miss Penny Lane Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 pozdrav za ekipe iz hodnika. *** najtr00 ekipa... mislim da ovo mirise na jos jednu raspravu... bauhaus *3* Quote
m. Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Da crnjak bude veci ni Sistersi ni Bauhaus nije goth. ma dajjjj?! kad bi isli u to gdje spadaju,vjerojatno bi bilo krvi...uzela sam sto ljudi u crnom(ne metalci) uopce slusaju... bauhaus je post punk muzika. naravno da ima puno vrsta,podvrsta i svega lijepog..ali slusati him,69 eyes i sl. i nazivati se gothom..ccc...mislim,''gothichar''je ionako fejkerski naziv pa mi svejedno.. ne razumijem kako itko moze za sebe reci da je goth?! ccc.. ali uglavnom... Quote
Sinstrel Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Ma gothic ni ne postoji... silom prilika izmisljen termin (u muzici i kulturi). Ali nemojte se obazirati na ovo, kako pojedinci ne bi doziveli srcani udar! Quote
tama Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 dark !!!!!!!!!!!! to je dark termin iz 80 kad je ceo pravac uzeo maha ?? mozda sam samo matora Quote
m. Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Ma gothic ni ne postoji... silom prilika izmisljen termin (u muzici i kulturi). Ali nemojte se obazirati na ovo, kako pojedinci ne bi doziveli srcani udar! Quote
m. Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 dark !!!!!!!!!!!! to je dark termin iz 80 kad je ceo pravac uzeo maha ?? mozda sam samo matora new wave mozda je ispravnije...nisi matora Quote
m. Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 nisam htjela,zbilja...ne prepire mi se ni sa kim Quote
Aurora Calerva Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Sinoć je bilo...... Mmmmmmm.... Nedostajaće mi Steva i njegovi nightovi.. Jednostavno, čovek zna šta da mi pusti da mi podigne raspološenje.... Quote
MissionVao Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 nikad mi nece biti jasno zasto se ljudi sa dobrim "potencijalom" i, ponekad, dobrim ukusom, ne iscimaju da to izvuku na povrshinu... svi chame ispod sala i/ili odvratne odece to je univerzalni utisak sa svih nightova Quote
Aurora Calerva Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Aj da započnem sezonu.... Sinoć, muzika , atmosfera i ljudi Quote
amy_mccoy Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 bilo je ok...samo su svi bili preterano smoreni Quote
Legenda Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Meni sinoc bilo prilichno lepo... Dugo nisam izlazio, fino sam se oleshio... Muzika je bila odlichna i to bash, a ljudi nisu preterano mnogo djuskali - ja sam imao ogromnu zelju ali sam fizichki bio iscrpljen uzasno pa pritom i pijan... Al ipak sam cupkao veci deo najta... Sve u svemu fino, a glavni deo vecheri je bio nakon svega - igranje novootkrivene igre "Shta josh reci, a nije recheno?" Sati i sati zabave... Quote
tovar Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 petak kod bogija standardno. odusevio me je sa pulled under 2000 m/s. Quote
Aurora Calerva Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Sve u svemu fino, a glavni deo vecheri je bio nakon svega - igranje novootkrivene igre "Shta josh reci, a nije recheno?" Ja se setila tek kad sam došla kući šta sve nisam rekla... Ipak sam previše pričala u toku večeri te je stvarno bilo teško setiti se neiygovorenih pojmova. Možda bi to moglo da se prebaci na Snagu reči pa da se svi iglamo.... Quote
Jessy Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Od puzdanih izvora saznah da se narede nedelje spremaGAVRIN NIGHT na splavu JOKER!!!Ako eko zna neshto vishe o tome,kad je tachno i sl. neka OBAVEZNO javlja!!! Joker se nalazi odmah do Lukasa...hehe,al cemo onim fenserima da pomerimo mozak... Mada pitanje je koliko ce splav izdrzati...jer kad Gavra pusti neku dobru elektrozu,a svi pochnu da tetoviraju patos martinkama...imacemo potop Dakle kad se zavrshava apstinencijalna kriza za Gavrinim elektrom? Quote
Aurora Calerva Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Dakle kad se zavrshava apstinencijalna kriza za Gavrinim elektrom? Na jesen, kad počne ponovo Demija da radi.... Inače, pitala sam neke ljude za ovaj night i niko ne zna o čemu se radi. Sačekaćemo da nam se javi the man himself! Quote
Old Smuggler Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 petak kod bogija standardno. odusevio me je sa pulled under 2000 m/s. Ne seri da je to pustio! Ajoj budale što li sam ranije otišao ... Veoma fino veče u svakom slučaju ... Quote
Jessy Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 (edited) Na jesen, kad počne ponovo Demija da radi.... Inače, pitala sam neke ljude za ovaj night i niko ne zna o čemu se radi. Sačekaćemo da nam se javi the man himself! reche mi Dejan-menadzer Jokera da ce biti nighta,ali sachekacemo potvrdu Gavre...samo da nije 7-og....Exit... @Eki Sutra vazi okupljanje u HOFu? Edited July 3, 2005 by Jessy Quote
Aurora Calerva Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Sutra vazi okupljanje u HOFu? Ispravka, opijanje! Naravno!!! Quote
Legenda Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Ja se setila tek kad sam došla kući šta sve nisam rekla... Ipak sam previše pričala u toku večeri te je stvarno bilo teško setiti se neiygovorenih pojmova. Možda bi to moglo da se prebaci na Snagu reči pa da se svi iglamo.... Hehehe... Elektroliza... Djumbir... Majonez... Ramzes... Popokatepetl... Ma ne vredi bre. Igra je zakon uzivo i kad si onako patosiran od alkohola i chekash da ti se vrati snaga da se odvuchesh do kuce E znachi... Gavrin night na splavu... Zvuchi neverovatno ali se stvarno nadam da ce biti neshto od toga... Skoro sigurno se pojavljujem u HOF-u... Da i ja konachno vidim kako to mesto izgleda. Quote
Aurora Calerva Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Hehehe... Elektroliza... Djumbir... Majonez... Ramzes... Popokatepetl... Ma ne vredi bre. Igra je zakon uzivo i kad si onako patosiran od alkohola i chekash da ti se vrati snaga da se odvuchesh do kuce E znachi... Gavrin night na splavu... Zvuchi neverovatno ali se stvarno nadam da ce biti neshto od toga... Skoro sigurno se pojavljujem u HOF-u... Da i ja konachno vidim kako to mesto izgleda. Zrno... Talasanje... Čunak... Tambura... Kauč... Zvečka... Suncokret... Pocahontas... Znači, večeras se mrači u HoFu, sutra sa zlim metalcima u KSTu, a onda Voodoo kod Stevana, a zatim EXIT............................................................................. Quote
Sinstrel Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 EX1T, EX!T nego sta... ("I" pisati sa "1" ili "!") Ja idem prvi i treci dan... jeiiij! Quote
Aurora Calerva Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 EX1T, EX!T nego sta... ("I" pisati sa "1" ili "!") Ja idem prvi i treci dan... jeiiij! Pa, naravno..... Bez tebe ništa! Quote
djgavra Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 (edited) dark night letnje izdanje splav jocker nedelja 10.07.2005 nalazi se sa novobeogradske strane kod usca.trebalo bi da je sesti splav po redu od brankovog mosta na desno ako dolazite iz starog beograda.pocetak u 22h ulaz 100din. dogovor je da bude svake druge nedelje,pa ako sve bude cool tako ce i biti. Edited July 4, 2005 by djgavra Quote
Recommended Posts