Jump to content

Recommended Posts

Posted
shta je tada?Ispit?Good luck...ma ici cemo sve...na rocku je super pozitivna atmosfera i ljudi se SMEJU za promenu od gothica icon_smile.gif

ma kraj ispita (ehh da je samo jedan icon_smile.gif ) ....do tada...prihvatam samo pozive na slave, krstenja i vencanja laugh.gif

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
hehehhe icon_smile.gif

znaci zene ide se biggreens.gif

yeeey...u ponedeljak je Bogi al mislim da necu doci...ako banem,ostajem do 2h najdalje...u utorak polazem(padam) voznju... icon_wink.gif

Posted (edited)

Jos nisi polozila? Heh secam se kada si otvorila temu oko voznje i polaganja!  icon_mrgreen.gif

Srecno ovaj put!  icon_wink.gif

hvala na lepim zeljama...sto se tice ispita,ovo je 2-gi put da izlazim...napravila sam zescu pauzu...Problem je sto ja ne mogu polako i smireno da vozim...kako od mene trazi moj "smireni" instruktor...takva voznja mi samo dize pritisak...al cu morat da izdrzim tih 10 min i pravim se da sam fino cheljade icon_twisted.gif

20.5. ideeeemoooo biggreens.gif

Edited by Jessy
Posted
sta je tamo?

njet ne mogu, imaju mi ortaci svirku u skcu icon_da.gif mada ja i ti se vidimo cim ja izadjem iz ovog sr/tanja icon_cry.gif

icon_rockdevil.gif

jessy idemo li 20. ???

tamo je Anguish Sublime...ma savatacu nekog "metalca" da me vodi laugh.gificon_smile.gif

ko to ima svirku u SKCu???

Posted
tesko da nesto domace ne treba da se propusti....

slazem se,ali ko zna...rizikovati ili ne rizikovati-pitanje je sad...Gavra rece da se obavezno dodje...

Ponecu sir za usi,zasvaki slucaj...ukoliko se moj i Gavrin ukus razlikuju icon_smile.gif

Posted
ja saM jednom u zivotu biO u sugavoj akademiji na gavri, tada i nikad vise, al' imam jako opravdanje, napolju je bilo tada -20 stepeni....

ono kad smo nas trojica stajali ispred klozeta i tupili celo vece o katatonia-i? to su bili dani...