Little Angel Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 (edited) Ijaoooo! Opet cu propustiti splav...smrrrc...Aj Gavro, nek bude neki i u agustu! Edited July 19, 2005 by Little Angel Quote
Aurora Calerva Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Ijaoooo! Opet cu propustiti splav...smrrrc...Aj Gavro, nek bude neki i u agustu! Biće ih na svake 2 nedelje dok ne počne ponovo sezona u Akademiji Quote
trinity Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 E vala cu doci da vidim i to.Darkeri na splavu, i to jos na splavu pored Lukasa Quote
Little Angel Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Divota! I onda se skupimo i svi skupa kod Lukasa! Da darkerisemo malo s njim! Quote
Kveld Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 uuuuuuuuuuuuh shto je bilo dobro u Voodoo-u ove srede....Steva je bash ub'o dobru muziku ...josh je bilo bolje kad su dechica otishla kuci oko 2 da piju mleko a najbolje je shto od gomile "gota'' I "'darkera" retko ko provaljuje Christian death , Bauhaus i Dead can dance ha ha ...nego , Bogisha pushta muziku vecheras u KST-u?...ionako nisam bila chitava dva dana u Kst-u..... Quote
dark_lilith Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 ali zato svi skakucu ko na pilulicama uz 69 eyes, dioramu, hima... Quote
tovar Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 diorama, sistersi i london after midnight skupe najvecu paznju novokrecenih darkera. Quote
michelle Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 isla sam da gledam/slusham Peter Murphya u Skali... hm... ok, za onog ko to voli pretpostavljam Quote
Jackie Brown Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 @Lesi Reci cu samo da si NEVEROVATAN NARCIS,shto je krajnje ochigledno A za kachenje slike,ako vec zelish da je svi vide,znash koga treba da iscimash... One slike iz kupatila su vam smesne kao nista......Markic je ispao savrseno smesno,a Lesijeva slicica nije losa....Ako mislimo na iste,one iz WC-a u KST-u Quote
Aurora Calerva Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 isla sam da gledam/slusham Peter Murphya u Skali... hm... ok, za onog ko to voli pretpostavljam Imaš li neke fotkice ili sl? Baš me zanima kako čovek sada izgleda... Kako je bilo? Koje su pesmice bile? Quote
dark_lilith Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 diorama, sistersi i london after midnight skupe najvecu paznju novokrecenih darkera. mislim da glavnu rolu u tome ipak ima Finski love metal, na to se svi prze! Sistersi su po meni totalno savrshenstvo, jedino mi je zao jadnika koji cuju Temple of love pa se tripuju da su duboki fanovi! Quote
tovar Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 znam kako ljudi reaguju na nightovima. love metal gomila ljudi slusa, ali ne padaju u trans kao na sisterse i LAM-e. takodje nije li cudno da od PL-a znaju samo say just words, a od anatheme fragile dreams... Quote
Chlan 787 Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 takodje nije li cudno da od PL-a znaju samo say just words, a od anatheme fragile dreams... Quote
dark_lilith Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 znam kako ljudi reaguju na nightovima. love metal gomila ljudi slusa, ali ne padaju u trans kao na sisterse i LAM-e. takodje nije li cudno da od PL-a znaju samo say just words, a od anatheme fragile dreams... to je mozda zato shto uz love metal ne mogu da se gube, vec samo zaljubljeno njishu! Shalim se, ali poznajem slucajeve koji napamet uce kuci textove najpoznatijih pesama, bendova koje postaju nashi dj-evi! Bolesno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kakashi Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 U Vuduu je bilo fino, možda to ima veze što odavno nisam bio na nekom gothic-u, ali je i muzika bila uglavnom cool... Quote
Little Angel Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 ali zato svi skakucu ko na pilulicama uz 69 eyes, dioramu, hima... -De gustibus non est disputandum.- Vece osamdesetih je bilo mmm... Quote
djgavra Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 dark night joker 24.07.2005 playlist dead can dance-de profundis death in june-break the black ice deine lakaien-slowly comes my night schiller mit veljanov-desire clock dva-velvet realm sleep chamber-catwoman diary of dreams-mankind clan of xymox-stranger blutengel-forever l`ame immortele-changes wolfsheim-once in a lifetime diorama-friends we used to know fgcf820-hanging garden blank and jones feat. robert smith-forest seelenkrank-meister der verbotenen traume laibach-das spiel ist aus informatik-a matter of time namnambulu-memories razed in black-visions kmfdm-megalomaniac interlace-master das ich-destillat snakeskin-i am the dark wumpscut-soylent green nitzer ebb-join in the chant dive vs.kirlian camera-obsession assemblage23-skin neuroticfish-skin covenant-call the ships to port laibach-tanz mit laibach blutengel-black roses athamy-eternal torture deine lakaien-over and done diary of dreams-retaliation diorama-howland road dust of basement-your light evils toy-angels only project pitchfork-timekiller terminal choice-collective suicide sitd-richtfest namnbambulu-alone syrian-cosmic gate vnv nation-chrome die form-silent order athamay-kiss(the whip) blutengel-beauty of suffering plastic noise experience-plastik fantastik das praparat-tanz mit deine gefuehl borghesia-no hope,no fear daf-der sheriff suice commando-cause of death suicide tactical sect-faded prophecy vnv nation-beloved namnambulu-now or never dust of basement-fires apoptygma berzerk-in this together cruxshadows-deception qntal-ad mortem festinamus wumpscut-wreath of barbs diary of dreams-butterfly dance diorama-someone dies dead can dance-circumradiant dawn Quote
tovar Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 da vas obavestim, sledece nedelje, znaci, 31.07. na splavu JOKER se odrzava midsummer special. sto ce reci love metal, glam, gothic, doom & nu. DJ Lestate upad 100 kinti. Quote
Chlan 787 Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 ovo se ne sme propustiti. taman cu nakon toga da prespavam u svom nekadasnjem stanu (nbg ghetto).. Quote
Aurora Calerva Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 (edited) laibach-das spiel ist aus E, čovek me ispoštovao i srezao disc a ja nisam došla Edited July 25, 2005 by Aurora Calerva Quote
Sentinel Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 (edited) Pa ebem mu majq zashto svaki normalan night mora biti radnim danom ili nedeljom, pa chak i kada je off season na snazi!!!!!???????????? Shta mi sa obavezama da radimo shto tokom nedelje ne stizemo izlaziti? Da dochekamo vikend da bismo otishli na sranjave nighotve u kstu? zaboga... dajte neki subotuuuuuuuuuu preklinjem vas!!!!! Barem dok nije sezona!!! Edited July 25, 2005 by Sentinel Quote
djgavra Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 Pa ebem mu majq zashto svaki normalan night mora biti radnim danom ili nedeljom, pa chak i kada je off season na snazi!!!!!???????????? Shta mi sa obavezama da radimo shto tokom nedelje ne stizemo izlaziti? Da dochekamo vikend da bismo otishli na sranjave nighotve u kstu? zaboga... dajte neki subotuuuuuuuuuu preklinjem vas!!!!! Barem dok nije sezona!!! i ja bih voleo neku subotu ali sto se tice jokera i nije tako lose sto je nedelja jer nedeljom ne radi lukas koji je odmah pored. ne smem ni da zamislim kakva ekipa tu dolazi subotom i koliko bi ih iritirali ljudi koji dolaze kod mene na najtove. Quote
Kveld Posted July 26, 2005 Report Posted July 26, 2005 diorama, sistersi i london after midnight skupe najvecu paznju novokrecenih darkera. da ali samo one tri pesme , znamo vec koje..... pusti ljudima neshto sa First and last and always ili Floodland pa cesh da vidish kako ce da (ne)reaguju ...mislim da ljudi najvishe djuskaju uz neki dark electro , prvo, zato shto je to muzika za djusku , drugo, zato shto je to popularan zvuk u poslednje vreme...chovek ne mora da bude darker ili goth pa da reaguje pozitivno na takvu muziku...ja lichno najvishe otkidam na doom , i moram da priznam da se bash rasplinem kad chujem neshto takvo ...bash sam se obradovala Tiamat-u u Voodoo-u ,lepo je shto se pushta neshto sem Evidence ili Christ Goodbye... Quote
D E F L O R A T O R Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 kakva pederska muzika iso sam u onaj vudu i jedino dobro sto su pustili mensona a kad krenu da mi pustaju onaj tehno i tripuju se da su mracni a ustvrai su glupi i moz da im pustas sve jedno te isto i bice im super a koliko sam i cuo uglavno m s i pusta jedno te isto a za ovog lestata mi je pricao her_wulf on pusta valjda isto to samo manje gej i nema tehno a voleo bi da mu dodjem na najt jer ima dobrih riba koje se loze na him i bondzovija a one su dojaja Quote
Recommended Posts