Aurora Calerva Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Iskrenost na nivou u Voodoou... Mrak Quote
tovar Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 bio suvise mrtav umoran od anatheme. preskocio. Quote
JD Seven Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Ja cuo da dolazi London after midnight u smederovo , kad bi ustali svi oni seljani Quote
tovar Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 ma da, i moonspell svira u valjevu i napalm death u kragujevcu, a HIM ce biti specijalni gosti zajecarske gitarijade. ovu zemlju je i bog zaboravio. Quote
JD Seven Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Zbog pijacnog dana u Kusiljevu odlozen je koncert Vile Vallo-a,s lokalnom policijom su se dogovorili da ograde prostor ispred doma zdravlja i tu odrze dugo ocekivani okncert vatrenim fanovima ma da je i u svinjcu isao bi na njegov koncert Quote
Black~Cat Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Iskrenost na nivou u Voodoou... Mrak Night sa pravim značenjem te reči... The bad thing is that it caught me in the toilet Quote
Aurora Calerva Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Jel nestalo struje u sredu u Vuduju? Quote
Sinstrel Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Znaci ipak je negde u centru grada nestalo struje kao sto su najavljivali. Mi na Rokanju u kst-u smo odbrojavali minute do 2h kada je najavljen nestanak struje medjutim struja je i dalje sljakala. Quote
tovar Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 rokanje je kvlt... propustio sam poslednjih par komada, ali dolazim na sledece... Quote
MissionVao Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 ma na gotiku nije strashno kad nestane struje... bilo bi strashno da upale jako svetlo.. Quote
Aurora Calerva Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Zbog toga tr00 darkeri ne ostaju do fajronta Quote
Aurora Calerva Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 Za Gavru Ne toliko zbog nighta jer smo stigli na sam kraj, vec zato sto je likcina!!! Quote
MissionVao Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 da, zanimljivo kako je bilo standardno puno ljudi i pored koncerta Quote
Alita Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 a ti si pocela da ides na gavru? taman kad sam ja prestala Quote
Aurora Calerva Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Ah, veceras, gaytick u KSTu... Posle pola godine Quote
Aurora Calerva Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 Bilo mi je divno... Neka cudna ekipa, bez guzve ali ipak... Gaytick u KSTu, Moni i ja skakucemo uz Peru.... Quote
Recommended Posts