Black~Cat Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 ljudi...kako je bilo sinoc na Bogiju... ? Da vidim jesam li shta propustila...aktivirajte se... Meni je bilo veoma dobro, ne znam za ostale... Bilo je užasno malo ljudi, ali mi to nije smetalo... Došla sam prva i otišla poslednja Quote
Jessy Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Meni je bilo veoma dobro, ne znam za ostale... Bilo je užasno malo ljudi, ali mi to nije smetalo... Došla sam prva i otišla poslednja Iiiiiiiiiiiiiiiiiii?!?! Quote
Black~Cat Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Iiiiiiiiiiiiiiiiiii?!?! I....ništa. Šaljem ti pp. Quote
michelle Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 bice hippie vece 12.5. Znaci pustiti gas Quote
amy_mccoy Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Meni je bilo veoma dobro, ne znam za ostale... Bilo je užasno malo ljudi, ali mi to nije smetalo... Došla sam prva i otišla poslednja pa ljudi uche! Quote
Sentinel Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 ljudi...kako je bilo sinoc na Bogiju... ? Da vidim jesam li shta propustila...aktivirajte se... Muzika: Posecenost: Quote
miss Penny Lane Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 angie sta je bilo ? jess kad je hippie vece? Quote
Jessy Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Opasna je nasha Angie... nije skorpija za dzabe Hippie je u cetvrtak...organizuje se neka ekipica...hosh' da idesh? Quote
Jessy Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 rachunaj onda da banesh na kaficu kod mene i da se lepo isprichamo ovih dana kad god ti odgovara... Quote
Jessy Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 sinoc u Voodoo bruka kolicno ljudi...valjda zbog ispita...a mozda i zbog Stivijevog "originalnog"repertoara... Pocheo je da pushta dobre stvari tek posle 2h...ali zato je ishla pesma sve bolja za boljom... Quote
tovar Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 steva je do dvojke izbegavao hitice, a pustao u principu stvari koje on gotivi. i to se meni prilicno svidelo, jerbo malo edukacije publike nije na odmet. Quote
amy_mccoy Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Jessy...da li se nesto lepo desilo jednoj nasoj zajednickoj poznanici? (you know what I mean) Quote
Jackie Brown Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 sinoc u Voodoo bruka kolicno ljudi...valjda zbog ispita...a mozda i zbog Stivijevog "originalnog"repertoara... Pocheo je da pushta dobre stvari tek posle 2h...ali zato je ishla pesma sve bolja za boljom... Ja sam taj deo propustila.....Taman kada je pocelo da bude lepo,ja sam bila u busu...... Zbog nocasnjeg izlaska sam zaradila dve boce u kicmu i zabranu mrdanja tokom ovog,a i mozda sledeceg dana.... Quote
Sinstrel Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Auuu bre pa sta ti se desilo? Posle sigurno dva meseca, otisao sam u Voodoo. Trudio sam se da se maximalno glupiram (rasterivao fake goth spirit) ali uglavnom nisam imao dovoljnu podrsku. Furao sam svoj Smurf outfit. Muzika je bila ok. Ostao sam do 4h i otisao. Bas zajeban night. Quote
tovar Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 Jessy...da li se nesto lepo desilo jednoj nasoj zajednickoj poznanici? (you know what I mean) ako mislite na istu na koju ja mislim, nije. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 sinoc u Voodoo bruka kolicno ljudi...valjda zbog ispita...a mozda i zbog Stivijevog "originalnog"repertoara... Pocheo je da pushta dobre stvari tek posle 2h...ali zato je ishla pesma sve bolja za boljom... ja vec poduze vreme drzim tezu da stivija treba ubiti (u najmanju ruku).... Quote
tovar Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 ne diraj ucitelja! jako je gadan kad se naljuti. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 blago uceniku kome je ucitelj mentalno zaostao.... Quote
Jessy Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 zato je sinoc na 60-tim bilo do jaja...gomila opuhtenih ljudi,pozitivna atmosfera,fina muzika (iako ne ludim za hippie mjuziom)...dosta stvari iz Kose(standard ),a za kraj pesma koja obara-Hey You-P.F. mnogo mi vishe odgovara taj neisfolirani i spontani nastup ljudi na ovim najtovima,nego konstantno iskomplexirano mrachenje i zabijanje po coshkovima "true gothichara". @Amy Shto se tiche zajednichke poznanice ...nishta nije bio...osim ako je u nekom odsutnom trenutku Lesi nije pokushao da "ruchka" Quote
tovar Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 samo sam je poducavao kako se zakucava za zid, sto poducavam sve ljude kojima je pomoc potrebna. daklem, u ponedeljak je na 'demiji najverovatnije moj night. love, gothic doom i nu metal. Quote
Jessy Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 lepo,samo nemoj bash toliko da nas edukujesh-volim da chujem nove stvari,ali umereno...treba se ipak zadrzati na opshte poznatim stvarima.Pusti novi Sentenced i Soul Relic,pliz... Quote
tovar Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 soul relic imam samo krs snimak, a novi sentenced se podrazumeva. povedi masu ekipe. Quote
Recommended Posts