Kakashi Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 Basta je dobra za bilo koji night... Nije basta kriva sto se goticari ponabijaju uz zidove i u coskove a podijum visi prazan. Ma gde dobra: nemaš za šta da se uhvatiš (što je u nekim trenucima vrlo važno ), prostor je previše ... nepregrađen (gde su podzemni hodnici gotskih zamkova? ) i nedefinisan. Rasveta je očaj itd. Quote
Sinstrel Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 Hvatanje... vidis mislim da ne mislimo u istom pravcu... Ako ti treba separe... pa vidis tesko ces da ga nadjes u nekom klubu, kaficu restoranu svakako ali u klubu i to u basti tesko! Rasveta? Koga uopste zabole za to?! Quote
Black~Cat Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 Ma gde dobra: nemaš za šta da se uhvatiš (što je u nekim trenucima vrlo važno ) Totalno se slažemo... Quote
DarkLady Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 U kst-u je napokon bilo vishe svetla (valjda sa ulice il chega vec, bio otvoren prozor, pirkalo fino) pa sam mogla da fino razgledam oko sebe, bar u pochetku...dok pivo nije uchinilo svoje... na akademiji nisam bila...bla...kasno sam saznala, a bila daleko..jbga..next time.. Quote
Sentinel Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 (edited) moji utisci sa proslog najta su na koncerti i okupljanja...bla,mrzi me da se ponavljam @Gavra-Sto se ne bi prebacio u KST da pustas leti?U bashti je prijatno... Meni je smeshno da Dj takvog kvaliteta pushta muziku u jednom bljutavom kst-u. Edited May 4, 2005 by Sentinel Quote
tovar Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 sto se 'vatanja tice, to mozes uvek i svuda. ljude oko tebe ionako bli kurac sta ti radis, a cak iako ih ne boli, tebe bi trebalo da boli da li njih boli ili ne boli. nevermind this, prolupao sam. Quote
Jessy Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 (edited) nadam se da veceras Steva nece zavrsiti pre 4h posto se izgleda u poslednje vreme umorio... Sutra o5 elektro u KSTu?Ko pusta? Bezobzira,ovaj put se ide na nesto pozitivnije-Demija... Gavra u KSTu=mozda je KST bljutav (mada ni Demija nije "raj na zemlji",pardon-"pakao na zemlji" )ali kad nesto volis da slusas,nije ti bitno gde se pusta...ako mene pitas,cak i da Gavra pusta elektroniku u nekoj prljavoj smrdljivoj shtali,otishla bih i tamo... Jbga-sta biste vi?-"bljutavi KST je ipak NASH bljutavi KST...hocete da pocne da pusta na Lukasu,pa da budete zadovoljni ambijentom? Edited May 4, 2005 by Jessy Quote
Aurora Calerva Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 Jbga-sta biste vi?-"bljutavi KST je ipak NASH bljutavi KST...hocete da pocne da pusta na Lukasu,pa da budete zadovoljni ambijentom? He, KST = glupa rupa.... Ali Lukas nije dovoljno iskren... Sad su Drama i SkyBar u trendu... Quote
tovar Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 bejah, ostadoh do 2, eto me gajbi. ok je night bio, valjda, samo mi se cini da je malo kasno poceo da vrti LM hitice. Quote
Jessy Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 najt-nista posebno,tj. bio bi nista posebno da drugu nije rodjendan...sto se tice muzike-u pocetku su bil dobre stvari,posle 2 sam se smorila...mozda mi je odgovarala jos koja pesma...sve u svemu-mene nema sledece srede i uopste donela sam odluku da definitivno apstiniram sa gotik najtovima...osim Gavrinih... i predjem malo na rock Ionako ce sad lepo vreme,pa ce da se bleji napolju... Quote
MissionVao Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 bicu totalno gothic-u mracnim neosuncanim prostorijama... sve do jula a onda cu da poludim nacisto bilo bi cool da se napravi neki gothic picnic, kad naidje bas lepo vreme... ne mora strogo coporativno Quote
Jessy Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 Goth vise nije u modi! dolaskom leta i sunca se prelazi na nesto veselije...bice hippie vece 12.5.can't wait!!!A veceras je rockic u Demiji Dosadilo mi gusenje u mracnim prostorijama KST-a,Voodoo-a,Demije...sad lepo Kelmegdan-alkhol,domace drustvo-banja Moze i gitara,Kosutnjak,o5 alkohol ,rostilj...mmmm... Mada...znam da cu krizirati za nightovima Quote
Sinstrel Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 To uvek ali i goth kod Steve s vremena na vreme ce dobro doci! Quote
Jessy Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 To uvek ali i goth kod Steve s vremena na vreme ce dobro doci! kod Steve u poslednje vreme ni G od gotika...dosta pusta stvari koje nemaju veze sa gotikom... Quote
ajsha69 Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 E,.. ko sinoc njie bio na electru, nije me video u suknji.. ... (..i nije video koliko sam se svetski smorila ... ortak i ja zbrisali vec oko 2) Quote
Sentinel Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 (edited) kod Steve u poslednje vreme ni G od gotika...dosta pusta stvari koje nemaju veze sa gotikom... Oduvek je to tako, redovno izvodi besne gliste pa ubije u pojam! No zato kad zabode neki dobar blok onda stvarno bude !!! Edited May 6, 2005 by Sentinel Quote
EvilFlower Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 nego, Suzanne Vega ima pesmu Rock In This Pocket (Song of DaviD)!! Na koga vas to podseca?? Quote
Sinstrel Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 (edited) E,.. ko sinoc njie bio na electru, nije me video u suknji.. ... (..i nije video koliko sam se svetski smorila ... ortak i ja zbrisali vec oko 2) Damn, girl... to je stvarno cudo nevidjeno! Da vidim da dodjes u suknji na rokanje! Edited May 6, 2005 by Sinstrel Quote
miss Penny Lane Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 zato je na rocku u Demiji bilo extra!!! jer me vodis sa sobom next time ? Quote
Jessy Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 jer me vodis sa sobom next time ? naaaravno...eeee da sam znala,zvala bih te za cetvrtak... dobro...next time Quote
amy_mccoy Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 jer me vodis sa sobom next time ? vodite i mene posle 24-og juna Quote
Jessy Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 vodite i mene posle 24-og juna shta je tada?Ispit?Good luck...ma ici cemo sve...na rocku je super pozitivna atmosfera i ljudi se SMEJU za promenu od gothica Quote
Recommended Posts