Aurora Calerva Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 (edited) aurora, ima li sta novo u voodo-u? Ništa pametno... Ljudi su odvratni.... Barem 80% njih! Elem, gothic u KSTu, tradicija koja se održava i bilo je Kontam da će to biti jedini redovni night koji će moje dupe videti u narodnom periodu Edited May 5, 2006 by Aurora Calerva Quote
MissionVao Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 Zar nije bilo 20 ljudi? Da,da, ja nemam fax petkom, mogla bih da idem redovnije... Quote
Aurora Calerva Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 Zar nije bilo 20 ljudi? 20, ali normalnijih... Quote
tovar Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 da moju inicijativu elem , ja sam upropastila gothicarenje i donela indie duh u demiju ili jesi ili nisi zvonchica ... mada killersi ZAISTA nisu za gothic night ... osim ako pola istog nije na teskim drogama i cuje usporeno ... a nije somebody told me: gaynes kao kod TDF, entwine i slicnih tripova. a pesma savrseno glupavo oslikava publiku. tesko je biti hetero these days... Quote
tovar Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 komentar poslednjeg nighta u KST-u: a shitload of hash i toliko o tome. Quote
Aurora Calerva Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 somebody told me: gaynes kao kod TDF, entwine i slicnih tripova. a pesma savrseno glupavo oslikava publiku. tesko je biti hetero these days... Teško je ne prokomentarisati ovaj post pored novog avatara... Quote
Aurora Calerva Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Ponovo... Ali ae da stanemo ovde i da ne spamujemo Quote
[MechanicalAnimaL] Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 sinoch bio gothic u kstu. bilo dosta sranja (po mom misljenju). mada, bio sam semi-wasted pa se i nisam toliko smorio. mada, r'spect za apb, nin & tool. Quote
Wild Rose Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Bilo super na Goth Night-u u KST-u... Ushla kasnije, Steva pustio 2 W.A.S.P.-a, a nisam ni trazila... Bile simpa pesmice... Sinoc bila u KST-u, ali sam malo bila u hodniku... Dobro je otici povremeno na ove night-ove... Da idem stalno smorilo bi me (osim leti kad je bleja)... Quote
[MechanicalAnimaL] Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 (edited) nemoj sad da ih vadish realno, sinoch je muzika bila kanta, i u klubu i u hodniku. BAH! da sam hteo da slusham acdc & whitesnake, otishao bi na neko crno belo veche da se druzim sa zadrtim leshinama koje su se zaglavile u vremenu svoje mladosti. Edited May 6, 2006 by [MechanicalAnimaL] Quote
tovar Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 petak je kanta pa je kanta. nema tog shita koji moze ubiti tu kolicinu lose karme. Quote
Wild Rose Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Ne diraj mi Whitesnake! Ma meni je bilo super u chetvrtak jer nije bio samo goth vec i neshto drugo... A sinoc-petak, u klubu zezanje, a poenta je kao i uvek u ekipici... ***Ulete mi Lesi u post... Quote
heroinchic Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 da si bila na WhiteSnake koncertu [k'o sto ja beh pre 3 god.], bilo bi ti ih dosta za zivot celi, i resila bi da tu treba presaldumiti, i ne slusati ih vise. Quote
Alita Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 da, juce je zbilja bila kanta... I nije imao Megalomaniac, a tako m se skakutalo... Quote
[MechanicalAnimaL] Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 (edited) haha. mislim da su whitesnake bili smeshni i u svoje vreme kad' su bili bitno manje ofucani fazon, a kamoli sad' kad' su putujuca hrpa kostiju. mada necu da zabadam nos u meni stranu materiju, narocito nesto sto eksplicitno ne gotivim na osnovu jako malo toga, tako da :zip: edit: portishead vlada Edited May 6, 2006 by [MechanicalAnimaL] Quote
Dark Revolution Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 (edited) Dark Revolution predstavlja Haven no.6 Nedelja, 21. maj 2006. - od 19h klub "Ana 4 pištolja" (ex Lagum) Medieval, Ethereal and Underground Folk koncert Nastupaju bendovi: Kinovia Days of Yore Kalynda A.R. Club Dođite na vreme, nastupi bendova počinju TAČNO U 19:30h. ------ Za dodatne informacije i eventualne promene: http://www.darkrevolution.org ------ 1. Ulaznica se izdaje prema pravilima i propisima kluba i organizatora. 2. Pregled posetilaca i njihovih stvari biće obavljen radi lične sigurnosti posetilaca. 3. Organizator zadržava pravo zabrane ulaska u klub. 4. Organizovana prodaja proizvoda obavljaće se samo u klubskom prostoru. 5. U klub nije dozvoljeno unošenje flaša, limenki i predmeta koji mogu ugroziti sigurnost. 6. U slučaju otkazivanja događaja izvršiće se povraćaj novca u iznosu označenom na ulaznici. 7. Posetilac pristaje da bude snimljen zvukom i slikom. 8. Ulaznica važi samo za jedan ulaz u klub. 9. Posetioci parkiraju kola na sopstveni rizik. 10. Organizator i uprava kluba ne odgovaraju za izgubljene ili ukradene stvari. 11. Ulaznica je vlasništvo organizatora do trenutka njene prodaje. 12. UPOZORENJE: Glasna muzika može oštetiti Vaš sluh. Edited May 10, 2006 by TtuEd Quote
Aurora Calerva Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 E, Nidžo, ae molim te, kada budete znali, izbacite i neku satnicu, da znam da se isplaniram, pošto sam obećala i Igoru da ću da svratim i do Dangube na svirku... Quote
Калавера Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Adresa kluba "Ana 4 pištolja" je Svetozara Radića 5 => Tačna lokacija kluba (PlanPlus Navigator) ili dođite do ugostiteljske škole, i pogledajte dijagonalno preko raskrsnice... ...bilo je izuzetno komplikovano skupiti sve ove ljude na jednom mestu i obezbediti pristojne uslove za održavanje koncerta, tako da se datum održavanja, u dobroj meri, nametnuo sam po sebi. ceo program neće trajati duže od tri sata, pa ćemo gledati da pomerimo početak još ranije, kako bi se do 22 završio događaj, pa da se grupno ode do dangube... Quote
Zagrivuk Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Vudu, kasika gomile gota koji skacu i misle da su visa rasa, a kad sam trazio da mi puste Cecu ( bukvalno se drao ) svi se okretali u fazonu JU SELJAK! Ma seljaku samo mozete da ....................... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 i je li pustio steva cecu.... Quote
Recommended Posts