tovar Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 je kurac. ali je isao najtvis, to je dovoljno blizu. i dorica koja je krsila zakon. Quote
Sinstrel Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Mislish Doroica? Super sto ste osvezili temu ja sam zaboravio njeno postojanje. Quote
Mephistophilus Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 hm..interesIra me sta se otprilike pusta na gothic i electro nightovima u Kst-u? Quote
tovar Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 pa gothic i electro... ne znam kako da ti objasnim, sve i svasta... Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 hm..interesIra me sta se otprilike pusta na gothic i electro nightovima u Kst-u? Puste nekad i neki narodnjak poput Zeppelina,Idola Bilija i tako....Ima svacega i to je pohvalno.... Quote
NEVENA R Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Vudu, kasika gomile gota koji skacu i misle da su visa rasa, a kad sam trazio da mi puste Cecu ( bukvalno se drao ) svi se okretali u fazonu JU SELJAK! Ma seljaku samo mozete da ....................... ma saban!!!!!!!!!!!!!!!!!pozzz Quote
Zagrivuk Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 (edited) ma saban!!!!!!!!!!!!!!!!!pozzz Danas nisam ni sabanisao a ni trazio neku posebnu muziku, smorih se, MNOGO LJUDI, zagusljivo do bola. Vise nemam pojma, da li je bolje da ima ljudi ili kad je polu-prazno. Pozdrav i tebi Edited July 20, 2006 by Black_Totem213 Quote
tovar Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 meni je bolje kad je prazno, pa steva pusta ono sto ljudi unutra vole, bez preterane komercijale. a i moze da se dise. ja izbegao, bio na splavu sa ekipom. bilijar na vodi je ekstra kad si pijan. Quote
Zagrivuk Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 meni je bolje kad je prazno Polu-Prazno, ono mesto jednostavno nije predvidjeno za onoliku guzvu. Ma bezveze, pola veceri provedem ispred vudu-a. Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Voodoo je gej....Al' bolje nema... Pogotovo po ovakvoj vrucini.... Quote
Dark Revolution Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Dark Revolution predstavlja Tribute to Jack (Haven no.7) Subota, 05. avgust 2006. - od 23h klub Fili Resavska 32, Beograd --- Gothic/Deathrock by Z.L.O. & Nephilim Fields of The Nephilim, Killing Joke, Siouxsie & The Banshees, Danse Society, Diva Destruction, The Cure, Bauhaus, Love Like Blood, The Damned, Virgin Prunes, Public Image Ltd., 45 Grave, Skeletal Family, Cinema Strange, Tones on Tail, X Mal Deutschland, The Sisters of Mercy, Red Lorry Yellow Lorry, Bella Morte, Play Dead, Misfits, The Mission, Christian Death, Joy Division... --- Jack himself - 95 Jack The Pumpkinhead - 150 (jack, campari, cola) Jack Nicholson - 150 (jack, martini rosso, dash of bitter) Jack The Ripper - 180 (jack, tequila) --- Cena karte - 100 dinara. Neće biti pretprodaje. => Lokacija kluba (PlanPlus navigator) Vidimo se Quote
Dark Revolution Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 --- Dark Revolution's Haven no.7 (Tribute to Jack) Aug. 5th 2006 Fili club, Belgrade, Serbia --- Official Playlist --- 01. Shostakovich - Waltz 2 (from Eyes Wide Shut) 02. Alexandar Veljanov - In My Room 03. Damned - The End Of Time 04. Balaam And The Angel - Two Into One 05. Love And Rockets - Words Of A Fool 06. Play Dead - Last Degree 07. The Reverend Horton Heart - Sue Jack Daniel's (Der Untergang's Alchohol-Free Mix) 08. The Dead Milkmen - Life Is Shit 09. 1919 - Crywolf 10. new model army - running 11. nightmares in wax - black leather 12. Specimen - Returning From A Journey 13. Gene Loves Jezebel - Shame 14. Christian Death - Figurative theatre 15. Danse Society - Angel 16. Joy Division - A Means To An End 17. The Cure - 10-15 Saturday Night 18. Xmal Deutschland - qual 19. hagar the womb - idolization 20. smiths - handsome devil 21. Sexbeat - Sexbeat 22. Sex Gang Children - Guy Wonder 23. libitina - gothic people 24. Tones On Tail - Go! (club mix) 25. Suspiria - Aflegedly Dancefloor Tragedy 26. Public Image Limited - This Is Not A Love Song 27. Cinema Strange - Nightfalls 28. Virgin Prunes - Moments And Mine 28. Alien Sex Fiend - Hurricane Fighter Plane 30. TSOL - Word Is 31. Love and Rockets - Bound for Hell 32. New York Dolls - Courageous Cat Theme 33. 45 Grave - Surf Bat 34. Demented Are Go - Shadow Crypt 35. Joy Division - Disorder 36. Misfits - Halloween Ii 37. X-mal Deutschland - begrab mein herz 38. Skeletal Family - Streetlight 39. Bauhaus - The Sanity Assassin 40. Death Cult - Gods Zoo 41. Sex Gang Children - Killer "K" 42. The Birthday Party - Release The Bats 43. Siouxsie And The Banshees - Peek-A-Boo 44. The Cure - The Lovecats 45. Iggy Pop - Cry For Love 46. The Mission - Wasteland 47. Nosferatu - Lucy Is Red 48. Killing Joke - Darkness Before Dawn 49. Inkubus Sukkubus - Paint It Black 50. Gothic Sex -Necronomicon 51. The Sisters Of Mercy - Alice 52. Phantasmagoria - Alex 53. Red Lorry Yellow Lorry - Hollow Eyes 54. Fields of the Nephilim - Blue Water 55. Love Like Blood - Within A Realm Of A Dying Sun 56. Clan Of Xymox - This World 57. Diva Destruction - The Broken Ones 58. Sanguis Et Cinis - Amnesia 59. The Cassandra Complex - So Much For Nothing 60. Bella Morte - Where Shadows Lie 61. The Sisters Of Mercy - Doctor Jeep (Der Untergang's Hezbollah Mix) 62. Killing Joke - Love Like Blood 63. Danse Macabre - Oblivion 64. Faith & The Muse - Shattered In Aspect 65. Tones On Tail - Christian Says 66. Fahrenheit 451 - Cathedral In Ice 67. UK Decay - Dresden 68. altered states - is anyone out there 69. Theatre of Hate - Black Madonna 70. Siouxsie & The Banshees - Face To Face 71. Fields of the Nephilim - Psychonaut 72. Cinema Strange - Intermezzo Bright Violet Euphoria 73. Modest Mussorgsky - Promenade I Quote
SL Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 hm..interesIra me sta se otprilike pusta na gothic i electro nightovima u Kst-u? Ovo i mene zanima Na sayt-u KST-a je za electro navedeno sledece: "Depeche Mode,New Order,Dead or Alive,Ultravox,Alphaville,Visage ... Wolfsheim, Diorama,Apoptygma Berzerk,Neurotic Fish,VNV Nation ... Schiller, Laibach,Diary of Dreams ... Nine Inch Nails,Rammstein..." Ali, shta se od navedenog zaista vrti i koje grupe preovladavaju?? Quote
Kveld Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 bilo cool juche kod Gavre...pivo , pelinkovac, ceo Debis i pola yuma ..nego zvuk je neshto shit na Demiji...na'vatala se prashina preko raspusta ha ha Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Bilo super kod Gavrila:D Odista ceo Debris:D Odista pola Yuma... Mnogo cudne zike i i dosta ljudi:) Quote
Kakashi Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Kao i cudnih ljudi, recimo onih sa svadbe. Quote
Cayca Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Ja sam registrovala samo onog jednog. Nema veze. Njima je bash bilo veselo. Quote
Zagrivuk Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Klasika, extra muzika kod Gavre. Samo to imam da pohvalim. Quote
Gwydion Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 bilo cool juche kod Gavre...pivo , pelinkovac, ceo Debis i pola yuma ..nego zvuk je neshto shit na Demiji...na'vatala se prashina preko raspusta ha ha Debris rukes Quote
heroinchic Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 ako ono bila extra muzika, onda ne samo da se ukusi razlikuju, nego postoji moj i neukus. sve pohvale za dive, skinny, nitzer, krupps, daf, ali ono ostalo.. gavro, iskustvo imas, upotrebi ga. Quote
Recommended Posts