Aurora Calerva Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 (edited) pise da je 6-0g...jedino ako Steva nije razvio moc astralne projekcije,pa se sve sa boxericama reflektuje u KST i Voodoo next week Offtopic-SINSTREL,trazicu od Eki da te izbaci iz harema;odstrani to "stenjacicu" iz avatara... ne mogu kao chovek ni da slusam svoje pesme,a da mi ta sisata uzdisuca tvorevina ne glumi pratece vokale... Sa sve koktelom i sa suncobrančićem! Ne dirati Sinstrela, vidiš bre da se jedan pripadnik ubrzano približava tom prvom mestu.... Edited September 2, 2005 by Aurora Calerva Quote
Sinstrel Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 --------- @Jessy Pusti neki electro i slusaj moj avatar, nemas pojma koliko dobro idu zajedno! Quote
MissionVao Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 ma avatar uopste nije problem, podesite muziku na najvise a computer sound na sto nize i eto - cuje se muzika bez avatara Quote
Legenda Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Ne, avatar je problem, avatar mora bit unishten !!! Quote
MissionVao Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Zar da se TI, manga, anime & hentai worshipper, bunis??!! Quote
Legenda Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 da nema zvuka bio bi mi najomiljeniji avatar... ovako sam se istripovao da halucinirm i da su moje perverzne mashtarije konachno preuzele kontrolu nad mojim umom i da sam jednom i za svagda totalno odlepio kad chujem uzdahe i stenjanje svud po sobi a nikog nema... Nedojebanost je nedojebanost, ali ovo je ipak previshe, pomislih... Quote
Jessy Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 hehe,taj avatar ide odlicno uz neki EBM da znas kako se slaze uz Blutengelov Forever... Legendoooo,100 godina chovek i da hoce,ne moze da te izbegne veceras je bilo zanimljivo,malo pripito,ali to je tad izgleda bila zarazna bolest,svako drugi je bio pomalo "latino" Danas electro! Quote
Aurora Calerva Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 @Legenda Šinobus... Btw, ja se izvinjavam svima za sinoćno smaranje i hejtiranje od strane nekih ljudi. Oni su takvi kada se nađu u većem i nepoznatom društvu, ali su inače dobri ljudi kad ih upoznate... Quote
MissionVao Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Jebote, da znate sto se avatar dobro uklapa u Assemblage 23 - Surface! (sa Addenduma) Quote
Sinstrel Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 A tek sa I'm - Justify Your Love Quote
Aurora Calerva Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 A tek sa I'm - Justify Your Love Zar to nije onaj lik koji je svirao na gothic festu pre par godina??? Quote
Legenda Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Pa beshe lepo sinoc... Puno zanimljivih susreta i par suludih dogadjaja @ Aurora Kalauz... Quote
Aurora Calerva Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Pa beshe lepo sinoc... Puno zanimljivih susreta i par suludih dogadjaja @ Aurora Kalauz... E, sinoć... Crna rupa... Većina stvari ... Puf! Nema u mozgu............ gumica Quote
Sinstrel Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Zar to nije onaj lik koji je svirao na gothic festu pre par godina??? Quote
amy_mccoy Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Pa beshe lepo sinoc... Puno zanimljivih susreta i par suludih dogadjaja haha.....upravo ja sam bila skuc celu noc, al je haljinica bar postigla svoje haha Quote
Wild Rose Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 E, sinoć... Crna rupa... Većina stvari ... Puf! Nema u mozgu............ gumica Hmmm.... Ja ne moram da brishem dogadjaje... Stvarno ih se ne secam.... Ko me je video sinoc u "dobrom" raspolozenju neka se ne chudi... Ajde shto sam ja i inache uvek vesela i smajli, ali sinoc je radio alkohol... (Slavko gde bash juce da ti bude rodjendan!) Quote
djgavra Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 (edited) DARK NIGHT Joker subota 03.09.2005 playlist death in june-rose clouds of holocaust diary of dreams-babylon schiller mit veljanov-desire christian death-drowning cruxshadows-merilyn,my bitterness fgfc820-hanging garden the dark unspoken-step by step din(a)tod-creation crucifixion qntal-famma deine lakaien-colour-ize suicide commando-desire wumpscut-rush absurd minds-damn the lie project pitchfork-steel rose armagedon dildos-dark obsession blutengel-black roses(opposite sex) diary of dreams-she diorama-panes of glass wolfsheim-the sparows and the nightingales bruderschaft-forever the azoic-conflict kmfdm-megalomaniac ministry-burning inside last dance-nightmares deine lakaien-over and done schiller mit heppner-i feel you tristesse de la lune-queen of the damned seelenkrank-meister der verbotenen traume wumpscut-deliverance suicide commando-hellraiser(vnv nation mix) neuroticfish-skin(binary 2002) dust of basement-fires vnv nation-dark angel informatik-built for pleasures project pitchfork-timekiller clan of xymox-this world cruxshadows-deception diorama-last minute athamay-eternal torture blutengel-seelenscmerz dust of basement-your light namnambulu-alone mind.in.a.box-certainty rotersand-dare to live raised in black-visions(assemblage23 mix) colony5-plastic world covenant-call the ships to port icon of coil-access and amplify blame-legions(machine under man mix) vnv nation-chrome(bolloxed mix by[:SITD:]) deine lakaien-where you are plastic noise experience-plastik fantastik suicide commando-cause of death suicide in strict confidence-zauberschlos lights of euphoria-liquid lust klinik-moving hands nitzer ebb-join in the chant borghesia-no hope no fear terminal choice-collective suicide interlace-master chaism-isolated assembalge23-let me be your armor deine lakaien-into my arms qntal-ad mortem festinamus diary of dreams-curse diorama-someone dies death in june-the accidental protege plus u neoficijelnom delu programa: ThouShaltNot-headhunter i posle viseminutne pauze ivory frequency-today Edited September 4, 2005 by djgavra Quote
Jessy Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 (edited) plus u neoficijelnom delu programa: ThouShaltNot-headhunter i posle viseminutne pauze ivory frequency-today ovo drugo necu ni da komentarisem ...i told you so... noge me odvaljuju sto je dovoljan pokazatelj kako sam se provela... Edited September 4, 2005 by Jessy Quote
Wild Rose Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Ima li sutra goth-a u KST-u? Quote
Aurora Calerva Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Ima li sutra goth-a u KST-u? Aha... I donosimo ponovo zlo od petka! Quote
Wild Rose Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Aha... I donosimo ponovo zlo od petka! Aaaaa ne, ne, ne, ne.... Nema za mene tog otrova ponovo! Ja sam vec rekla-sutra samo sokice pijem! Kupicu pre KST-a litar djusa ili nekog slichnog sokica, pa ko zeli moze da mi se prikljuchi... I mozda neku chokoladicu uz to uzmem... Ozbiljna sam... Quote
Aurora Calerva Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Prvo sokić i čokoladica sa tobom, a zatim whiskey sa Maretom i ekipom.... Quote
Wild Rose Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Prvo sokić i čokoladica sa tobom, a zatim whiskey sa Maretom i ekipom.... Eto moze! Za vecheras se sprema chak opaka kombinacija djus-a i Energis-a! Kakvo otkidanje od toga moze da bude! Nego, Eki, hoce l` biti vecheras sve u bashti ili u klubu? Cini mi se da je malko hladnjikavo... Quote
Recommended Posts