Kveld Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 sta je falilo Bogijevom Nightu?....pochetak je stvarno bio suuuuuuper ( a dobrim pochetkom smatram bilo koju stvar od Bauhausa ha ha ha) , shto se tiche ostatka vecheri , pivo je odradilo svoje tako da sam se ja provela k'o zmaj..dosta je nove dechice, mladog gothic narashtaja i ono shto je najlepshe , klinci znaju da gothic nije doom metal ili finski pop dark...to je neshto shto su neke generacije pre njih propustile... Quote
Kakashi Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 finski pop dark... To jedva da je dark. Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 To tesko da je pop.... Mislim,ne znam kako iko moze da slusa te ljigave stvari... Quote
Means to an End Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 Dawn, uživo u SKC-u, . Quote
Kveld Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 e bash si chkapi ..zar moram da odem na net da bi saznala da ste promenili ime? Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 Kad ga menjamo k'o gace... Quote
Zagrivuk Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 sta je falilo Bogijevom Nightu?. Tamo je bilo ok, ali sto neko rece, kasnije smor. A razlog ti je jednostavan. Ispunjavanje zelja. Ne bi ja ispunjavao zelje na mestu Dj-a Quote
tovar Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 trebalo bi neko drustvo i ja da se zaletimo do NS-a u petak, pa se gledamo. Quote
Sinstrel Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Sto su sad svi pobetkeivisali? Quote
tovar Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 na tome stvarno nisam bio... a i nesto mi se i ne ide... Quote
Sugar Overdose Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 ma samo shto wishe ljudi da dodje ,breeeeeeeeeeeee @lestate: mislim da sam ja tebe widela na afterpartiju posle mizara u filiju,ili se gubim O.o Quote
tovar Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 jesi, bio sam tamo, ne bas u reprezantativnom stanju. anyways, vidimo se u petak, najverovatnije. Quote
Sugar Overdose Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 plejlista sa 2. najta 2. night: Twilight Ritual - Wired To The Machines Nina Hagen - Prima Nina in Ekstasy Bauhaus - She's In Parties The House of Love - Shine On Die Krupps - The Rise & Fall Christian Death - Kingdom of the Tainted Kiss Bloody Dead and Sexy - Hey Ho Armageddon! Necromantik Sunshine - Lonely Alexander Veljanov - The Sweetlife Fear Cult - Drop Dead Technoir - Last Tears Alice In Videoland - Stuck On My Vision Ladytron - International Dateline Diorama - Belle Assemblage 23 - Let Me Be Your Armor Diary of Dreams - Retaliation Covenant - Stalker Suicide Commando - Hellraiser (VNV Nation Remix) Mortiis - Broken Skin-Septic Wound Mix Hocico - Padre No Nuestro Hocico - Sad Scorn Wumpscut - Ich Will Dich Hypnoskull - The Self Detonation Device God Module - Telekinetic Unter Null - Megalomaniac (KMFDM Cover) Psyclon Nine - Lamb of God Wumpscut - Down Where We Belong Funker Vogt - Compulsions Angels & Agony - Stronghold Soil + Eclipse - Exile ohGr - 02 maJiK Front Line Assembly - Vanished (illusions of grandeur mix) Covenant - Call The Ships To Port Athamay - Eternal Torture London After Midnight - The Black Cat Noisex - And Its Getting Darker Apoptygma Berzerk - Deep Red E Nomine - Jesus von Natzaret Diva Destruction - Run Cold Deine Lakaien - Where you are (VNV Nation remix) London After Midnight - Nightmare Spine Of God - Stripped Mechanical Moth - Gateway Front 242 - Headhunter (v2.0) Informatik - Built for Pleasure Hocico - Spit As An Offense Combichrist - Get Your Body Beat Deine Lakaien - Into My Arms (Derek Van Krogh) Blutengel - Forever Suicide Commando - Cause of Death Suicide (Asphyxiarmx) Ministry - Revenge Cinema Strange - needlefeet Ascii Disko - Einfach Ladytron - Destroy Everything You Touch Skinny Puppy - Pro-test Covenant - Bullet Ministry - He's Angry (Unreleased 1984) Alice In Videoland - Cut The Crap Wednesday 13 - The Ghost Of Vincent Price Ministry - Animosity Daft Punk - Robot Rock Tina Root - Never Let Me Down (Depeche Mode cover) Dead or Alive - You Spin Me Right Round Laibach - opus dei (opus cover) Nine Inch Nails - Down In It Mortiis - The Grudge Fischersthingyer - emerge Alphaville - Big in Japan Covenant - Ritual Noise (Album Version) Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 lesi,cime ides u petak u ns? lestate,brate,cime ides u petak u ns? mislkim da bih i ja posao,ali ne znam kako.... Quote
tovar Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 sa nekom ekipom, ima nas vec za puna kola. javim ti ako ima mesta... Quote
GOTZE Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 - - --- Njaaaa - - -- ZAŠTO MI NIKO NIJE REKAO ZA OVO (pita JOKER videvši Betmena i upica prvog na koga je naišao..) - -- -- LESZTATE DOĐEŠ MI SLIKE SA ISTOG!! - - --- ILI POSTAVI OĐE DA SVI VIDIMO - - --- UJVIDEK RULES !!! - - - Quote
Sugar Overdose Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 uuu okachi owde,oyjem i ja da widim ^^ Quote
Dark Revolution Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Dark Revolution predstavljaIn Memoriam Nephilim & Z.L.O. (Haven no.8)Nedelja, 10. decembar 2006. - od 22h Akademija, mali klub Deathrock/Gothic Besplatan ulaz, besplatno posluženje Quote
tovar Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 night u NS-u nisam slikao, tj. nisam nosio aparat. savatajte se vi novosadisti i napravite neku best of galeriju... Quote
tama Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 hej sta je sa redovniv vecerima nedelja akademija utoak,četvrtak kst sreda voodo???? sta ima ove sedmice? pomoć izem ti tastaturu na faxu Quote
Sinstrel Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Niko ne spominje novi klub u BG? Underworld? Ja kontam da bi trebao da bude dobro mesto za chill out. Quote
Kakashi Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Steva tvrdi da će lista biti čista od metala... Baš me zanima. Mada ću verovatno pustiti druge da provere. Quote
Recommended Posts