amy_mccoy Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 He, ja dobar deo večeri smarala jednog ortaka kako liči na Sv Savu iz underground dana dok se krio pod pseudonimom Rastko Nemanjić...I otkrila sam po nešto o nekim metalcima steta, to sam propustila Quote
Sinstrel Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Sinoc je Bogi smorio ali sam se ja ipak lepo proveo. Vidi se da je u kumskim odnosima sa Stevom (koji je ruku na srce barem originalniji od Bogija). Quote
Jessy Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 (edited) sinoc je bilo bas veselo...prvo svirka u SKCu uz pooodosta piva i nastavak zezanja u KSTu koji ukljucuje i valjanje odredjenih ljudi po podu... Odlican provod...a sutra,tj. danas je G A V R A!!! @Gavra Pliz,pliz nabavi za night (ako nemas-nisi dosad pustao) 2 naj pesme od DOF-Colorblind i She and her darkness...Thanx unapred.... @Amy Don;'t dissapoint me!!!Dolaze Bela,Marina, EKI(khm,bolje bi joj bilo) i naravno PIVO Ovih dana hedonizam do kraja!!! Edited August 6, 2005 by Jessy Quote
tovar Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 meni je bilo onako u KSTu. nisam u elementu za izlaske... Quote
Aurora Calerva Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 EKI(khm,bolje bi joj bilo) Ko je ta osoba? Da li ona uopšte postoji? Eki se malo smorila i nije raspoložena za tuc-tuc........... Aj videću ako budem mogla da se odvojim od Moonspella, Ivoux, Tapping the Vein, Persephone i Dresden Dolls za jedno veče...................................................................... Quote
Jessy Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 (edited) Ko je ta osoba? Da li ona uopšte postoji? Eki se malo smorila i nije raspoložena za tuc-tuc........... Aj videću ako budem mogla da se odvojim od Moonspella, Ivoux, Tapping the Vein, Persephone i Dresden Dolls za jedno veče...................................................................... ubedicu te ja vec...steta sto si se uspavala danas-bilo je interesantno u SKCu,no to kad se cujemo ... 1 more thing-verovatno dolazimo u KST samo da cujemo Nite Eyes,pa onda palimo na Gavru...bas me zanima sta su uradili;imam 1 njihovu pesmu i zvuci mi interesantno;vredi videti... Edited August 7, 2005 by Jessy Quote
Aurora Calerva Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 ubedicu te ja vec...steta sto si se uspavala danas-bilo je interesantno u SKCu,no to kad se cujemo ... 1 more thing-verovatno dolazimo u KST samo da cujemo Nite Eyes,pa onda palimo na Gavru...bas me zanima sta su uradili;imam 1 njihovu pesmu i zvuci mi interesantno;vredi videti... Pričaćemo.... Nisam znala da moj privatni programer svira večeras.... Aj zovi me da se dogovorimo za večeras........................ Quote
Jessy Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Pričaćemo.... Nisam znala da moj privatni programer svira večeras.... Aj zovi me da se dogovorimo za večeras........................ ok...samo cekam sad da mi Jovanica dodje,pa te zovem... ONTOPIC Sta ja to cujem da Bogi planira da pravi night na Jokeru sutra?Ili sam pogresno informisana..? Quote
Legenda Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 Bejah na splavu... I beshe Armagedon... Zasto kisha odluchi da pada svaki put kad ja ocuna Gavrin najt !?! Smor... Quote
Aurora Calerva Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 Sta ja to cujem da Bogi planira da pravi night na Jokeru sutra?Ili sam pogresno informisana..? Pogrešno informisana... U suprotnom bi mi se pohvalio za vreme ispijanja kafe.... Quote
djgavra Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 dark night 07.08.2005 joker playlist deine lakaien-slowly comes my night current93-oh coal black smith das ich-gottes tod diary of dreams-she and her darkness chiasm-isolated anders manga-solitary heaven cruxshadows-resist clan of xymox-jasmine and rose christian death-sick of love snakeskin-i am the dark cruwshadows-deception blutengel-children of the night athamay-kiss(the whip) die form-masochist tristesse de la lune-time is moving evils toy-lucifer`s garden wumpscut-rush eurocide-blood over the red desert combichrist-sex,drogen und industrial sitd-richfest blame-legions covenant-call the ships to port neuroticfish-skin project pitchfork-existence deine lakaien-where you are wolfsheim-find you`re here diorama-panes of glass diary of dreams-she athamay-eternal torture blutengel-seelenschmerz seelenkrank-meister der verbotenen traume tumor-killer tekkno hocico-instinct of perversion suicide commando-cause of death suicide interlace-master kmfdm-megalomaniac schiller mit heppner-i feel you deine lakaien-into my arms and one-get you closer namnambulu-memories assemblage23-skin dust of basement-your light project pitchfork-timekiller diorama-howland road diary of dreams-amok deine lakaien-over and done laibach-achtung plastic noise experience-plastik fantastik qntal-ad mortem festinamus clan of xymox-stranger covenant-dead stars vnv nation-chrome assemblage23-let me be your armor dust of basement-fires front242-headhunter din(a)tod-creation crucifixion evils toy-transparet frequencies blutengel-die with you suicide commando-desire wumpscut-wreath of barbs diary of dreams-curse deine lakaien-reincarnation diorama-belle? Quote
Jessy Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 joj,sto mi se dopada ova playlista... Dancing in the rain zbog kog mi ne gine upala...svega i svacega ...nista lepse...Pozdrav za ekipu sa Jokera do sledeceg okupljanja... Quote
Aurora Calerva Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Gaytick u bašti Nehumano je tamo praviti nightove........ Ali je mjuza bila I slikonska lepotica... He he Quote
amy_mccoy Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 ja nisam mogla da doDZem ali mi je svejedno bilo divno to veche hihi Quote
MissionVao Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 ja nisam mogla da doDZem ali mi je svejedno bilo divno to veche hihi izem ti utisak sa night-a Quote
amy_mccoy Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 izem ti utisak sa night-a izem ti tvoj quote na moj utisak Quote
Sinstrel Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Bilo je dosadno sinoc u KST-u! Pocecu da izbegavam goth night-ove. Quote
MissionVao Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 OOh, znaci i ja i amy smo zapravo bolje prosle ovako ja sam bila na pola metra od kst-a (bukvalno) al nije mi se dalo da udjem izem ti moj utisak s nighta..... aliobecavam da cu (pokusati) doci na sledeci Quote
Aurora Calerva Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Ja sam se upravo vratila od Steve.....Otišla sama, savršeno se provela i imala zanimljivo društvo pri povratku kući... Veče bi mi bilo idealno samo da nije bilo one murije................................. Quote
Aurora Calerva Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Ha, eto ga potpis!!!!!!!!!!! Nego meni je kompletan utisak sjebala grupa idiota koja se zajebavala sa Bethor poginuo temom. Stoke jedne, tresla sam se dok od čoveka lično nisam čula da je živ i zdrav! Quote
Kveld Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 dark night 07.08.2005 joker playlist deine lakaien-slowly comes my night current93-oh coal black smith das ich-gottes tod diary of dreams-she and her darkness chiasm-isolated anders manga-solitary heaven cruxshadows-resist clan of xymox-jasmine and rose christian death-sick of love snakeskin-i am the dark cruwshadows-deception blutengel-children of the night athamay-kiss(the whip) die form-masochist tristesse de la lune-time is moving evils toy-lucifer`s garden wumpscut-rush eurocide-blood over the red desert combichrist-sex,drogen und industrial sitd-richfest blame-legions covenant-call the ships to port neuroticfish-skin project pitchfork-existence deine lakaien-where you are wolfsheim-find you`re here diorama-panes of glass diary of dreams-she athamay-eternal torture blutengel-seelenschmerz seelenkrank-meister der verbotenen traume tumor-killer tekkno hocico-instinct of perversion suicide commando-cause of death suicide interlace-master kmfdm-megalomaniac schiller mit heppner-i feel you deine lakaien-into my arms and one-get you closer namnambulu-memories assemblage23-skin dust of basement-your light project pitchfork-timekiller diorama-howland road diary of dreams-amok deine lakaien-over and done laibach-achtung plastic noise experience-plastik fantastik qntal-ad mortem festinamus clan of xymox-stranger covenant-dead stars vnv nation-chrome assemblage23-let me be your armor dust of basement-fires front242-headhunter din(a)tod-creation crucifixion evils toy-transparet frequencies blutengel-die with you suicide commando-desire wumpscut-wreath of barbs diary of dreams-curse deine lakaien-reincarnation diorama-belle? gavro , popravljash se.... Quote
Kveld Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 nikad nisam primetila nista lose u vezi osoblja voodoo-a Osim sto nekad pogresno cuju, ali to brzo isprave (cuje samo vodka kad trazis djus-vodku i donese ti odvojeno sokic... nema frke). A i svaka im cast kako uspevaju da se probijaju kroz guzvu punih ruku I same vuku onu burad i ostalo... meni duguju nekih 300 dindzi....i imaju strashno agresivan nastup kad te pitaju shta 'ocesh da pijesh (imam utisak da ce me tuci po prstima ako odma' ne naruchim neshto) ...ali zato Stevan pushta daleko bolju muziku u Voodoo-u nego u KST-u ( tj pushta vishe gotike)... Quote
djgavra Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 dark night vanredno izdanje nedelja 14.08.2005 brod joker 23h Quote
Legenda Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 Oooooooooook ! S obzirom da ce vreme biti lepshe verovatno cu OPET doci... Quote
Recommended Posts