu!" zar Blade nije crnac? Quote
Black~Cat Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 zar Blade nije crnac? Ma bre bitna je pojava a ne boja kože Quote
Froiibaad Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 nemam ma,juce je generalno bio smor ali smo se double fire i ja bash lepo provele,uz minimalan broj blamova el tako double? reci mi da je tako ma mogu zamisliti - mora da joj je bilo super - s tobom bio i najvecem depresivcu bilo until eggs Quote
ovchica Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 hvala ako me odjednom nestane,to je zato sto mi je nestalo net sati - cisto da znas --------------------- lestate crnac pa,ako ga obezglavimo,zaista jeste licio na blade-a Quote
Froiibaad Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 ma samo opushteno - a kuvarev pomocnik crnac - dobar vic Quote
Black~Cat Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 lestate crnac pa,ako ga obezglavimo,zaista jeste licio na blade-a Pa il rekoh ja? Ovo će nam doći glave Neka...Zna Les da mi njega volimo iako je živi Blade Quote
Recommended Posts