Black~Cat Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 @Monche Zvonche Mi se gledimo u sredu sigurno... I ja idem u sredu u Voodoo, tj, ako ozdravim do tad pa se gledimo onda svi zajedno Quote
Jessy Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 hehe,a mene bas sad nesto hvata kijavica...al mi se ne spava uopste NARAVNO... Quote
Aurora Calerva Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Mene Jessy iscoolirala i nije dosla da mi podnese izvestaj Quote
djgavra Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 poslednji DARK NIGHT na brodu joker u subotu 8.10.2005 ako bude lose vreme bice opet u potpalublju. Quote
dark_lilith Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 a meni se bash ishlo, nisam dugo izlazila sve me smorilo ovaj grad je tako mrtav Quote
Aurora Calerva Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Sinoc je bilo dosadno. Kako? Zasto? Jooooj, ljudi kada bi vi znali............................ Quote
Sinstrel Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Kako... pa dosadno. Meni je bilo dosadno sto ne znaci da je i ostalima tako bilo. Svo vreme sam izblejao u hodniku. U klubu sam bio kada se sve sabere 3 minuta. Muzika krsh, svaki put isto. Kad ce bre Steva vec jednom da odputuje... Kad bi znali sta? Quote
MissionVao Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Meni i taj krs nedostaje suvise retko izlazim na gothic Quote
Aurora Calerva Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Ma ne vredi... Necu sa tobom preko foruma, barem se dobro znamo.... Anyway, ako vam se ne dopada repertoar zasto se niko ne proseta do DJboxa i pita coveka za neke konkretne stvari. Ali ne mislim na stvari koje se non-stop vrte! On, bez obzira sta vi mislite, ce rado ispuniti bilo koju muzicku zelju, pogotovo ako je u pitanju neko osvezenje!!! Quote
MissionVao Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Meni je fino sta god da puste jer me gothic opusta. Ionako ne idem na njega da se gubim i igram, odem da popijem nekoliko pica, da izblejim sa drustvom uz king edward's, pogledam ima li nesto/neko nov/zanimljiv... za to su kst i voodoo sasvim ok. Quote
Aurora Calerva Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Meni je fino sta god da puste jer me gothic opusta. Ionako ne idem na njega da se gubim i igram, odem da popijem nekoliko pica, da izblejim sa drustvom uz king edward's, pogledam ima li nesto/neko nov/zanimljiv... za to su kst i voodoo sasvim ok. Quote
Sinstrel Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Ma ne vredi... Necu sa tobom preko foruma, barem se dobro znamo.... Anyway, ako vam se ne dopada repertoar zasto se niko ne proseta do DJboxa i pita coveka za neke konkretne stvari. Ali ne mislim na stvari koje se non-stop vrte! On, bez obzira sta vi mislite, ce rado ispuniti bilo koju muzicku zelju, pogotovo ako je u pitanju neko osvezenje!!! Alooo... mi ovde priocamo o Stevi! Taj ne ispunjava zelje osim ako nisi na neki nacin povlascen kod njega, sto mu u procentima dodje 1% povlasceni za ostatak ga bas briga. Quote
Aurora Calerva Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Alooo... mi ovde priocamo o Stevi! Taj ne ispunjava zelje osim ako nisi na neki nacin povlascen kod njega, sto mu u procentima dodje 1% povlasceni za ostatak ga bas briga. Ovako, ako hocete da vam Steva ispuni muzicku zelju: 1. Be polite! Lepa rec i gvozdena vrata otvara... 2. Trazite nesto sto se inace ne pusta... 3. Ako vam kaze da nema kod sebe ili nema na svojim diskovima, srezite mu sami i turite mu u ruke! 4. Ako vam na kraju stvarno ispuni zelju, nije tesko otici izahvaliti mu se!! 5. Ako nista ne uspeva, posaljite nekog od "povlascenih" da trazi pesmu za vas Quote
Sinstrel Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 @Double Fire Vala jedina varijanta da se UGUZim... ali necu... @Aurora Calerva 1. Sta da mu kazem: "Divni Stevo, budi dobar kao sto si i lep pa mi pusti onu divnu pesmu od "......... - ....... ......." a ja cu ti beskrajno biti zahvalan! Blagosloven bio!". 2. Uvek mu to trazim (ustvari trazio sam mu) i uvek naidjem na negativan komentar. 3. E bas me briga. 4 .Ok. 5. Tako obicno i biva na kraju. Steva je to. Quote
azal Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 mnogo se bolje osecam od kad sam prestao da izlazim u voodoo sredom. Quote
tovar Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 treba da smanjim izlaske... lose mi uticu na nerve. Quote
Zagrivuk Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 treba da smanjim izlaske... lose mi uticu na nerve. Meni je izlazak luksuz, tad i jesam miran zajebancija. inace sta nije dobro sredom, nisam dugo bio sredom u voodoo? Quote
Recommended Posts