Jump to content

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
ovo je jedan od onih trenutaka kada ti je drago sto nisi tamo [za razliku od koncerata: Calexico + Iron & Wine, Pere Ubu...]

Cek, zar Pere Ubu jos uvek sviraju? Ja pre milion godina gledao David Thomasa uzivo i onda su bili zvanicno definitivno nepostojeci.

• 2 weeks later...
Posted
Cek, zar Pere Ubu jos uvek sviraju? Ja pre milion godina gledao David Thomasa uzivo i onda su bili zvanicno definitivno nepostojeci.

icon_da.gif Ja sam [ne]zvanicno definitivno nepostojeci na nji'ovom koncertu, sto se bas i ne bi moglo reci za Calexico + IrOn & Wine, na koje se nadam da cu otici!

Back on topic: Bese ok na najtu u nedelju [zbog drustva], a i plejlista bi mogla da padne... icon_wink.gif HVALA! icon_smile.gif

• 3 weeks later...
Guest Spirit Crusher
Posted

Nadam se da nece doci svaki goth trip-er veceras u voodoo... icon_smile.gif

Guest Spirit Crusher
Posted

A da mi lepo njih izbacimo? zuba.gif Posto verujem da ce biti akcija "dolazimo pravo iz skole u 7pm da zauzmemo sva mesta violent.gificon_smile.gif Wingmen... ne znam ko su ali zvuce bolje od ovih prvih ph34r.gif

Posted
Pazi, ja sam za to da Steva pušta samo pravi gothic i oni će se sami izbaciti mhihi.gif

Ja to govorim godinama da bi trebalo da pusta gothic, a ne IcedWEarth ili sta ja znam sta je vec sve umeo da pusti. I ponavljacu to jo sdeset godina ako treba.

Ko god je vredeo napustio je najtove u KST zato sto muzika nije bila ono sto ljudi iz ove price vole da slusaju, a potom to se pretvori u metal najtove tako da termin gothic stoji skroz nepotrebno. Ako se pravi gothic metal najt onda se naglasi d aje to gothic metal i stvar je cista i jasna. Sa druge strane jako mi je drago sto Beograd ne kaska puno za svetom, pa se odrzavaju i Batcave najtovi cime se Srbija priblizava onome sto se radi u Nemackoj i kako cujem u kaliforniji, Just my two shekels ...

Posted

Ahm, nećemo o Stevi jer ću ja onda morati da brišem mnogo postova...

Što se Batcave nighta tiče, možda bi bilo pametno da se održava makar na svake 2 nedelje (možda sam ja izuzetno loše informisana, ali on je samo jednom mesečno, zar ne?) i možda čak da on bude umesto onog glupavog nighta ponedeljkom u Demiji kada dođe svega 3 i po ljudi. I naravno, nikako u malom klubu, to ne zaslužuje da bude u malom klubu icon_wink.gif

Posted

Sinoc sam bio u voodoo posle cetri meseca... heh nista se nije promenilo osim sto ceo voodoo smrdi na budj. Elem Steva smara i dalje ali na to vise niko ne obraca paznju vec svi dolaze da pokazu svoj evilness. icon_rockdevil.gif

biggrin.gif

Guest Spirit Crusher
Posted

Meni je bio prvi "gotik" posle godinu dana i ono.. ako nisi pripit i ne igras smorices se zestoko icon_smile.gif Muzika je bila bas osrednja, uz par izuzetaka koji naravno ne mogu da omanu... Doro, Diorama, Billy Idol, Tristania... Cak je i u KSTu bolje.

Guest Spirit Crusher
Posted

I Sinatra i Deine Lakaien i 69 Eyes i Videosex i LAM icon_da.gif

Ali recimo par klishea u vidu Blut Engela, Bella Morte, Assemblagea, Chiasma, ne daj boze Cenobite, Seelenkranka i Laibacha ne bi bilo na odmet icon_smile.gif sta znam, otisla sam oko 2. Zna se u ostalom da ne dolazimo samo zbog muzike mhihi.gif

Btw, jel pustan L'ame Immortelle negde?

Vidimo se u nedelju icon_cool.gif

Guest Spirit Crusher
Posted

ja bih od njih najradije da cujem Flammenmer u kompletu sa Crimson Skies...

A da, cudi me promena da trip "you have a boyfriend who looks like a girlfriend" nije bio zastupljen sinoc icon_smile.gificon_smile.gif

Guest Spirit Crusher
Posted

mislila sam na to sto pesma govori a.k.a. goth devojchichaste decake icon_smile.gif

Guest Spirit Crusher
Posted

E pa super znaci mimoilazenje icon_smile.gif ma ja se secam samo tih pesama a znam da je bilo jos dosta koje znam... My 1st "dancing" after a looong time icon_smile.giflaugh.gif (vise je licilo na vatanje al ajde icon_smile.gif )

@Aurora: hahaha "Detektivska prica" icon_smile.gif Za malo da me ubedi da se zove "Ona je tu" wallbash.gificon_smile.gif ko da ne znam ja icon_cool.gif

Posted
Steva ne pušta The Killers, to je Lesi radio... icon_wink.gif

da moju inicijativu icon_smile.gif

elem , ja sam upropastila gothicarenje i donela indie duh u demiju icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

ili jesi ili nisi zvonchica ...

mada killersi ZAISTA nisu za gothic night ... osim ako pola istog nije na teskim drogama i cuje usporeno ... icon_smile.gif a nije icon_da.giflaugh.gif