trinity Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Zapravo ne. Zapravo da Jebo te Zeljko svaki put me presece ovo tvoje. Quote
Jessy Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Ovaj put me elektro podsetio na Joker s obzirom da je Bogi pushtao gomilu stvari koje su iz Gavrinog repertoara shto meni,NARAVNo,sasvim odgovara Atmosfera je bila super...potpuno mi je digla raspolozenje @Sinstrel Shta,sad si pocheo autoportrete da kachish na avatar? ...inovativno,hehe Quote
Aurora Calerva Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Ma ne dirajte mi moju lepu gu.... ovaj mog lepog Zeljka Quote
Zagrivuk Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Gothic electro(kst) Ok je bilo, ali koj sam ja kurac morao da izlazim, sad mamuran a silne obaveze Quote
Sinstrel Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 @Jessy Ukrao sam ideju od tebe. @Aurora Calerva Lepu gu...?! Gudu?! @Black_Totem213 Quote
Aurora Calerva Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 @Aurora Calerva Lepu gu...?! Gudu?! Moze i D i Z.... Ma sav si lep, to i sam znas Quote
Wild Rose Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Bilo je odlichno u KST-u! Je l` to u pochetku pushtao Gavra ili se to meni chini? Znam da Bogi nije jer je djuskao... U svakom sluchaju i tada i posle kad je Bogi pushtao je bila mnogo dobra muzika. Krivo mi je samo shto nisam mogla duze da ostanem, vec sam morala da krenem oko 2... Jedva sam izashla iz KST-a! Quote
Aurora Calerva Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Nope, to je verovatno bio Goxy... Quote
Jessy Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 @Jessy Ukrao sam ideju od tebe. ideju za stavljanje sebe na avatar...nisam znala da imash tako visoko misljenje o meni,pa me smatrash andjelom... Ma,shaaaajim se. U utorak je Goxy pustao kad je Bogi igrao,a za muziku sl. Gavrinoj zahvalite 2-ma lujkama - takodje obozavaocima Gavrine muzike(like myself)koje su donele neke diskove... Sad dodjoh iz Voodoo-a...srecom su mi predavanja takva da dozvoljavaju zabadanja do jutra,tj. krecu od podne ...Bilo je bash fino,ma uvek se extra provodim na goticima... Quote
Aurora Calerva Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 Eh da... jos jedna neprezaljena sreda.... Quote
Aurora Calerva Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 E, a jel' neko posecuje "Princa od Psihodelije"? E da... i jesu li vec poceli da kruze tracevi o Gothic Festu? Quote
Zagrivuk Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 Super, sad sam kilav (grip) ovaj vikend preskacem, a vidim da i nece biti nesto posebno Valjda Quote
Jessy Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 GAVRA U DEMIJI NISHTA POSEBNO!?!*iskolachi ochi i dishe ubrzano* Quote
Aurora Calerva Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 GAVRA U DEMIJI NISHTA POSEBNO!?!*iskolachi ochi i dishe ubrzano* Don't gasm here! Quote
MissionVao Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 (edited) GAVRA U DEMIJI NISHTA POSEBNO!?!*iskolachi ochi i dishe ubrzano* well, ukusi su razliciti Edited October 22, 2005 by Double Fire Quote
Zagrivuk Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Jebem ti grip, jos sam zabijen u kucu, ajde pisite gde je bilo dobro, mozda i naglo ozdravim MRZIM ZABIJENOST U KUCU! Quote
Black~Cat Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Jebem ti grip, jos sam zabijen u kucu, ajde pisite gde je bilo dobro, mozda i naglo ozdravim MRZIM ZABIJENOST U KUCU! Jao, ma i ja bolesna nedelju i po dana (kakva slučajnost što se naši gripovi poklapaju sa trenutnom epidemijom ptičijeg gripa)...mada mi je sad bolje pa ću se potruditi da se danas odvučem na gavru Quote
Jessy Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 smor...ne radi mi Debris da tamo ostavim prvo utiske... Dakle...6h,pardon 5.5h KONSTANTNOG IGRANJA!!! Ja sam MORTUS...Josh sam k'o debil iz sve snage udarala po onom "treskavcu",pa me sad noge razvaljuju... Toliko sam umorna,nije mi stvarno jasno kako cu da ustanem za 5h...u najboljem slucaju cu se dogegati do faxa i liciti na narkomana,a glas ce mi biti k'o mushki gotik vokali... Shta reci za repertoar...YOU AND ICE za kraj!!! Jao kako otkidam na tu pesmu,blago recheno OTKIDAM!!!Odushevljena sam celim repertoaromi stvarno ali STVARNO MI JE BILO EXTRA!!! NEOPISIVO!!! Koce da docheka sledeci night? Quote
djgavra Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 DARK NIGHT 23.10.2005 akademija playlist death in june-state laughter sisters of mercy-emma diary of dreams-mankind in strict confidence-seven lives deine lakaien-reincarnation wolfsheim-lovesong(club mix) diorama-someone dies london after midnight-kiss peter murphy-all night long clan of xymox-jasmine and rose sisters of mercy-poison door anders manga-solitary heaven din(a)tod-creation crucifixion blutengel-vampire romance cruxshadows-tears covenant-bullet assemblage23-let me be your armor tristesse de la lune-time is moving(negativ format mix) apoptygma berzerk-deep red bruderschaft-forever informatik-flesh menagerie project pitchfork-timekiller cleaner-gattaca athamay-eternal torture die form-masochist suicide commando-cause of death suicide unter null-sick fuck wumpscut-soylent green tactical sect-faded prophecy decoded feedback-phoenix image transmission-bound to die plastic noise experience-plastik fantastik blutengel-soul of ice schiller mit heppner-i feel you colony5-hate namnambulu-memories culture kultur-the analyst neuroticfish-the bomb covenant-monochrome diorama-friends we used to know(frozen plasma mix) sero overdose-rain front242-headhunter nitzer ebb-join in the chant force domension-tension skinny puppy-smothered hope klinik-moving hands borghesia-no hope,no fear daf-verschwende deine jugend das ich-destillat lights of euphoria-white wall droom-stay covenant-call the ships to port namnambulu-alone informatik-over blutengel-navigator(silent assault remix) diary of dreams-she deine lakaien-over and done cruxshadows-deception last dance-nightmares suspiria-goodbye 70`s in strict confidence-lost in the night seelenschmerz-meister der verbotenen traume vnv nation-beloved informatik-the world belongs to us rotersand-undone ivory frequency-today interlace-master funker vogt-subspace hocico-odio en el alma suicide commando-dein herz meine gear aesthetic perfection-surface informatik-peril eyes cassandra complex-NUD blutengel-forever deine lakaien-into my arms diary of dreams-curse namnambulu-faces wolfsheim-once in a lifetime diorama-you and ice(feat. katrin) Quote
Black~Cat Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 deine lakaien-over and done Aaa, ne mogu da verujem... Baš u tom trenutku sam izašla napolje, njah... U svakom slučaju, lepo je vratiti se u Akademiju... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 buhahahaha.... Quote
Black~Cat Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 Joooj..... @bvd - pretera ga, čoveče. Quote
Recommended Posts