Kveld Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 BRAVO , GAVRO TA TI VALJA.... a vi Novosadjani kazite onom organizatoru da promeni ime istripovala sam da pishe Gitane Demone haha Quote
TtuEd Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 (edited) Cene koktela ce biti 120 i 180 dinara, ostala pica jeftina a ulaz besplatan Resili smo da napravimo jedno tematski neoptereceno desavanje, dakle zaboravite na medjusobne podele zasnovane na pod podpod i podpodpod pravcima i ostala tr00 filoSofiranja Pozivamo vas da dodjete i uzivate sa nama u dobroj muzici i dobroj atmosferi. U klub je strogo zabranjeno unosenje hejta, mrgodjenja, mrstenja u cosku, loseg raspolozenja i slicnih pojava. Edited April 9, 2007 by TtuEd Quote
Sinstrel Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Znaci pice nosim sa sobom! A jel ovo gothic ili metal veche? Mislim necu da dodjem ako je metal... Quote
Liquid Diamond Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Cene koktela ce biti 120 i 180 dinara, ostala pica jeftina a ulaz besplatan Resili smo da napravimo jedno tematski neoptereceno desavanje, dakle zaboravite na medjusobne podele zasnovane na pod podpod i podpodpod pravcima i ostala tr00 filoSofiranja Pozivamo vas da dodjete i uzivate sa nama u dobroj muzici i dobroj atmosferi. U klub je strogo zabranjeno unosenje hejta, mrgodjenja, mrstenja u cosku, loseg raspolozenja i slicnih pojava. Svaka čast! Biće ovo dobro i pozitivno veče, drugačije od onih na koje smo navikli. Quote
GothicWraith Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 (edited) hmm anathema, vrlo lepo! Cene koktela ce biti 120 i 180 dinara, ostala pica jeftina a ulaz besplatan Resili smo da napravimo jedno tematski neoptereceno desavanje, dakle zaboravite na medjusobne podele zasnovane na pod podpod i podpodpod pravcima i ostala tr00 filoSofiranja Pozivamo vas da dodjete i uzivate sa nama u dobroj muzici i dobroj atmosferi. U klub je strogo zabranjeno unosenje hejta, mrgodjenja, mrstenja u cosku, loseg raspolozenja i slicnih pojava. a jel sme da se unosi poziranje?! :) nadam se da ce biti fino! Edited April 11, 2007 by GothicWraith Quote
TtuEd Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Za sve one koji NE ponesu poziranje sa sobom ulaz ce biti 20% skuplji Quote
Prokleti Dan Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 (edited) Za sve one koji NE ponesu poziranje sa sobom ulaz ce biti 20% skuplji Admirale Adama, ja mislim da je uvek bas tako. (poziranje) :) :) Vidimo se Gul Dukat Edited April 12, 2007 by Prokleti Dan Quote
GothicWraith Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Za sve one koji NE ponesu poziranje sa sobom ulaz ce biti 20% skuplji ja bi im cak i zabranio ulaz ako ne ponesu pozeraj sa sobom! njah... ne mogu u underworld veceras.. Quote
GothicWraith Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 koji je sajt underworlda ako uopste postoji? znam da su delili one flajere ali onaj sajt ne postoji sto tamo pise, a i ne mogu da izguglam nista Quote
Buddha Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 mislim da ne postoji jos uvek.. ne znam ni da li ce ga biti Quote
GothicWraith Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Za sve one koji NE ponesu poziranje sa sobom ulaz ce biti 20% skuplji ja sam se smorio, jedino sam ja ja tamo pizirao! i bilo je 20 coveka! al su kokteli profi! Quote
Dark Revolution Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Dark Revolution predstavljaBeltaine 2007Ponedeljak, 30. april Livingroom SKC, od 22hkoncert bendovaFancy Frogs Kanntilen Ante Portas Cena karte je 150 dinara, neće biti pretprodaje. Koncert počinje tačno u 22h. Posle koncerta muziku pušta Haven DJ tim. Quote
Buddha Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 postavljen je sajt kluba Underworld na adresi http://www.underworldserbia.com Quote
GothicWraith Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 (edited) e konacno! Ukoliko niste prikladno odeveni i ne odišete gotikom obezbeđenje će Vas vratiti na presvlačenje. epa sa ovim se ne bih slozio! kolko puta neplanirano dodjem u belom i budem najtroo! plazliste... hihihihihih e a kome posaljem onaj formular za clanstvo? Edited May 2, 2007 by GothicWraith Quote
djgavra Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 sledeci dark night na akademiji 27.05.2007 je poslednji redovni u ovoj sezoni. u subotu 16.06.2007 ce biti vanredni dark night posvecen diorami-diorama night,a 30.06.2007 posle koncerta diorame na akademiji usledice afterparty i to je sve za ovu sezonu sto se tice akademije. mislim da je lep kraj sezone a pocetak sledece ce biti jos bolji samo ako diorama prodje dobro Quote
Buddha Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 postavljena je kompletna plejlista za prethodni cetvrtak na forumu sajta underworld http://www.underworldserbia.com Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 Dobro ste se setili da ozvanicite:D Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 2.6.2007. u 21:30 h ... dvorište u Baba Višnjinoj 38 [bg] : Zarkoff (Sisak, Hr) Ilegalne Emocije (Beograd) * 150 din ulaz www.myspace.com/parafin Quote
Recommended Posts