Black~Cat Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 ma neki pijani lik...i skinuo je samo majicu... Quote
Jessy Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 AJ SVI U DVORIŠTE Beeee? Shta prichash...u kom gradu? Quote
Sinstrel Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 (edited) Jeeeeeeeeeee... Dolazim 13. na goth da slusam Killswitch! Samo mi reci da si ovu reklamu skrpio za minut kako bi se reklamirao na forumu... nemoj bre ovo da pustas u stampu ako ce takav i flajer da ti bude! Dobio si nedelju? Kewl! Edited November 8, 2005 by Sinstrel Quote
Wild Rose Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Reche Lesi da ce biti i goth-a i NU-a i svega po malo... Koja vesela kombinacija... Ide se ofk0000rrrrrs!!!! Bice prijava za muzichke zeljice.... Quote
Aurora Calerva Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 (edited) E, Lesi, posalji meni ili Azzi sliku i tekst pa cemo nesto da ti sklopimo... ovdi se nista ne vidi kako treba Edited November 9, 2005 by Aurora Calerva Quote
Gwydion Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 AJ SVI U DVORIŠTE Da li to "svi u Dvoriste" ukljucuje i higijensko-sanitarnu inspekciju? Quote
tovar Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 bice svega i svacega pomalo, prati se mracni gitarski zvuk, od nastanka, pa do danasnjih dana. uz minimum obavezne elektronike. Quote
Aurora Calerva Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Hvala, hvala... nedostaje mi nase pivo... Dosadila mi ova americka voda! Quote
Black~Cat Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Bilo možda i previše standardno u voodoo-u da bih ovo mogla nazvati rasturanjem-od-proslave-rođendana. @Jessy - Toliko si zaokupila Stiviju pažnju da jadnik nije stigao da pojmi da je i meni rođendan Quote
Jessy Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 aaa...dobro Steva djuska... HOCU IZVESTAJ SA BAUHAUSA!!! Quote
Aurora Calerva Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 HOCU IZVESTAJ SA BAUHAUSA!!! Sad sam stigla kuci... Ah taj after party.... hehe Elem, KONCERT JE BIO SAVRSEN! Dokazali su jos jednom zasto su tako veliki itd itd..... Svirali su apsolutno sve sto se moze svirati. Foto aparati i kamere nisu bili dozvoljeni tako da imam samo neku bedu na mobu. Peter Murphy najbolje obuceni muskarac koga sam ikada uzivo videla!! Malo je poceo da celavi i pustio mustache ali jbg... Zvuce bolje nego na snimcima... Vise kada se otreznim Higlight veceri su bile 2 DEBELE goticarke, koje su stvarno to sto pise... OGROMNE!! Kao i lik koji je visok 2 m i na tu svoju visinu nabio cilindar... Naravno, vise kada se otreznim i odspavam... @lestate, tvoja poruka mi je tek stigla kad sam bila nacertu... Bacicu se na posao cim se probudim pa cu ti posaljem.... Quote
Aurora Calerva Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 @Jessy http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...60entry952200 Vise kada budemo mi pricale... Quote
tovar Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 nema potrebe, odstampacu veceras seriju koju mi je uradio sincic, pa se dogovaramo za neke sledece nightove. pozzz. Quote
Aurora Calerva Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Ok, ali mi i dalje nije jasno di sam pogresila... Quote
amy_mccoy Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 mogla bih da dodjem...taman cu biti zdrava Jessy jel idemo? Quote
ajsha69 Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Dolazim 13. na goth da slusam Killswitch! Ovo je generalno gledano praktichno dream come true svakog gothichara!! Nema veze... Idemo i shtekamo se za svoju dushu i svojih pet minuta... Quote
Jessy Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Ma, Gotze...rechit kao i uvek... @Amy Videcemo za nedelju...zavisi od...wll...u know... Inache videh te na 1 zanimljivom forumu ...i je l' Marko Piramida onaj lik shto radi dole? Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 sliku biH potpisao sa: Does she look even slightly aware of reasons of her existence.... i naredna scena....fade to Black (zatamnenje)....kraj.... Quote
Eva Braun Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Marko Piramida onaj lik shto radi dole? Quote
ajsha69 Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Does she look even slightly aware of reasons of her existence.... Quote
Recommended Posts