Jessy Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 (edited) bilo ok. solidno ljudi, ali ni u jednom trenutku guzva. furao grunge, nu & love metal. love metal? okeeej...a ja slusam Diorama Wave...hehe i Delerium gothic... Po toj logici svaki bend ima svoj zanr...sta izdvaja Him od ostalih bendova koji pevaju o ljubavi? Grundge-niiiiceeee... Ne mogoh doc'.Ona loodacha se ovaj put oleshila bez mene i to toliko da je to uzas...ccc...strasno... Inace za zainteresovane next monday u Akademiji 4 free ima u malom klubu vece EBMa,Synth Popa i Future Popa...Lesi nemoj da me ubijes sto ti reklamiram konkurenciju... Edited November 23, 2005 by Jessy Quote
Aurora Calerva Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Moj omiljeni zanr u metalu je moonspell metal, a inace omiljeni zanrovi su mi bauhaus rock, diary of dreams wave i ethereal ivoux............ Quote
tovar Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 znate o cemu pricam, ne pravite se blesave. Quote
Jessy Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 znate o cemu pricam, ne pravite se blesave. Ko? Mi?Ma neeeeeee... ...odakle ti to? Inace, chikashka kozo, nestala si sa chata... Quote
Aurora Calerva Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Aaaaaaaaaaaaaaa... sorry.... Jessy, zajebale smo se... Covek je pustao poslednji album HOMa... Malo smo preterale, trebalo bi da se izvinimo..... Quote
Aurora Calerva Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 Ko? Mi?Ma neeeeeee... ...odakle ti to? Inace, chikashka kozo, nestala si sa chata... A ti mi ne uleci u postove Elem, Voodoo sutra... Quote
Elythara Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 ja se nadam da ce stva veceras biti u raspolozenju posto na gothic-u u voodoo-u nisam bila od jais-ovog rodjusa (8.jun - valjda) please, stevie, budi cool... tako ti nekadasnje emisije na politici... Quote
Jessy Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 bilo bas lepo na proslavi amynog rodjusa u voodoo...bas lepo...upoznali smo zanimljivih ljudi,imali muziku bukvalno samo za sebe, jer je Steva poceo da prakticno pusta sve sto volimo,jer jedini igramo... Quote
Elythara Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 god damn!!! bas mi je krivo sto nisam bila... sve se iskomplikovalo; vreme je bilo vise nego sugavo i tome slicno... ali, bice jos dana za megdana Quote
Aurora Calerva Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 bilo bas lepo na proslavi amynog rodjusa u voodoo...bas lepo...upoznali smo zanimljivih ljudi,imali muziku bukvalno samo za sebe, jer je Steva poceo da prakticno pusta sve sto volimo,jer jedini igramo... Cek da vam se ja vrnim i malo poradim na playlisti.... Quote
Jessy Posted November 25, 2005 Report Posted November 25, 2005 (edited) Cek da vam se ja vrnim i malo poradim na playlisti.... sta 'oces isao ti Nocturne... I naravno morao je mene da ubije sa Flood of tears... ...ali samo drustvo i atmosfera su bili divni... Edited November 25, 2005 by Jessy Quote
Aurora Calerva Posted November 25, 2005 Report Posted November 25, 2005 Ah ne ne, dok ne padnu Christine, Raven Claws, Supernature i Am Morgen Fruo necu da pricam Quote
Gwydion Posted December 15, 2005 Report Posted December 15, 2005 (edited) subota, 17. dec klub FILI DARK ENTRIES NEW WAVE ~ ELECTROPUNK ~ DARK ~ ROMANTICS ~ MINIMAL SYNTH POP muziku puštaju dragana & nitkov ULAZ SLOBODAN Edited December 15, 2005 by Gwydion Quote
Aurora Calerva Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 Da li ce ovo biti deo redovnog nedeljnog programa ili ce to biti tek s vremena na vreme? Quote
Gwydion Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 ČETVRTAK 22. DECEMBAR OD 22h AKADEMIJA: VELIKI KLUB JOY DIVISION NIGHT video i audio projekcije DJ M.O.D. povodom 25 [ipo] godina od smrti iana curtisa + live hommage: KINOVIA VIDEODODIR EPIPHANY ILEGALNE EMOCIJE APPARATCHIK ZARKOFF [CRO] ulaz 120 din Quote
Sinstrel Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Neat! Ali nazalost necu doci... Quote
Gwydion Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 večeras [subota, 24. dec] klub FILI - resavska 32 DARK ENTRIES NEW WAVE ~ ELECTROPUNK ~ DARK ~ ROMANTICS ~ MINIMAL SYNTH POP muziku puštaju dragana & nitkov ULAZ SLOBODAN Quote
heroinchic Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 Moj omiljeni zanr u metalu je moonspell metal, a inace omiljeni zanrovi su mi bauhaus rock, diary of dreams wave i ethereal ivoux............ MoonSpell NIJE Me[n]tal, ali, jeste moj omiljeni 'zanr'. BauHauS Rock, too. A SAD ONO STO ME JE I NAVELO DA UOPSTE POSTUJEM: NovoGodisnje Zelje!! @ DJ_Gavra Dive @ DreamHunter KliniK @ Go Back @ Nitkov "Imam samo jednu zelju:" CasioTone for the PainFully ALOne Quote
Gwydion Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 Ja upravo video na netu pa da ne kazete da ste neinformisani: NOVA GODINA NA AKADEMIJI pozivaju se darkeri, elektropankeri, future-popovi, i brit-popovi da dočekaju novu godinu u klubu AKADEMIJA gde će, po ceni od 500 dinara u pretprodaji, moći da u�ivaju u programu: mali klub EBM / FUTUREPOP / DARKWAVE by dj gavra ELECTROPUNK by nitkov [od 04:00] veliki klub INDIE-GO alternative guitar night + koncerti SHIROKO [bg] HOOGER MOOGER [skoplje] prvih 200 gostiju na ulazu dobija poklon! detaljnije informacije>> www.akademija.net Quote
heroinchic Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 Aaaaaaaaaaaaaaa... sorry.... Jessy, zajebale smo se... Covek je pustao poslednji album HOMa... Malo smo preterale, trebalo bi da se izvinimo..... NOVO HOMO?! SumLJam da je uopste cuo za to... Jbg, sta da se radi?! Quote
tovar Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 mnogo, mnogo, mnogo mi se svidja tvoj nick. Quote
tama Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 hej ima li ovde nešto o nightovima ili ne? informacije,utisci!!! konkretno vezano za dešavnje??? Quote
Wild Rose Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Blah... Izlaze ljudi sredom u Voodoo... Mene smorilo, ne idem sredom vec 100 god... Sad u sredu je bilo Rokanje u KST-u... Quote
Recommended Posts