Jessy Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 hvala najboljim zenama sto su me izvukle iz stana sve za tebe... Znachi kad je sinoc Steva pustio prvo Belle,pa Sacrifice...sve ostalo je postalo nebitno Naravno ne semmo izostaviti Sentenced... Can't wait 2nite!!! Quote
tovar Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 sinoc bese lepo... na stepenicama... veceras dolazim. Quote
Sinstrel Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 E jeste ti to sad kopiras mene. Ja odavno vec rekoh da je out biti goth! Sad svako moze da bude goth... smor! Quote
Legenda Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Sinstrel - ne znam dal da te uzimam za ozbiljno... Chudilo bi me da si ono gore pisao sa zaista takvim mishljenjem. Pa svi gotichari poziraju i oni koji djuskaju uz elektro i oni koji hejtuju one koji djuskaju. Razliku izmedju "newcomers" i "troo" gotichara chini samo iskustvo i kvalitet pozeraja. Uzivajte bre u predstavi i idite na gothic. I ja chu chim se ponovo dovedem u red i iskuliram sa ispitima. Quote
miss Penny Lane Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 e juce je bilo za pricu... emotivno stanje : prvo savrsena histericna sreca, a onda jos gora i histericnija tuga sto se tice samog najta, bio je dobar kao i uvek i mjuza je bila super, naravno bio je blutangel I umreh ti na rukama uz koji je grupa nas toliko nehumano tresirala… sve vreme sam skoro djuskala u hodniku … so untr00 i ja sam dobila kreacije za Mera Lunu, zahvaljujuci Aurori i nravno sundjer bob kao hit najta Quote
Aurora Calerva Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 ZeZaNje... SpongeBob i ja đuskali zajedno uz The Fields of the Nephilim.... I bilo nam mnogo lepo! Ali i dalje nisam uspela da neutrališem osećaj tuge što moj Sinstrel nije tu sa mene!!! Ali gledamo se večeras na Banetovom rodjendanu! Mene su slošili neki ljudi sinoć, ali je zato bilo tu moje Cincilinci da me vrati u žive! Ali najbolje je bilo u povratku kući.... Jessy, preuzmi... Quote
miss Penny Lane Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 preuzimam ja, jer je jasmina na poslu... nadam se da ti je sada bolje, jer juce i nisi bas ok izgledala i mene su slosili ljudi na kraju al sta sad... ja danas nigde ne idem, izaslo mi je neko sranje na licu sta god da je, idem danas kod lekara. izgleda da je zbog sunca Quote
Kveld Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 bila ja u Voodoo-u kod Steve posle otprilike godinu dana ..mjuza je bila super , ortakinja i ja smo se zabile u onaj mali hodnik i djuskale ( ne znam kako , ali sutradan sam imala upalu STOMACHNIH mishica )...Stevan je pustio Dead house shto mi bash i nije trebalo , Katatonia me uvek podseti na apsurdnost sopstvene egzistencije .....no, ekipa je bila ista kao u KST-u a ja dodjoh da vidim neke nove face ...to je jedina slaba tachka nighta , inache , dobro su sredili Voodoo ... Quote
Chlan 787 Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 sinoc je bilo zabavno u kst-u.. pozdrav agarthu i ostalima kojima ne znam nickove na yumetalu.. Quote
Aurora Calerva Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Meni bilo najzabavnije kada su počeli meni da traže pesme, umesto Stevi Quote
Chlan 787 Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 ne kontam samo sto su se ljudi onako smorili uz bela lugosi i qntal na kraju (ne znam kako je inace posto na gothicu nisam bila godinu dana).. i dalje je najinteresantnije sedeti u hodniku.. Quote
Aurora Calerva Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Pazi, naučili metalci i metalke hitiće i kad im pustiš nešto drugo onda te gledaju belo. Mene su oduševila 2 Bauhausa za jedno veče... Dugo nije bilo tako... Quote
Chlan 787 Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 da, jebote, bila su 2 Bauhausa.. jedan smo culi iz hodnika.. inace, muzika je sasvim pristojna, samo su reakcije ljudi....cudne?! Quote
miss Penny Lane Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 sto se mene tice mogla su da budu i 3 bauhausa Quote
m. Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 ccc...bauhausa nikad dosta... inace obozavam ljude kojima skidas kapu kad im vidis make up i obleku u gothic stihu,i onda izjave da ne vole bauhaus...mljac,za sjekirom potegnuti..ali svi volimo sisterse. to je bitno,veoma Quote
Aurora Calerva Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 A oni koji se uvrede kad im kažeš da nisu gothi, a ne mogu da ti nabroje 3 prava gothic benda? Quote
Sinstrel Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 A oni koji se uvrede kada im kazes da su skroz gothic? Quote
Aurora Calerva Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 A oni koji se uvrede kada im kazes da su skroz gothic? He, imam za tebe novi look.... Mmmmmm, my playgirl bunny.... Jes da je ovo bilo za gejtik fešn ali ti ne zalaziš tamo, so... Quote
The Green Fairy Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 da, jebote, bila su 2 Bauhausa.. jedan smo culi iz hodnika.. inace, muzika je sasvim pristojna, samo su reakcije ljudi....cudne?! Ma bilo je ok, ja samse iskakala itd.. odmah čim sam kročila unutra, tako da mi je posle dva malo splasnulo raspoloženje... Fala što ste došli hodnik screw Quote
tovar Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 ccc...bauhausa nikad dosta... inace obozavam ljude kojima skidas kapu kad im vidis make up i obleku u gothic stihu,i onda izjave da ne vole bauhaus...mljac,za sjekirom potegnuti..ali svi volimo sisterse. to je bitno,veoma 1. ne volim bauhaus iz milion razloga, da se sad ne ponavljam. 2. sistersi su me smorili za medalju, a nikada mi nisu bili u top 5. i slusam gothic prilicno dugo... ljudi, shvatite da u goth rock muzici postoji malo vise sastava, a ne samo 3. i nijedan od njih nije biblija. LM, bese sasvim ok night. pozdrav za ekipe iz hodnika. Quote
Sinstrel Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Da crnjak bude veci ni Sistersi ni Bauhaus nije goth. Quote
Recommended Posts