Jump to content

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Bilo mi je divno... Neka cudna ekipa, bez guzve ali ipak...

Gaytick u KSTu, Moni i ja skakucemo uz Peru.... biggreens.gif

wtf is pera?

Posted

nisam. skroz sam ispao iz fazona. da mi nije bilo charona, sastavio bih ko zna koliko da ne izlazim iz kuce...

a to za opstenje moze pogresno da se protumaci, pa da te juri masa razocaranih gothicarki + BVD da te kolektivno isprebijaju.

Posted (edited)

nisam. skroz sam ispao iz fazona. da mi nije bilo charona, sastavio bih ko zna koliko da ne izlazim iz kuce...

a to za opstenje moze pogresno da se protumaci, pa da te juri masa razocaranih gothicarki + BVD da te kolektivno isprebijaju.

ne sada....repeticiju koncepta svodimo na minimum....a da se alita ne ispaljuje to bi bila druga osoba, neka naprednija..... icon_smile.gif

Edited by Blacksunray Verb Delikvent
Posted

Teško je biti the chosen one orangelistening.gif

Ali, ako Azza bude bio biiiiiiip i ne bude došao, ima momentalno da prestanem da ga lolim!!! Da da... Eto rekoh pred svima, da ne bude da ništa nisam spomenula...

Inače, Nidža je cool lik i njega nije potrebno opominjati, ali ako i on bude bio biiiiip... Well, samo da kažemo da mu se neće svideti šta mu spremam icon_twisted.gif

Posted

sinoc je bilo kul..

ali ona mala qrvica sto se vatala i ljubila sa dva tipa, celavim i kosatim, u wc-u.. ph34r.gifno.gif

al zato je bio Forever Free icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

i mnogo planova za finski goth icon_smile.gif vec imamo mnogo fanova a nijednu pesmu napisanu icon_smile.gif