Jessy Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 dark night letnje izdanje splav jocker nedelja 10.07.2005 nalazi se sa novobeogradske strane kod usca.trebalo bi da je sesti splav po redu od brankovog mosta na desno ako dolazite iz starog beograda.pocetak u 22h ulaz 100din. dogovor je da bude svake druge nedelje,pa ako sve bude cool tako ce i biti. smoooor Veeeeliki pozdrav za organizatore i uchesnike!C U all down there! Quote
Jessy Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 (edited) dakle...ko sve hoce da organizujemo zajednichki odlazak u nedelju..? Prvi,put...drugi put...prodato! Jer moja orjentacija je da zaplachesh...ja bih se pogubila i zavrshila na nekom levom splavu misleci da je Joker ...ma shalim se,ali ozbiljno-Amy,Eki,Moni,Jackie...ko je za? Edited July 5, 2005 by Jessy Quote
Aurora Calerva Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Aj ja ću....................................... Quote
Aurora Calerva Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Ne znam da li se i sinocni night party vazi kao i standardni night ali meni je bilo svper (pored onog besplatnog pica kako i ne bi ). Ja malo prelistavala po ovim stranicama dok sam gledala snimak... Šta mislite? Da okrenemo još jedanput? Nešto takvo, samo malo drugačije, pravi goodbye... Ko je ZA, neka rekne pa da krenem da planiram Mada bih više volela da se oglase ljudi koji su bili te večeri. E, da... AZZO to se računa kao night samo što je bila više VIP varijanta, čega do sada nije bilo kod nas.... Quote
Aurora Calerva Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Ili splav na kome je nekim ultra giga mega velikim i vidljivim slovima napisano Jocker.... Ili grešim? Quote
djgavra Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Ili splav na kome je nekim ultra giga mega velikim i vidljivim slovima napisano Jocker.... Ili grešim? ne gresis Quote
Black~Cat Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 ultra giga mega velikim i vidljivim slovima napisano Jocker.... Pa dobro, valjda ćemo se mi sa druge strane reke snaći Quote
Dz Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Jupi! dolazim, ako ne ovaj onda sledetji put Quote
Jessy Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 josh malo vishe od 4h...uh,al sam prsla Samo mi nije jasno shto tako rano pochinje...ne bih da propustim ni min,a o5 je mnogo zajebanije doci na kej nego u centar... C U down there... Quote
djgavra Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 DARK NIGHT Joker 10.07.2005 playlist qntal vs. deine lakaien-un vers de dreyt nien&my winter(live) current93-all the pretty little horses wolfsheim-heroin she said das ich-gottes tod cassandra complex-one milionth happy customer revolution by night-faithless trumerwelten-the phoenix dies(club mix) project pitchfork-souls diary of dreams-mankind clan of xymox-this world diorama-odyssey into the vacuum cruxshadows-resist agonised by love-close behind you(technoir mix) deine lakaien-where you are(vnv nation mix) blutengel-black roses(opposite sex) athamay-eternal torture die form-silent order dive vs.kirlian camera-obsession wumpscut-rush(blondi edit) laibach-achtung snakeskin-i am the dark christian death-spritual cramp(mission uk remix) trash80-social silence diary of dreams-she deine lakaien-over and done dust of basement-your light(club mix) anders manga-solitary heaven wolfsheim-find you`re here kmfdm-megalomaniac(X-F remix) wumpscut-totmacher(suicide commando remix) suicide commando-evildoer combichrist-sex,drogen and industrial(soman mix) covenant-call the ships to port melotron-folge mir ins licht namnambulu-memories(club mix) the azoic-conflict neuroticfish-skin(binary 2002) vnv nation-chrome(sitd bolloxed remix) apoptygma berzerk-unicorn(video mix) das ich-destillat(vnv nation mix) das praparat-tanz mit deine gefuehl ilegalne emocije-don`t let it go away plastic noise experience-plasstik fantastik decoded feedback-phoenix die krupps-fatherland project pitchfork-timekiller blutengel-seelenschmerz syrian-cosmic gate namnambulu-alone icon of coil-access and amplify colony5-a test lights of euphoria-true life(namnambulu mix) culture kultur-the analyst apoptygma berzerk-eclipse project pitchfork-existence(vnv nation mix) suicide commando-cause of death suicide wumpscut-soylent green daf-der sheriff absurd minds-herzlos(namnambulu mix) endanger-give me a reason(club mix) rotersand-dare to live vnv nation-beloved namnambulu-now or never blutengel-forever wolfsheim-once in a lifetime athamay-kiss(the whip) evils toy-transparent frequencies cleaner-gattaca apoptygma berzerk-in this together(flipside club mix) and one-get you closer wumpscut-wreath of barbs diorama-friends we used to know diary of dreams-curse dust of basement-fires(club mix) diary of dreams-retaliation deine lakaien-slowly comes my night Quote
Aurora Calerva Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Sad sam u žurbi ali samo htedoh reći da nismo potonuli i niko se nije udavio Slike ću postovati malo kasnije.... Quote
Black~Cat Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Ali smo zato kisnuli čak iako smo imali krov nad glavom... Muzika i društvo dobro, prostor isuviše mali, vraćanje kući neizvesno... Ja da nisam naletela na nekog manijaka koji me je odvezao kući for free ( ) morala bih peške preko mosta pa do Slavije Call the ships to port... Quote
Aurora Calerva Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Ja da nisam naletela na nekog manijaka koji me je odvezao kući for free ( ) morala bih peške preko mosta pa do Slavije Što nisi išla sa nama? E, Deki, postovaću slike večeras, nisam stigla da ih prebacim na komp Quote
Black~Cat Posted July 11, 2005 Report Posted July 11, 2005 Što nisi išla sa nama? Zato što sam morala u određeno vreme da budem kući... Quote
dark_lilith Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 lista je bash super! jel bilo puno ljudi? Quote
Jessy Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 Bilo mi je super u nedelju...jedino je bedak shto je prostor mali,ali iskreno za raliku od Demije-nezagushljivost i normalna temperatura(u prevodu nije bilo prokuvavanje )su mi bash godili,mada s druge strane,sama chinjenica da je splav u pitanju dovela je neke outsidere (fensere i cige)za koje je ono sigurno bila neka tehnoza,i koji su gledali okolinu sa...pa recimo chudjenjem(s obzirom na gomilu crnila,mrezica,dark shminke i naravno Vuleta u PVCu) ...Mada,stvarno mi je malo smeshno kad pomislim-gotichari na splavu ali bezobzira bilo je odlichno.. Sve u svemu,c u in 2 weeks!!!Can't wait! Quote
Aurora Calerva Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 i koji su gledali okolinu sa...pa recimo chudjenjem(s obzirom na gomilu crnila,mrezica,dark shminke i naravno Vuleta u PVCu) ... E, a čula sam i da su neki od njih startovali Vuleta i nešto ga smarali... Znaš nešto o tome? Quote
Jessy Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 E, a čula sam i da su neki od njih startovali Vuleta i nešto ga smarali... Znaš nešto o tome? pazi,tad sam djuskala odmah pored...i neki fenser je prishao Vuletu i neshto ga pitao...prvo sam mislila da ce da ga smaraju zbog outfita,ali s obzirom da je Vule zadrzao smiren izraz lica,znala sam da je sve ok...inache ne znam sta su ga smarali...ali najbolja je bila Bela sa njenim skakanjem i pravljenjem zvezda... Quote
Aurora Calerva Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 .inache ne znam sta su ga smarali...ali najbolja je bila Bela sa njenim skakanjem i pravljenjem zvezda... A ja kad sam jurila Ivana i prosula se ispred splava? Quote
tovar Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 veceras cista depresija. suvise heavy tema za razmisljanje i razgovor. i dobro sam ispao na kompromitujucoj slici koju nadam se necete videti. Quote
Aurora Calerva Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Kod Steve meni lepo bilo Ma kao i uvek... ali sinoć sam imala i fino društvo pa je zajebavanje bilo na nivou! Quote
MissionVao Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Sinoc je sve bilo bas super, samo mi je nedostajalo bas moje drustvo zato sam se smorila vec oko 1 Quote
Recommended Posts