Jump to content

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nista spektakularno. ok night. previse ljudi. mana raspusta, praznika i slicnih zgoda. nesto umnih razgovora. malo ol' school poziranja i generalno opustanje.

Posted

previse ljudi. mana raspusta, praznika i slicnih zgoda.

Da, vala, u pravu si... Otkad je počeo raspust ja ne mogu nigde da izađem, a da imam malo mira... U klubovima nema više mesta za disanje, kamoli za igranje icon_rolleyes.gif

Posted
nista spektakularno. ok night. previse ljudi. mana raspusta, praznika i slicnih zgoda. nesto umnih razgovora. malo ol' school poziranja i generalno opustanje.

a zasto ti uvek nosis sun glasses? mhihi.gif

znaci meni je ladno na kraju veceri upala cigara u pantalone icon_smile.gif ne iznenadjuje me, posto sam to predvidela icon_uhoh.gif

meni je bas bilo lepo-naj drustvo, super muzika, hronicno odsutsvo zelje za igranjem, novi ljudi... pivopije.gif

i naravno Dzej.

Posted
a zasto ti uvek nosis sun glasses? mhihi.gif

zato sto sam darker, pozer, gay i neverovatno cool, pa me svi poznaju i prepoznaju, sto ja naravno ne zelim. zezam se. sun glasses are cool. simple as death.

Posted
da,poziranje je in icon_smile.gif

Ko kaze da i medju metalcima nema fensera u dushi... icon_smile.gif

icon_twisted.gif

Hide your shame...

icon_smile.gif

fora danas nije da nosish naochare za sunce nocu ......

ne draga moja omladino ..vec da uzmesh crna sochiva ...:)da izgledash kao Aladin...ili neki manga lik ..zar je bitno .....

hehhee

icon_twisted.gificon_twisted.gificon_twisted.gificon_twisted.gificon_twisted.gif

Posted
znaci meni je ladno na kraju veceri upala cigara u pantalone icon_smile.gif ne iznenadjuje me, posto sam to predvidela icon_uhoh.gif

icon_smile.gif kad je to bilo? ja nisam videla mhihi.gif

meni se,osim onog prokletog slica,nista nije desilo icon_smile.gif

Posted

ono,samo vidis - ostajem bez suknje... icon_smile.gif

kao jelena kad se okliznula i pala,nosila je haljinu a nije imala ispod gace pa su svi videli njeno golo dupe...

za ono drugo ne znam icon_smile.gif na dobrom sam putu da je stignem icon_smile.gif sreca da ja makar nosim gace icon_wink.gif

Posted

icon_smile.gif mislim da nece...

sad bih rekla nesto ali ne mogu.o tome na p.p. icon_wink.gif

da se tako lako navatavaju tipovi,skinula bih se gola nasred kst-a icon_wink.gif

ustvari,nije meni problem da se neko nalozi na mene vec sto ja nemam na koga mad.gif

Posted

icon_smile.gif nemam

ma,juce je generalno bio smor ali smo se double fire i ja bash lepo provele,uz minimalan broj blamova icon_wink.gif

el tako double? icon_mrgreen.gif reci mi da je tako icon_mrtav.gif

Posted

zato sto sam darker, pozer, gay i neverovatno cool, pa me svi poznaju i prepoznaju, sto ja naravno ne zelim. zezam se. sun glasses are cool. simple as death.

Jbt, kad si izašao iz onih kola ja pomislila - "Vidi, Blade počeo da pušta kosu!" icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Šajim se... icon_wink.gif

Posted
icon_smile.gif nemam

ma,juce je generalno bio smor ali smo se double fire i ja bash lepo provele,uz minimalan broj blamova icon_wink.gif

el tako double? icon_mrgreen.gif reci mi da je tako icon_mrtav.gif

ma mogu zamisliti - mora da joj je bilo super - s tobom bio i najvecem depresivcu bilo until eggs

Posted

hvala icon_redface.gif ako me odjednom nestane,to je zato sto mi je nestalo net sati - cisto da znas icon_wink.gif

---------------------

lestate crnac icon_smile.gif

pa,ako ga obezglavimo,zaista jeste licio na blade-a icon_wink.gif