tovar Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 ako smijem priupitati,tek tolko informativno,kakva mjuza se pusta na slicnim nightovima? pa da malo usporedim s ovim nasima evo ovako, verovatno bi ti prijali nasi nightovi, pre svega kao promena... imas pro-metalski i pro-elektronski orjentisane nightove, a ja kao metalhead goth mogu da ti kazem da se metalski nightovi prilicno ponavljaju sa playlistama. inace, meni je tomijev night u jabuci bio pravo osvezenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 metalhead goth goth.lang.Exception: specified parameter for class goth was not found Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 (dok mi ide inspiracija... ) Dawngreeter.mentality = band2mentality(idiJot); 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cypher Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 Cisto,da se ne zaboravi 29.01.2004. KUCA - Brace Krsmanovic 5 PLASTIC NOISE PARTY Electronic Body Music Industrial Gothic DarkWave Ulaz:200 DIN. Info:064/141 92 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 fala kolko bi bilo 200din u eurima ili kunama ako netko moze pomoc? .) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 to dodje oko 3 eura...ako ti to pomaze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 25kn...uf skuplji ste nego mi,kod nas je 15kn :PPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cypher Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 To je iz vise razloga........ Andrej,jedan od vlasnika JEDINE gothic,industrial,ebm radnje kod nas,pustace muziku u jednom od boljih klubova za 'elektronske' zabave;inace radio je u Italiji,tako da treba dati a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 potpuno se slazem.da mi imamo neku kvalitetnu vecer dala bi ja i vise... nazalost necemo to tu tako brzo docekati,bolje je meni lijepo vidjeti tu vasu vecer nego tu sjediti i cekati da kod nas netko konacno da inicijativu,frend (ovaj Fulminis tu s foruma) vec je pokusavao nesto ali je ubrzo sve propalo u vodu,ne moze tu drukcije :ne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cypher Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 Pa,ako sve podje kako valja,mozda ces imati prilike da se upoznas sa njim,i vidis ga na delu,kad dodjes u BG a: Tj,ako sutra bude super,svi treba da ocekuju nesto vise uskoro 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 ma super,ak nam se svidi a oce sigurno nagovorit cu frendove da idemo cesce,bar svaka 2mj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cypher Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 Nego,ima li ikakvih desavanja u Rijeci ili Zadru?Posto bi trebalo da odem uskoro tamo.....Cisto da se ne smaram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 nisam ti bas sigurna,kad sam ja na ljeto bila u rijeci nije bilo bas niceg osim koji kafic a u zadru brijem jos manje... mozda da pogledas na http://cmar-net.org , tamo ima ljudi iz svih gradova. ako dodjes u Zg svakako napisi,rado cu ti pokazat nase "znamenitosti" i "mracnjacke veceri",lol .) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cypher Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 Pa,pretpostavljala sam.....Mozda svratim i do Zagreba(sto bi bilo super 8) ),ali moji su iz Gorskog Kotara,pa cu verovatno tamo blejati :roll: . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 i moja baka je od tamo probaj svakako navratit kad ces imat priliku.ako nista isplati se vidjet katedralu i groblje i nasmijat se "gothic nightu" tomija fantasme ))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cypher Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 Potrudicu se Bilo bi lepo,posto sam u Zagrebu bila poslednji put pre nekih desetak godina a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 covjece ja nisam bila u beogradu nikad i nisam ni imala planove dok nisam dosla tu na forum,onda se ispostavilo da dost frendova ima rodbinu u Bg pa kad prodju rokovi ovi bas sam se sad razveselila razgledat na kojih tjedan dana,moram potrefit kad budu neki nightovi ili sta vec a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 Uz malo srece, na prolece/let ce biti malo vise goth-related desavanja. No, ne treba se preterano nadati bilo cemu posebnom. After all, hope is sooo un-goth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 ma ne nadam se ja nicem previse,malo promjene svakako bi mi dobro doslo a i nikad nisam vidjela grad pa da malo i prosecem,napravim nesto fotografija (uvijek slikam arhitekturu...) i tako sta bude bude,evo uvjerio si me da budem ungoth pa se necu nadati nicemu,tako cu se vise iznenaditi bude li nesto dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 Tako je definitivno bolje No, u svakom slucaju, bilo kad da svratis, imaces tri (u stvari dva ipo) nigt-a u toku nedelje zagarantovana. Ili goth ili EBM night u KST-u utorkom (s tim sto goth night takodje ima EBM-a), Dark Night nedeljom u akademiji (EBM, Future Pop, Dark Wave) i pola night-a u kaficu Voodoo sredom (vrlo mali prostor, ali nije toliko losa atmosfera; al to nikako nije klubska varjanta). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 super zvuci,ja zadovoljna... Cypher mi je vec sve lijepo objasnila,hvala vam svima,sigurna sam da cemo se dobro provesti drustvance i ja i da cemo imat zelju doc opet u svakom slucaju puno bogatiji repertoire nego ovdje! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 Kako vec glasi drevna Goth-fu poslovica: "Bolje jedan posten night nego dva ipo propala" Ali, naravno, tu je i ona druga, nista manje drevna, Goth-fu poslovica: "Uvek je cool na domacim night-ovima naleteti na neku inostranu rulju, pogotovo ako su iz obliznjih zemalja" 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cypher Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 Da.......Svidja mi se sto se cela postava KEBABTRAUME-a totalno smorila,o Low Haze da ne govorim :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 Kako vec glasi drevna Goth-fu poslovica: "Bolje jedan posten night nego dva ipo propala" Ali, naravno, tu je i ona druga, nista manje drevna, Goth-fu poslovica: "Uvek je cool na domacim night-ovima naleteti na neku inostranu rulju, pogotovo ako su iz obliznjih zemalja" 8) wow poceli smo i goth poslovice sipat iz rukava ) da,inostrana rulja kix ass,nazalost mi je bas nikad nemamo,sjecam se neka 2 munjena poljaka koji su dosli na metal koncert prije kojih 8mj ali inace nikad nikog,ocito nismo dovoljno zanimljivi mi ovdje :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted January 29, 2004 Report Share Posted January 29, 2004 ma znam,ok,ipak mi isto imamo ovaj petak electro night i subotu metal night,nac ce se nekaj vec,fotke ti pokazem bit ce natjecanje u ispijanju rakije,ja naravno necu sudjelovati vec samo snimati yoohoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts