djgavra Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 DARK NIGHT 28.08.2005 joker playlist death in june-break the black ice sistershood-giving ground deine lakaien-reincarnation diorama-someone dies diary of dreams-fase affection false creation the dark unspoken-step by step sleep chamber-catwoman in strict confidence-seven lives london after midnight-the spiders and the fly clan of xymox-jasmine and rose sister of mercy-alice 93 cruxshadows-tears clock dva-hacker din(a)tod-d(e)ad b(e)at blutengel-vampire romance seelenkrank-meister der verbotenen traume tristesse de la lune-time is moving assemblage23-naked namnambulu-memories razed in black-visions apoptygma berzerk-suffer in silence blame-legions(machine under man mix) informatik-over blutengel-go to hell(sitd remix) diary of dreams-she diorama-howland road deine lakaien-over and done cruxshadows-deception clan of xymox-this world last dance-nightmare athamay-eternal torture suicide commando-evildoer das ich-destillat hocico-odio en el alma klinik-go back interlace-master rotersand-dare to live funker vogt-subspace covenant-call the ships to port ivory frequency-today neuroticfish-skin proceed-identitat vnv nation-joy namnambulu-faces assemblage23-opened syrian-cosmic gate informatik-flesh menagerie laibach-tanz mit laibach plastic noise experience-plastik fantastik suicide commmando-cause of death suicide wumpscut-soylent green clock dva-sonology of sex II qntal-flamma project pitchfork-timekiller apoptygma berzerk-unicorn dust of basement-fires anders manga-solitary heaven diary of dreams-rebellion diorama-friends we used to know blutengel-die with you chiasm-isolated death in june-she said destroy Quote
djgavra Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 prvi put u istoriji dark night subotom Quote
Legenda Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Mora se ici ... Tad ce i Lukas biti pun Quote
Aurora Calerva Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Pa baš zbog toga A i komarci... Nisam baš toliki ljubitelj electra............... Quote
MissionVao Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 ima da im opadne perje od iznenadjenja! is3povace da je neka zureza posle sahrane jebiga, da nemam pametnija posla... a i zadnji put me zivu pojedose Quote
Sentinel Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 (edited) Konacno! Jako mi je drago zbog ove vesti i posle duzeg vremena ponovo dolazim na night! Uraaaaaa!! Edited August 31, 2005 by Sentinel Quote
Sinstrel Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Konacno! Jako mi je drago zbog ove vesti i posle duzeg vremena ponovo ne dolazim na night! Uraaaaaa!! Quote
MissionVao Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Tebi bash malo treba da budes srecan,a? Quote
Guest blessyoumychild Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Konacno! Jako mi je drago zbog ove vesti i posle duzeg vremena ponovo dolazim na night! Uraaaaaa!! Da, konacno! Nadam se da ce ce se izboksovati jos neka subota do kraja godine (na nekom mracnijem mestu mozda).Poz DJ - u i ostalima! Quote
Sinstrel Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Tebi bash malo treba da budes srecan,a? Da. Zato sam i skontao da nikada necu biti goth. Quote
MissionVao Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 ma svaki go+h je potajno srecan kad je nesrecan. zato ti i jesi pravi go+h jer ces sebi uskratiti uzivanje na gavrinom splavu, priznaj!! Quote
Sinstrel Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Priznajem... ja sam mazohisticki s/m freak, oduzimam sebi zadovoljstvo da idem na Gavrin night, jacam volju! Jebote ja sam hriscanin... Quote
Jessy Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 hriscanin!!! Sramoto nijedna...to je tako ungoth!!! Naravno da se ide u subotu,ali nesto mi govori da ce biti eurokrema,tj. Lukas VS Joker...Kada utegnuta druzina sa Lukasa nacuje "techno" sa susednog splava morace da ispita situaciju...a kad vide ekipu sa lancima,u kozi i PVCu...bice veselo... A mi cemo prisustvovati jednom novom muzickom pravcu-Electro Folku Stvarno me zanima kako cemo da doskocimo Lukasu po pitanju ozvucenja... Inace za neupucene od oktobra(bar mislim) bi trebalo da se night standardno kao i svake godine odrzava u Akademiji,al trazim potvrdu DJ-a jer sam nacula da je bilo nekih problema u vezi sa tim. Vidimo se prekosutra...ko prezivi pricace... Quote
Wild Rose Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Bila sinoc skoro do 2 u Voodoo-u... Nije bilo loshe... Malo obrnut redosled nekih pesmica-u smislu da su bile ranije one koje Stivi obichno pushta pred kraj, i da je ubacio i jos neke nove koje su oki... Malko djuskala, videla par ljudi, pa zapalila pomalo umorna gajbi da ... Quote
Sinstrel Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 hriscanin!!! Sramoto nijedna...to je tako ungoth!!! Zapravo hriscanstvo je prilicno goth, da preciziram katolicanstvo je goth pravoslavlje i nije bas! Nemas pojma! Quote
ajsha69 Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Da. Katolichanstvo jeste goth, jer izigrava neprikosnovinu ozbiljanost, a to koristi kao dobar cover da opushteno bude fancy i kich. Quote
tovar Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 blah. zaglavio na njivi u mirijevu i nisam dosao. blah. Quote
Jessy Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 voodoo-bilo je ok,nekih novi ljudi,fina mjuza...ode Steva na more,a na plakatu pise da drzi night u sledeci utorak u KSTu...bla,hoce li me iko prosvetliti? Quote
Aurora Calerva Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 voodoo-bilo je ok,nekih novi ljudi,fina mjuza...ode Steva na more,a na plakatu pise da drzi night u sledeci utorak u KSTu...bla,hoce li me iko prosvetliti? 6og? Quote
Sinstrel Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 E da stvarno jel ce biti nighta ili ne? Quote
Aurora Calerva Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Na kst.org.yu ne stoji ništa... Tj nema programa za datume od 20.8. Quote
Jessy Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 (edited) pise da je 6-0g...jedino ako Steva nije razvio moc astralne projekcije,pa se sve sa boxericama reflektuje u KST i Voodoo next week Offtopic-SINSTREL,trazicu od Eki da te izbaci iz harema;odstrani to "stenjacicu" iz avatara... ne mogu kao chovek ni da slusam svoje pesme,a da mi ta sisata uzdisuca tvorevina ne glumi pratece vokale... Edited September 2, 2005 by Jessy Quote
Recommended Posts