miss Penny Lane Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 ne dolazim veceras ... kako je bilo? Quote
Thule Posted May 29, 2005 Author Report Posted May 29, 2005 Mislim da sam ovo već nekom prilikom pisao, ali opet ću: Dakle, da li možete da izostavite sa ove teme dogovaranja kada i gdje ćete se naći, kao i to da li ćete se uopšte nalaziti i da li ćete ići, ili možda nećete. Ovo je tema o utiscima SA najtova, a ne o utiscima prije nego su se isti i desili. Hvala na razumjevanju. P.S. Ja ubuduće neću imati razumjevanja. Quote
Lara_84 Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 u nedelju 29.05.2005 ce biti odrzan poslednji dark night u ovoj sezoni na akademiji. zivote - skote Quote
Sinstrel Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 P.S. Ja ubuduće neću imati razumjevanja. Vala ni ja! Muka mi je vise od internih razgovora po razno raznim temama! Quote
djgavra Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 DARK NIGHT akademija 29.05.2005 playlist sisters of mercy-1959 current93-all the prety little horses deine lakaien-reincarnation diorama-someone dies diary of dreams-curse london after midnight-kiss sisters of mercy-anaconda clan of xymox-jasmin and rose christian death-spiritual cramp blutengel-solitary angel(angelical mix) seelenkrank-meister der verbotenen traume wumpscut-rush(blondi edit) in strict confidence-engelsstaub dust of basement-your light(club version) pulcher femina-dark clouds wolfsheim-find you`re here diorama-hla blutengel-bloody pleasures athamay-eternal torture apoptygma berzerk-deep red front242-tragedy for you front line assembly-mindphaser klinik-moving hands suicide commando-hellraiser hocico-born to be hated laibach-tanz mit laibach das ich-destillat nitzer ebb-join in the chant bigod20-the bog covenant-theremin kmfdm-megalomaniac ministry-burning inside terminal choice-collective suicide(club mix) project pitchfork-time killer(and one mix) diorama-howland road vnv nation-beloved lights of euphoria-true life(namnambulu mix) namnambulu-memories(club mix) covenant-call the ships to port assemblage23-opened evil`s toy-transparent frequencies wolfsheim-once in a lifetime current93-oh coal black smith(live in tokyo) virgin prunes-baby turns blue christian death-church of no return die krupps/nitzer ebb-machineries of joy laibach-alle gegen alle ilegalne emocije-i just don`t care(unfinshed) absurd minds-damn the lie(club version) vnv nation-chrome(bolloxed remix by sitd) droom-stay neuroticfish-skin(binary 2002) colony5-plastic world covenant-tour de force(club mix) cleaner-gattaca plastic noise experience-plastik fantastik daf-der sheriff funker vogt-subspace pulcher femina-scream and die blutengel-forever(dark pop mix) die form-masochist namnambulu-now or never deine lakaien-over and done(club mix) diorama-friends we used to know diary of dreams-chemicals london after midnight-sacrifice clan of xymox-stranger wumpscut-evoke in strict confidence-become an angel clock dva-velvet realm Quote
Jessy Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 bilo je extra...i dalje ne mogui da verujem da je kraj...shmrc... ko ce da docheka septembar? Quote
Lara_84 Posted May 30, 2005 Report Posted May 30, 2005 Krivo mi je shto sam ovo propustila. Jel' bar bila pristojna posecenost? Quote
Sentinel Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 (edited) Pih majq mu ni ja nisam doshao zbog ispita,a list je bila super!!!! Edited May 31, 2005 by Sentinel Quote
tovar Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 meni je bilo ok. u stvari, prvi metal blok je bio extra, prvi put da sam uspeo da cujem nesto sto mi tako lezi a da ja nisam pustao. onda neko electro smaranje standardnih hitica da se masa lozi, pa onda jos dobrog goth metala. otisao oko dvojke. Quote
Jessy Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 meni je bash bilo fino sinoc...ona klima je spasila od vrucine... Mjuza mi je bila extra- strava gothic metal i STRAVA ELEKTRO... samo nisam imala snage da skachem celo vreme.. shteta shto sam otishla u 2h...tako mi se ostajalo... Quote
miss Penny Lane Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 juce bio depeche night... bilo je atmosfera, i naravno nisu pustali samo depeche... i ja sam dozivela da cujem the smiths...u kstu ... Quote
Kakashi Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 Meni je onaj u Februaru (?) bio mnogo bolji, iako je gužva bila veća. Mada je sinoć bilo okej... Quote
tovar Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 prethodni je bio u januaru, i to tipa dan posto sam se vratio iz hella. ovaj sada... blah... bio sam suvise pijan da bih imao makar nekakav utisak. Quote
Jackie Brown Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 meni je bash bilo fino sinoc...ona klima je spasila od vrucine... Mjuza mi je bila extra- strava gothic metal i STRAVA ELEKTRO... samo nisam imala snage da skachem celo vreme.. shteta shto sam otishla u 2h...tako mi se ostajalo... Ooooo,bese bas lepo&klimaktericno..... Steta sto si otisla onako rano,kasnije je bas bilo super.... Quote
Jessy Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 (edited) @Jackie Nema veze,sad u sredu ostajem do ujutru... Depche utisci- moram priznati da mi je najt Depecha u januaru bio extra,ali bash extra...muzika je bila neprevazidjena... Ovaj put i nije bilo neshto posebno...pushtali su Depeche,dosta 80-tih za koje tad nisam bila raspolozena i neshto gotike . Atmosfera je bila losha,ljudi su bili neshto nadrkani,a i ja sam lichno bila u nekom chudnom raspolozenju Al' to je bilo samo do sredine najta,posle smo digli atmosferu i bilo je ok. Edited June 6, 2005 by Jessy Quote
Jessy Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 ochekivala sam da ovde nece biti novih unosa otkad se zatvorila Demija i pocheli ispiti...but,back to the subject...zanimljivo je da je uprkos ovom "divnom" depresivnom GOTHIC vremenu sinoc u Voodoo bio poprilichan broj ljudi Moram da POHVALIM Stivija na fenomenalnom repertoaru...uneo je neke nove stvari,a i pushtao je nashe omiljene klasike. Totalno me je OBORIO s nogu kad je pustio jednu od NAJ NAJ NAJ pesama -pesmu sa Dioraminog Pale albuma-Belle(my favourite!!!)...kako je od svih bash nju ubo svaka mu chast!!!Znala sam da je vredelo otici do centra po onako bljuzgavom vremenu afterall!Za neobaveshtene-sutra u KSTu pushta Boggy mjuzu... Quote
m. Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 je li ima tu koga iz zg-a, da je bio u cetvrtak na dejavu-u, u jabuci? bilo je prejebeno. bolje nego twilighti prepuni komercijalnog smecha (koji uvijek zavrshe rammsteinom).. Quote
mor+icia Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 je li ima tu koga iz zg-a, da je bio u cetvrtak na dejavu-u, u jabuci? bilo je prejebeno. bolje nego twilighti prepuni komercijalnog smecha (koji uvijek zavrshe rammsteinom).. hm teshko da ces na yumetalu naci puno ljudi iz zg,da si pitala na cmar netu ili sto slicno vec bi ih se vise javilo Quote
m. Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 njek,njek..to je bilo za svaki sluchaj...tebe ne vidim nigdje..ili widim kroz tebe ... ma na chamru je sve tako bljaaaa... Quote
Sentinel Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 Ljudi u cetvrtak je cika Stevan u kstu. Nazalost bashta josh uvek nece biti otvorena! Quote
MissionVao Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 Ljudi u cetvrtak je cika Stevan u kstu. Nazalost bashta josh uvek nece biti otvorena! znachi ne verujem dobro, ko se prijavljuje da ide na 30 stepeni u zatvoreni KST? bice mnogo nudista, vidim ja Quote
Theatre of Dreams Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 Noc posle Megadeth -a otisisli smo u voodoo na gothic party i odusevio se prizorima koje sam vidio aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Mrzim gothic kao muziku , ali dok sam gledao neke svari to mi nije bilo vazno....Cak je moglo biti bolje da nisam morao nazad za Trebinje. Quote
Recommended Posts