Jump to content

Recommended Posts

Posted

ljudi...kako je bilo sinoc na Bogiju... icon_smile.gif ?

Da vidim jesam li shta propustila...aktivirajte se...

icon_da.gif  icon_da.gif  icon_da.gif  pivopije.gif

Meni je bilo veoma dobro, ne znam za ostale... icon_uhoh.gificon_smile.gif

Bilo je užasno malo ljudi, ali mi to nije smetalo... Došla sam prva i otišla poslednja icon_da.gificon_smile.gif

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bilo je užasno malo ljudi, ali mi to nije smetalo... Došla sam prva i otišla poslednja icon_da.gificon_smile.gif

Iiiiiiiiiiiiiiiiiii?!?! icon_twisted.gif

Posted

pa ljudi uche! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

sinoc u Voodoo bruka kolicno ljudi...valjda zbog ispita...a mozda i zbog Stivijevog "originalnog"repertoara... icon_smile.gif Pocheo je da pushta dobre stvari tek posle 2h...ali zato je ishla pesma sve bolja za boljom... icon_da.gif

Posted

steva je do dvojke izbegavao hitice, a pustao u principu stvari koje on gotivi. i to se meni prilicno svidelo, jerbo malo edukacije publike nije na odmet.

Posted
sinoc u Voodoo bruka kolicno ljudi...valjda zbog ispita...a mozda i zbog Stivijevog "originalnog"repertoara... icon_smile.gif Pocheo je da pushta dobre stvari tek posle 2h...ali zato je ishla pesma sve bolja za boljom... icon_da.gif

Ja sam taj deo propustila.....Taman kada je pocelo da bude lepo,ja sam bila u busu...... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Zbog nocasnjeg izlaska sam zaradila dve boce u kicmu i zabranu mrdanja tokom ovog,a i mozda sledeceg dana.... no.gifno.gifno.gif

Posted

Auuu bre pa sta ti se desilo?

Posle sigurno dva meseca, otisao sam u Voodoo. Trudio sam se da se maximalno glupiram (rasterivao fake goth spirit) ali uglavnom nisam imao dovoljnu podrsku. Furao sam svoj Smurf outfit. Muzika je bila ok. Ostao sam do 4h i otisao. Bas zajeban night.

Posted
Jessy...da li se nesto lepo desilo jednoj nasoj zajednickoj poznanici? (you know what I mean)

ako mislite na istu na koju ja mislim, nije.

Posted

zato je sinoc na 60-tim bilo do jaja...gomila opuhtenih ljudi,pozitivna atmosfera,fina muzika (iako ne ludim za hippie mjuziom)...dosta stvari iz Kose(standard musik20.gif ),a za kraj pesma koja obara-Hey You-P.F. musik20.gif

mnogo mi vishe odgovara taj neisfolirani i spontani nastup ljudi na ovim najtovima,nego konstantno iskomplexirano mrachenje i zabijanje po coshkovima "true gothichara". icon_da.gif

@Amy

Shto se tiche zajednichke poznanice icon_mrgreen.gif ...nishta nije bio...osim ako je u nekom odsutnom trenutku Lesi nije pokushao da "ruchka" icon_smile.gif

Posted

samo sam je poducavao kako se zakucava za zid, sto poducavam sve ljude kojima je pomoc potrebna. daklem, u ponedeljak je na 'demiji najverovatnije moj night. love, gothic doom i nu metal.

Posted

lepo,samo nemoj bash toliko da nas edukujesh-volim da chujem nove stvari,ali umereno...treba se ipak zadrzati na opshte poznatim stvarima.Pusti novi Sentenced i Soul Relic,pliz... icon_da.gif