Eve Guillotine Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 U, super, zanimljiva playlista. Steta sto nisam bila Quote
Kveld Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 da, mogli ste da sachekate josh koji dan dok ja dodjem u BG Quote
Wild Rose Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 Jedina zamerka za proteklo veče, nije moglo da se diše od ljudi! Jebem ti kišu i centar grada! Aha... Nije bilo lose u Voodoo-u, ali ipak malo previse zagusljivo... Bile neke oki pesmice... Zaklon od kise u cvakom slucaju... Nisam dosla na FOTN night (ipak je BF u toku ), ali podrzavam takve veceri, i Dark Revolution projekte... Kad cete organizovati one rock i metal night-ove koje ste ranije pominjali? Znam da je bila u pitanju neka bas gotivna ideja... Quote
Legenda Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 Ja sam upoznao neke zanimljive ljude u voodoo-u Quote
miss Penny Lane Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 juce na jockeru dark night by dj gavra... fenomenalan izbor muzike kao i uvek, jedini problem je bio sto se meni celo vece slusao cure pa nisam uspela da se uklopim...ali bese dobro Quote
djgavra Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 DARK NIGHT 21.08.2005 joker playlist diary of dreams-bladerunner 2001 psychobitch-the day after schiller mit veljanov-desire diorama-belle? in strict confidence-7 lives(extended version) clock dva-velvet realm trumerwelten-phoenix dies din(a)tod-creation cucifixion the dark unspoken-step by step snakeskin-i am the dark diary of dreams-retaliation last dance-nightmares cruxshadows-deception clan of xymox-stranger deine lakaien-dark star blutengel-forever vnv nation-beloved covenant-dead stars(club version) namnambulu-memories bank and jones feat. robert smith-forest leaetherstrip-sex dwarf hocico-instinct of perversion suicide commando-cause of death suicide punto omega-punto omega mortiis-smell the witch kmfdm-megalomaniac project pitchfork-timekiller wolfsheim-once in a lifetime diorama-friends we used to know diary of dreams-curse seelenkrank-meister der verbotenen traume deine lakaien-over and done dust of basement-your light assemblage23-document icon of coil-access and amplify neuroticfish-skin covenant-call the ships to port das ich-destillat(vnv nation mix) absurd minds-herzlos(nnb mix) funker vogt-stolen thoughts suicide commando-evildoer daf-der scheriff terminal choice-collective suicide proceed-identitat in strict confidence-closing eyes rotersand-dare to live interlace-master decoded feedback-birth of nation(rebirth mix) vnv nation-chrome informatik-over namnambulu-now or never deine lakaien-into my arms(and one mix) wolfsheim-find you`re here project pitchfork-souls staubkind-dein engel schweigt wumpscut-wreath of barbs blutengel-die with you athamay-eternal torture die form-masochist dive vs. kirlian camera-obsession plastic noise experience-plastik fantastik wumpscut-evoke diary of dreams-never freze diorama-someone dies wolfsheim-heroin,she said deine lakaien-slowly comes my night sisters of mercy-afterhours Quote
Aurora Calerva Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 juce na jockeru dark night by dj gavra... fenomenalan izbor muzike kao i uvek, jedini problem je bio sto se meni celo vece slusao cure pa nisam uspela da se uklopim...ali bese dobro Ništa bez gitara... Ej Monči? Inače, meni je žao što sam sinoć otišla tako rano ali mi tuc-tuc nikako nije odgovarao. Pronašla sam se tek kad sam došla kući i pustila Ivoux i Hungry Lucy... Nadam se da će mi biti bolje sledeći put. Nego, svidelo mi se par noviteta koje sam uspela da čujem. Ne posećujem i ne slušam toliko electro, ali ono mi je baš doščo kao osveženje... Quote
Kveld Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 ja krenula kod Gavre a zavrshila na Beer fest-u. ...pushtali su Sisterse ha ha.... Quote
Sinstrel Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 (edited) Voodoo sucks, voodoo sucks, voodoo sucks, voodoo sucks, voodoo sucks, voodoo sucks, voodoo sucks... Edited August 25, 2005 by Sinstrel Quote
Aurora Calerva Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 @ Sinstrel Ovako, sinoć je bilo par jako zanimljivih momenata. Kao prvo, neke druge i neke nove stvary na playlisti. Drugo, pao je neki reunion koji čak nije bio ni planiran. Ja za promenu bila nešto neverovatno vesela. O da, i da ne zaboravim .... D most bjutiful end d seksiest boj ov jumetal je bio tamo Uf, sa svojim savršenim stomačićem i najlepšim mogućim okicama. Joj, ako moj muž pročita ovo, najebala sam ga..... Jedina loša stvar je bila što sam završila sa jedno par modrica po rukama. Slovencu treba zakonom zabraniti da dolazi na gaytick Quote
Aurora Calerva Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Btw, Sinstrel, mnogo ti bre bučan taj avatar! Quote
Wild Rose Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Ma za avatar ga treba koknuti! Htela ja sinoc, ali je onda rekao kako sprema neki koji cemo josh vise prezirati, pa reko` bolje da ne diram... Sinoc je bilo skroz zanimljivo... Videla se sa gomilom ljudi, djuskala, blejala i tako sve redom sto treba... Skroz je gotivno shto je bila gomila ljudi koje prvi put u zivotu vidim, i nestandardna ekipa Voodoo-a... Malo osvezenje... Dobro bila je i "ona" klasichna ekipa zbog koje je Zeljko uglavnom i rekao da Voodoo sucks... Quote
Aurora Calerva Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 He, znam na koga je mislio............ Quote
tovar Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 rinasek + vino + voodoo... i nije lose... Quote
Legenda Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Meni je u Voodoo-u uvek lepo... A i setio sam se shto gotivim Stivija... Pustio je LAM tri puta... Quote
dark_lilith Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 i osecam da je prevrnuo ocima... on to uvek kad mu traze neshto standardno. U voodoo nisam bila mesecima, predpostavljam nishta nisam propustila, zaboravim da je gotik sredom, jbg Quote
Legenda Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Ne, ne... Ne shvatash Ja nikad ne trazim pesme... Ili ih trazi neko drugi ( i vechna mu hvala ) ili on sam tako pushta Quote
ajsha69 Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Sinoc je bilo skroz zanimljivo... Videla se sa gomilom ljudi, djuskala, blejala i tako sve redom sto treba... Skroz je gotivno shto je bila gomila ljudi koje prvi put u zivotu vidim, i nestandardna ekipa Voodoo-a... Malo osvezenje... Quote
ajsha69 Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Voodoo sucks, voodoo sucks, voodoo sucks, voodoo sucks, voodoo sucks, voodoo sucks, voodoo sucks... Like everyone comes here... Quote
Sinstrel Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 Like everyone comes here... "This place sucks. It used to be so exclusive, but now they just let anybody in.". Quote
Aurora Calerva Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 "This place sucks. It used to be so exclusive, but now they just let anybody in.". Powergoth Girls!! Quote
Black~Cat Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Ide se... Koristim svaku priliku da izbijem iz kuće pre nego što počne školska godina. Quote
Recommended Posts