GOTZE Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Ja sam odusevljen! A booming success indeed, najbolji event u zadnje vreme, a sto se tice toga kako sam se ja proveo, najbolji u... u... zadnjih... uuuu!!! Ma sjajno, potrosio sam svaki atom snage, da se produzilo jos koji minut, pao bih i na pod i ne bih ustao (though, I did make a good run ka trolejbusu later to jutro...), ma, super... ali sticajem okolnosti izgleda da danas ipak necu svracati, eventualno posle 2 vec nekako, ako bash ne budem mogao da odolim... Svaka cast svima koji su ucestvovali u organizaciji, uostalom, 666 na Samhan govori koliko je ovo bio veliki kosmicki dogadjaj ... - - ---I NA KRAJU OVA "VELIČINA" Quote
GOTZE Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 ....jos mi se utisci nisu slozili da bih dala neki detaljniji komentar... ali moram da kazem da odavno nisam bila na uspesnijem night-u! i pored toga sto mi se uzasno spavalo, pa sam bila veoma konfuzna, manje-vise dezorjentisana i sto sam otisla vec oko 15 do 3 (da ne bih zaspala u kst-u), bilo je jakoooo dobro. muzika je bila solidna ( za svakog po nesto), tu je bila moja standardna & do imbecilnosti & nazad omiljena ekipa, gooomila ljudi koje gotivim, upoznah jos neke ljude i naravno sa vecinom ne uspeh ni posteno da se ispricam... i kao sto rece Dushan, bese to uloga mog zivota, tj smrti toliko sam se dobro osecala onako kostimirana ( da ne kazem maskirana jer se onako osecam vrlo prirodno) da mi je palo na pamet da se cesce pojavljujem u tom izdanju 8) inace, Wolf i ja smo radili u kooperaciji-prvo neko obavesti "zrtvu" (ili srecnog dobitnika, zavisi kako se gleda na to ) da se Smrt (tj moja ater-nost) blizi, onda Wolf pristupa ispovedanju i pricescu istog (sto, naravno, ima adekvatnu cenu ) i onda ja obavljam svoj deo posla 8) . posle opet treba zvati popa (Wolfa) da obavi posmrtni deo obreda (i to takodje uz odgovarajucu naknadu ) a zaradu delimo pola-pola! inace, juce smo se tek uvezbavali, ali cemo do sledece prilike dobro razviti biznis! samo mi je zao sto mi foto-aparat nije radio (baterije, NOVE baterije, su bile prazne :x , a to smo utvrdili tek u kst-u) pa nismo uspeli da ovekovecimo taj istorijski dogadjaj :ne: . sada sve nade polazemo u Greetera i njegove fotke... - - ---KEEESU..... - --DAAAAJTE MI KEEESU..... Quote
Jessy Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 (edited) Anyway...komentar za veceras...da se ne ponavljam po milioniti put... Edited October 29, 2005 by Jessy Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 propustis li nekad neku gothic manifestaciju gora si od znas vec koga.... Quote
tovar Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 nije bilo lose. ali pocinjem da mrzim KST kad ima vise od 30 ljudi sa sve obezbedjenjem, tehnikom, sankerima i DJ-em. Quote
Aurora Calerva Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Hehe, to me podseti na onaj night na Jokeru....... Sorry... Quote
Jessy Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 @Lesi uuuuu,s'ha ti reklaaaaaa... @BVD Ne ...ili jesi ili nisi trOO gotik... Meni se ti nightovi najvise dopadaju,uvek se lepo provedem,muzika mi odgovara,domaca mi je atmosfera...sve u svemu,stvarno VOLIM te nightove...bar nisam baba koja sedi ceo dan ispred racunara... i maltretira ljude po chatu.... Quote
Aurora Calerva Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Ma nisam ja nista strasno rekla... I kad covek vec voli........ Quote
Gwydion Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Mene interesuje da li neko od vas iide na najtove Princa od psihodelije? Ja na jednom domacem goth forumu procitao da su mnogo dobri . Quote
Gwydion Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Ovo zvuci prilicno obecavajuce ELEKTROPANKERI, NA NOGE! nedelja 30. oktobar, od 20h klub RADIONICA, ulica RIGE OD FERE 4 VIDEODODIR UŽIVO u nedelju, 30. oktobra u klubu RADIONICA [ulica rige od fere broj 4] će se održati prvi koncert beogradskog elektropank dueta VIDEODODIR, povodom rođenja ovog benda, sa sve svim sintisajzerima, ritam mašinama i bez matrica. ulaz je slobodan, od 20h. koncert će početi u 20:30 zbog kućnog reda. pre, a MOŽDA i posle koncerta, nitkov će emitovati nevaljalu muziku elektropank karaktera, kakvu još niste čuli! ukoliko rukovodstvo kluba bude insistiralo na promeni muzičkog repertoara posle 22h, nitkov apeluje na svoje prijatelje [elektropankere, odnosno VAS] da se pomoću nemira izbore za još dragocenog sintisajzerskog kvrčanja i cičanja, zbog kojeg ćete i doći! rođendanski pokloni nisu obavezni, ali nisu ni zabranjeni. za dodatne informacije, obratite se na [email protected] -------------------------------------------------------------------------------- o bendu VIDEODODIR: bend je aktivan već nekoliko meseci i čine ga nikola cakić [klavijature] i marija lončar [vokal] - zvezda čije su postojanje izračunali matematičari ali je još niko nije video. ni dodirnuo. zvuk, tekstovi i fazon VIDEODODIRa bi se grubo mogli podvesti pod dve reči: ELEKTRO PANK. potpuno elektronski i bez kompjutera, sa 20-i-više godina starim sintisajzerima i ritam mašinama. ovom prilikom ćemo vam dati samo dodir njihovog zvuka: demo verzija pesme left in a layer. -------------------------------------------------------------------------------- www.coldtrinity.com Quote
Aurora Calerva Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 i ja Hmmmm.... m'kay..................................... Quote
GOTZE Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 - - ---novi avatar aurora ?! - - ---KONAČNO LIČIŠ NA ELVIRU, MISTRESS OF DARKNESS 100% - - ----JE LI TO TRAJNA ŠMINKA? - ---AKO NIJE.....ŠTETA - ---KAKO JE U VooDooU? - ----BOLI ME GRLO, NE SMEM DA UDIŠEM ONAJ DIM U TEČNOM STANjU -DOK SE NE OPORAVIM..... Quote
Aurora Calerva Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 - - ---novi avatar aurora ?! - - ---KONAČNO LIČIŠ NA ELVIRU, MISTRESS OF DARKNESS 100% - Lol... to je samo maska sa zurke za Halloween.... Quote
Jessy Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 bilo ok kod Bogija...DA BOGIJA,jer je Steva rascopao glavu,pa ga Bogi menjao...Ovaj put je bio izuzetno mali broj ljudi u Voodoo... @Eki Kako bilo na Helloweenu? Gde si bila,opisi nam malo detaljnije... Quote
Aurora Calerva Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 bilo ok kod Bogija...DA BOGIJA,jer je Steva rascopao glavu,pa ga Bogi menjao...Ovaj put je bio izuzetno mali broj ljudi u Voodoo... @Eki Kako bilo na Helloweenu? Gde si bila,opisi nam malo detaljnije... Steva? STA? KO? GDE? Jadan Steva Ma trebalo je da idem do centra na neku veliku zurku, ali naravno, kakvo je vreme bilo nije mi padalo na pamet. Tako da sam odabrala nesto malo blize... Smorila sam se kao mis i provela celo vece sedeci u nekom cosku sa nekom ribom i pricajuci o certu Bauhausa i da bismo mogle da idemo zajedno... Quote
Little Angel Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Brisi brisi brisi.. ERASE ME DARLING... Halloween je bio ok, Dark Shines su rasturili, ali je u odnosu na proslogodisnji dogadjaj bilo ipak mmmmm osrednje. Quote
Eve Guillotine Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Mene interesuje da li neko od vas iide na najtove Princa od psihodelije? Ja na jednom domacem goth forumu procitao da su mnogo dobri . OK je. pushta U SHKRIPCU i THE CRAMPS i jos gomilu starog krsha koji prrrija ushima. Quote
Jessy Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 na Gavri ...mislim na njegovom najtu je bilo super...uh, boze,al sam inovativna sa komentarima...Shto se tiche odredjenih pesama,narochito 1 posebne,kao da mi je procitao misli...ili signaturu na Debrisu... Anyway...bilo mi je bash extra, mada sam ovaj put vishe vodila zanimljive razgovore i neplanirano"premeshtala" sto za stoni fudbal ,nego shto sam djuskala(mada daleko da je to zapostavljeno)...imali smo chak i na bini free striptiz...tipovi ne lozite se --->... MUSHKI...u Demiji nikad dosadno... Quote
Aurora Calerva Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Ko se skidao? Ae barem mi reci da je nesto pametno... Quote
Black~Cat Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 imali smo chak i na bini free striptiz...tipovi ne lozite se --->... MUSHKI...u Demiji nikad dosadno... Zašto uvek propustim takve stvari? Quote
MissionVao Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 jel da pogadjam tri puta ko se skidao? Quote
Jessy Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 jel da pogadjam tri puta ko se skidao? ma neki pijani lik...i skinuo je samo majicu...al o5... Quote
MissionVao Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 ma neki pijani lik...i skinuo je samo majicu...al o5... ohoho, pa to je pravo osvezenje da nije niko koga znam Quote
Recommended Posts