oNe Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 SVIRKA U klubu "HACIJENDA" DARK NIGHT subota 17. februar nastupaju: - DREDDUP (industrial/crossover) - SWARM (death/trash metal) upad:50 din Quote
GothicWraith Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 pa napisi da je Novi Sad, morao sam da googlam gde je! Quote
GothicWraith Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 cekaj bre? ja izguglao da je u Novom Sadu.. ?!?.. pa jel jeste Quote
tovar Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 onda bi i mapa kako doci do kluba bila od pomoci ljudima koji bi isli. Quote
GothicWraith Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 jeste! pa sta me zajebavas :) Quote
Sugar Overdose Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 zhjoooooo jedwa smo nashle onu hacijendu!!! ali mesto je uber kul,skroz mi se dopada ^^ i swirka je bila cupppeeeew Quote
coil.worm Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Koji je fazon sa mapama sad ? Kao, svi se stide da pitaju nekog kako da dodju do dotichne adrese ? Ajde kad je drugi grad u pitanju ali gomila ljudi iz beograda kuka kako im ne postavljaju mape kako da dodju do klubova, a zive u beogradu ? Quote
GothicWraith Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 pa postoji planplus i nadjes sve sto ti treba Quote
Kveld Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Slike sa Samhain 2006 festivala su napokon postavljene u galeriju. Necemo da vas gnjavimo sa detaljima o "opravdanim tehnickim razlozima kasnjenja" :-); jedino sto mozemo da uradimo je da vam se izvinimo zbog kasnjenja i da vam obecamo da se nece ponoviti. Slike, kao i novosti u vezi ove sezone, mozete pogledati na nasem sajtu: http://darkrevolution.org aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!MIZAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kako su @#*beno bolesni!!!!! nego , mogli sto da postavite slike po nekom odredjenom redosledu tipa po redu po kom su bendovi svirali i sl.nisam mogla da prepoznam sve bendove (osim TODa i Mizara,naravno), jedva sam i sebe prepoznala Quote
Kveld Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 tako ti je to, chak i kad stavim zenski avatar, ljudi mi se obracaju u mushkom rodu haha.kakava bre rakija, bash imam nedostatak alkohola u krvi (moj bi ortak rekao-vishak krvi u alkoholu ). ...e, lepo je shto se u NS-u odrzavaj najtovi ovakve vrste.vidim da pojedini vrbuju i Gavru da dodje gore i pushta muziku.nego , mogli bi da organizujete ponovo onaj Bauhaus night, a, a? Quote
Sugar Overdose Posted February 21, 2007 Report Posted February 21, 2007 a shto si stawila jowanu iz TOD-a na awatar? (osim ako nisi jowana ^^) inache,na mizaru je bilo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PRETERANOOOO!!! Quote
Kveld Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Jovana?Hardly...to je Andrea-Nebelhexe.shto se tiche Tales-a. pre bih stavila onog njihovog klavijaturistu na avatar he he Quote
Buddha Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 vidimo se veceras u Underworld-u ljudovi! ulaz je besplatan, pivo jeftino, a od muzike mozete ocekivate sve od Therion i Moonspell do Alice In Chains i Tool. Quote
heroinchic Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 therion = :vomit: A cini mi se da si ih i sam, u nekom davnom BVu, nazvao 'seljacki pompeznim metalom' Koja fora? PrekSinocke kod Gavre bese.. ekvivalentno therion-u! Dojdem posle 100 god. kad ono - nista se nije promenilo; kakva ono muzika? Parafraziracu prijateljicu: ZaSta sam bila na koncertu [TuxedoMoon] ako cu ovim da ga uprosecavam? Quote
Aurora Calerva Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Sijamo se kod Steve veceras Elem, kome nedostaje metalurgija kod Steve, a takodje bi da cuje i nesto sto se ne pusta nigde jer nije dovoljno "komercijalno", "popularno" ili sta vec, neka doseta i do Buddhinog nighta. Quote
Sugar Overdose Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Jovana?Hardly...to je Andrea-Nebelhexe.shto se tiche Tales-a. pre bih stavila onog njihovog klavijaturistu na avatar he he omg,kako meni lichi onda na jowanu O.o....oprosti a shto se tiche dawora,ne mozhesh werowati kako mu je lepa kosaaaaaaa! i josh mi je dao da mu pletem pletenice ^^ Quote
Buddha Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 @heroinchic: postoji razlika izmedju mog ukusa i onoga sto ljudi vole Quote
Kveld Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 omg,kako meni lichi onda na jowanu O.o....oprosti a shto se tiche dawora,ne mozhesh werowati kako mu je lepa kosaaaaaaa! i josh mi je dao da mu pletem pletenice ^^ aa, pletenice..ne radi mi to sestro , slaba sam na te vikinshke tipove...pa, da , bila sam i ja kod Gavre proshle nedelje , na Demiji, i bilo je standardno, dakle prilichno smor...nego , chula sam da Stevan pravi neki fetish party u okviru svog nighta , jel' to tachno ili sam se istripovala? Quote
Turin Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 [homers voice]fetish party? hmmmm.....[/homers vocie] Quote
GothicWraith Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 (edited) mmmmmmmmmmmmmmmm...!! kad i gde?! Edited February 26, 2007 by GothicWraith Quote
Buddha Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 (edited) nego , chula sam da Stevan pravi neki fetish party u okviru svog nighta , jel' to tachno ili sam se istripovala? Stevan nema veze sa takvim glupostima.. to se gazda seljak nesto istripovao.. Edited February 26, 2007 by slowdiver Quote
Recommended Posts