tovar Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 da, svaki njegov night je kocka. ali pomracenja su mu zakon... bar meni. Quote
miss Penny Lane Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 tu cu se sloziti sa tobom. electro najtovi bolje idu uz zimski ambijent Quote
Jackie Brown Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 tu cu se sloziti sa tobom. electro najtovi bolje idu uz zimski ambijent Electro te probudi....U svakom smislu te budi... Quote
miss Penny Lane Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 meni je bilo vrlo zanimljivo na poslednjem najty veceeeeeeraaaaaaaa Quote
tovar Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 electro mogu da izdrzim blok ili dva, ceo night samo mrtav odvaljen. mene to ponavljanje ugusi. mada gavra je ranije znao da razbije monotoniju sa old goth nightovima. Quote
Alita Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 meni se ide na neki dobar trance to mi je najjace, kad odemo na gavru, SMOOOORIMO se, a u drugom klubu pici neki fenomenalan trance... I ja se pitam, da li sam skrenula pogresno kod Albukerkija? Quote
tovar Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 zivot je reka... meni se isto ide na neko brutalno ispiranje mozga, ali nikako da se povatam sa ekipom i potrepstinama za takvu akciju. Quote
miss Penny Lane Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 ma psy je zakon ali tamo u principu ima 2,5 coveka koja su strejt Quote
Alita Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 ma psy je zakon ali tamo u principu ima 2,5 coveka koja su strejt evo, nas 4-oro cesto idemo, i strejt smo. Quote
miss Penny Lane Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 svaka cast lesi, kad ce tvoj night? Quote
Aurora Calerva Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 E, da... da li ce i ove godine biti special u Akademiji? Quote
miss Penny Lane Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 na koji ti i ja idemo zajedno Quote
Aurora Calerva Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 A ti bi, mala, mogla kod mene da svratis malo Imam nesto za tebe Quote
Aurora Calerva Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Ova tema moze da se preimenuje u "Utisci sa okupljanja kod Aurore" Quote
miss Penny Lane Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 ajde, bre ne drzi nas u tajnosti, nego kazi, da znamo da planiramo Quote
Lolita Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 ajde, bre ne drzi nas u tajnosti, nego kazi, da znamo da planiramo vala, baš! Quote
miss Penny Lane Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 vala, baš! lepo ka kazem ... drug lestate se uobrazio btw jer zna neko kad ce sledeci haven ? Quote
Aurora Calerva Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Auh, valjda bi trebalo da bude neki ovog proleca.... Quote
tovar Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 lepo ka kazem ... drug lestate se uobrazio btw jer zna neko kad ce sledeci haven ? sutra cu znati... Quote
Mikkah_Pickkah Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Hocu i ja da dodjem, al' sam bojesnaa i ne mirise mi da cu da ozdravim za Valentines Quote
Recommended Posts