Legenda Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Pustio je Staljingrad ??? Sad mi je zao shto sam otishao malo ranije... U svakom sluchaju respect. Ali pomoglo bi kad bi tenove stvari koje zeli da progura i edukuje narod stvarno pushgtao VISHE puta. Kako to moja mama kaze - vremenom i zidovi nauche kad im se dovoljno puta ponovi Quote
Sinstrel Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Lol, nisam tebe pohvalila vec vase DJeve... A ti imas jedan od mene........... Pohvalila si DR koliko sam shvatio pa ti se ja zahvaljujem na podrsci. WUB i tebi! Quote
Aurora Calerva Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Pohvalila si DR koliko sam shvatio pa ti se ja zahvaljujem na podrsci. WUB i tebi! Pa DR definitivno zasluzuje jednu veliku pohvalu jer mi organizuju welcome back party... tj pozajmljuju mi svog dizajnera i svoje DJeve.. Tako eto i za DR A za samo za tebe... Quote
The Green Fairy Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Kad vec to pomenu... Postoji jedna kompilacijica koja se zove "KST Gothic Night" koja se vrti po gradu.... Da, definitivno je domaci u pitanju Pored tog diska, rasturamo i jedan sa dve liste sa lesijevih najtova .. (za koji, dodushe, vlada manje interesovanje ..) .... ha ha ha ... ha ha ha ... .... ... ha ha ha ..... Quote
Jessy Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Pustio je Staljingrad ??? Sad mi je zao shto sam otishao malo ranije... U svakom sluchaju respect. Ali pomoglo bi kad bi tenove stvari koje zeli da progura i edukuje narod stvarno pushgtao VISHE puta. Kako to moja mama kaze - vremenom i zidovi nauche kad im se dovoljno puta ponovi keve mi...bas mi se slusa nesto "novo,nesto divlje" Samo treba malo vremena da se ljudi priviknu... ...Lesijev night mi se svideo za Valentine Special 14.2...Inace ne odgovara mi nesto muzika koju pusta-Doom mi nije bas za klub,Nu metal nikako ne mirisem...U svakom slucaju stvar ukusa... Ko je pustao,tj. bio DJ na Dark Revolutionu u old city klubu?Skidam kapu Quote
djgavra Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 (edited) DARK NIGHT joker subota 8.10.2005 playlist diorama-you and ice wolfsheim-blind trumerwelten-phoenix dies the dark unspoken-step by step blutengel-children of the night cruxshadows-tears snakeskin-i am the dark christian death-spiritual cramp(mission uk remix) din(a)tod-creation crucifixion die form-masochist technoir-requiem clan of xymox-this world diary of dreams-kindrom staubkind-dein engel schweigt deine lakaien-where you are vnv nation-beloved assemblage23-opened namnambulu-memories dust of basement-fires informatik-the world belongs to us blutengel-seelenschmerz trumerwelten-keine ewigkeit athamay-eternal torture diorama-device deine lakaien-over and done cruxshadows-deception diary of dreams-she project pitchfork-timekiller ivory frequency-today suicide commando-cause of death suicide(club mix) yelwork-sacred city das ich-destillat icon of coil-shallow nation namnambulu-alone apoptygma berzerk-unicorn vnv nation-epicentre neuroticfish-skin assemblage23-awake covenant-dead stars informatik-flesh menagerie interlace-master plastic noise experience-plastik fantastik blutengel-forever wolfsheim-once in a lifetime last dance-nightmares diary of dreams-retaliation qntal-ad mortem festinamus suicide commando-see you in hell laibach-das spiel ist aus kmfdm-megalomaniac rotersand-dare to live blame-uless din(a)tod-d(e)ad b(e)at deine lakaien-reincarnation diary of dreams-curse diorama-someone dies wumpscut-wreath of barbs nitzer ebb-join in the chant hocico-instinct of perversion decoded feedback-phoenix suicide commando-evildoer wolfsheim-heroin she said(ernst horn remix) Edited October 9, 2005 by djgavra Quote
The Green Fairy Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 ...Lesijev night mi se svideo za Valentine Special 14.2... Mislim da sam dala taj cd Jackie Brown, pa joj traži da ti nareže ... što se doom-a tiče, mislim da treba da ga bude više Quote
TtuEd Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 (edited) - Adresa Dark Revolution Sajta je http://www.darkrevolution.org/. Trenutno zbog postavljanja novog dizajna funkcionise samo forum, do Samhaina bi i ostatak sajta trebao da bude "online" - Ovogodisnji Samhain - 31. oktobra, kao i uvek Vise detalja za par dana. Pozdrav Stay dark & evil Edited October 9, 2005 by TtuEd Quote
miss Penny Lane Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 inace, na onom havenu, poslednjem muziku je koliko ja znam pustao heimidall i to je najbolji najt, ubedljivo bio... Quote
miss Penny Lane Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 inace ja nisam ni bila u hodniku sad u petak jer milan nije hteo da predje liniju izmedju kluba i hodnika pod izgovorom da je dead metalac i da u hodniku sve lici na him Quote
Aurora Calerva Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 inace ja nisam ni bila u hodniku sad u petak jer milan nije hteo da predje liniju izmedju kluba i hodnika pod izgovorom da je dead metalac i da u hodniku sve lici na him E stvarno je... Lol... E, moj bata................ Quote
tovar Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 keve mi...bas mi se slusa nesto "novo,nesto divlje" Samo treba malo vremena da se ljudi priviknu... ...Lesijev night mi se svideo za Valentine Special 14.2...Inace ne odgovara mi nesto muzika koju pusta-Doom mi nije bas za klub,Nu metal nikako ne mirisem...U svakom slucaju stvar ukusa... Ko je pustao,tj. bio DJ na Dark Revolutionu u old city klubu?Skidam kapu imam ja sacuvane liste sa oba nighta, pa mi samo baci pp da ti narezem. Quote
TtuEd Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Ko je pustao,tj. bio DJ na Dark Revolutionu u old city klubu?Skidam kapu Nephilim i Z.L.O. Quote
Jessy Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 tnx... Elektro u Akademiji pocinje 23.10. can't wait! Quote
djgavra Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 tnx... Elektro u Akademiji pocinje 23.10. can't wait! pocinje al` se ne zove elektro Quote
Aurora Calerva Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Electro? Ah da... zaboravismo... Dark Night.... lol Ma u narodu to poznato kao "Gaaavrin Naaajt" El' ce biti ponovo i zive svirke? Quote
Jessy Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 pocinje al` se ne zove elektro nja...umetnicka sloboda ...DARK NIGHT pocinje 23.10...Samo hoce li ponovo biti tek svake druge nedelje? Juce je bio rodjendan Voodooa...Doveli su neku striptizetu-raspad bolje receno Nesto onako bezvezno nisam u zivotu videla...vrhunac neukusa,mogli su da nadju neku 100x bolju,devojka nema ni osecaj za ritam,ali pretpostavljam da to muskoj polovini populaciji nije smetalo Inace atmosfera je bila super,muzika mesovita,drustvo vecinom domace... Quote
tovar Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 15.10. splav JOKER: dj lestate. more info soon. Quote
Jessy Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 znaci ipak ti pustas Uuuu,al cu nekoga da zajebavam -nije namenjeno Lesiju... Bla...u subotu su 80-te tako da nista od splavarenja... Kako se uvek potrefi da je sve isti dan... Quote
Aurora Calerva Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 A jeste... A kada su se 80ete i Gavra poklapali uvek bi radije odabrala da te jedu komarci......................... Cccccccccccc...... Lesi, da sam tu, dosla bih bez razmisljanja, iako znas sta mislim o tvom DJisanju..... Ae sa srecom ovog puta Quote
Sinstrel Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 15.10. splav JOKER: dj lestate. more info soon. Auuu da nije ladno za splav?! Quote
Jessy Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 (edited) A jeste... A kada su se 80ete i Gavra poklapali uvek bi radije odabrala da te jedu komarci......................... Cccccccccccc...... Lesi, da sam tu, dosla bih bez razmisljanja, iako znas sta mislim o tvom DJisanju..... Ae sa srecom ovog puta ovaj put sam obecala Milani...a sto se tice Gavrinih nightova u poredjenju sa veceri 80-tih...znas i sama da sam ja prakticno emotivno vezana za te nightove Jbga ovaj put se moram prilagoditi iako mi trenutno nikako ne leze sladunjave pesmice neopterecenih 80-tih Uuuu ovo postaje lose,cim vise ne mogu da uzivam u takvoj pozitivnoj slatkastoj muzici...Lose za psihu definitivno ' Nego Voodoo...-Iako mi je bilo OK,ovaj put sam se zestoko iznervirala zbog kolicine pijanih primitivnih idiota koji mora da su promasili "splav"... Em je bila tolika guzva,nisi mogao da dises kako valja.Ali o5,Steva je Steva,na njegovim nightovima mi je uvek zanimljivo...Samo se nadam da ubuduce nece biti nezvanih gostiju posebnog mentaliteta P.S. Gotze,koji ti je...djavo? Edited October 13, 2005 by Jessy Quote
The Green Fairy Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Steva je bio veoma fin sinoć, ispunio mi je muzičku želju, Dreadful Shadows - Over the worst, šteta što sam jedina igrala&pevala, a svi ostali su blenuli i stajali (ma, ne baš, dva tipa su se mrdala levo-desno).. svi su širili iiiiivl i čekali opet elektroniku... Ne znam kada ću ponovo poželeti da dođem u vudu. Quote
Black~Cat Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Iako mi je bilo OK,ovaj put sam se zestoko iznervirala zbog kolicine pijanih primitivnih idiota koji mora da su promasili "splav"... True. Quote
Recommended Posts