Fulminis Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 Tko je urbana gamad? Ako je ono sto ja mislim, to mi ovdje zovemo seljacinama. Kako sad seljacina moze bit urbana? :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 prica ide ovako: seljaci pokusavaju da budu urbaniji od ljudi iz gradova, pa onda pricaju fals akcentima, izlaze na in pseudoalternativna mesta, ali ih koreni sela vuku i ma sta uradili, ponasace se kao seljaci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulminis Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 Ah, poznato. Osobno nemam nista protiv ljudi sa sela, oni koje znam, krasni su ljudi. No svejedno, ona stara "when in Rome..." mi je vrlo draga. Da se slikovito izrazim - prije bi ljudi obrisali blato s cizama cim su sisli s vlaka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 ne vidis, ti sa sela nisu urbani, oni su prosto - seljacine. "Urbani" su foliranti iz gradske sredine koji spremno prihvataju svaki novi trend i ne propustaju priliku da budu u modi, kako u muzickom ukusu, tako i u odevanju i pogotovo izrazavanju i odabiru mesta za izlazak. To podrazumeva jako kratku posvecenost svakoj toj fazi i maksimalnu galamu. takvi debili gospodare TV stanicama (Metropolis, Pink,BK,Kosava na primer), a raja po splavovima (uuuuuh, to je "urbano" "do jaja") i drugim rupetinama ( nekim tamo akademijama i blejvochevima) ih vredno kopira u svemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 e, da... jos jedna stvar: piletina je iskljucivo zenska populacija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulminis Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 Ahaaa. To mi zovemo sminkerima. A da ne spominjem one Cosmo-inspired "metroseksualce". Kata-fuckin-strofa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted February 14, 2004 Report Share Posted February 14, 2004 ne vidis, ti sa sela nisu urbani, oni su prosto - seljacine. "Urbani" su foliranti iz gradske sredine koji spremno prihvataju svaki novi trend i ne propustaju priliku da budu u modi, kako u muzickom ukusu, tako i u odevanju i pogotovo izrazavanju i odabiru mesta za izlazak. To podrazumeva jako kratku posvecenost svakoj toj fazi i maksimalnu galamu. takvi debili gospodare TV stanicama (Metropolis, Pink,BK,Kosava na primer), a raja po splavovima (uuuuuh, to je "urbano" "do jaja") i drugim rupetinama ( nekim tamo akademijama i blejvochevima) ih vredno kopira u svemu. upravo. medjutim fenomen je evoluirao, pa ljudi koji dodju sa sela u grad da ne bi bili omrazeni dizeli postaju urbani smradovi. u nekim old school manjim mestima B92 jos nije istisao rock i srodne pravce, pa je tamo dokaz da nisi seljak to sto slusas rock, punk, metal. a ja ipak urbanca sa dorcola i sa planine razlikujem samo po akcentu, mada se i novopridosli trude da skinu gay akcenat koji starosedeoci uredno furaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted February 14, 2004 Report Share Posted February 14, 2004 Ja ih prepoznajem po seljackom rumenilu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal Eror Posted February 14, 2004 Report Share Posted February 14, 2004 Ja samo da napomenem da je veoma chudno shto dezhurni izveshtach nightova petkom nije nishta prokomentarisao iako je bio vidjen ovde oko 7 AM... 8O Verujem da ce i on reci neshto kad se sledeci put bude prikachio... Svima vama koji nestrpljivo ischekujete informaciju, skraticu vam muke: Poison je ishao u 2:30! 8O Kasnio je dosta iz nama nepoznatih razloga, ali se sumnja u zastoj u saobracaju zbog nenadanog snega ( no to je informacija koja bi mogla da ide i u rubriku o trachevima )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted February 14, 2004 Report Share Posted February 14, 2004 ma, neeeeeeeeee to je zato sto u standardno vreme (2:20) nisam bila prisutna, pa se POISON odlozio u iscekivanju mog pojavljivanja, a onda, kada je postalo ocigledno da se ipak necu pojaviti, pustise ga tako, sa zakasnjenjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal Eror Posted February 14, 2004 Report Share Posted February 14, 2004 *mada mogao bih se zakleti da je standardno vreme 2:10... Oh, well... Shrug...* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted February 14, 2004 Report Share Posted February 14, 2004 *mada mogao bih se zakleti da je standardno vreme 2:10... Oh, well... Shrug...* koleza, vidi se da ste neupuceni - 2:20 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted February 14, 2004 Report Share Posted February 14, 2004 Da li je to zlatna sredina? What has the world come to?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted February 14, 2004 Report Share Posted February 14, 2004 Evo da ja demantujem ove zlosutne glasine, Poison je bio pusten u tacno 2:28 8) I styandardno vreme za Poison je, kao sto Njeno Atericno Ministarstvo rece, u 2:20, no tokom vremena smo ustanovili da je stvaran period negde izmedju 2:15 i 2:20, vecu zavisnosti od duzine 'love bljak pateticnog' bloka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeLi-TiGaR Posted February 15, 2004 Report Share Posted February 15, 2004 Vi stvarno nemate shta da radite petkom uveche? Ili mislim da postoji druga varijanta, da se vama SVIDJA petkom u KST-u samo ne zelite to da priznate, jer se bojite psihijatrijske pomoci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted February 15, 2004 Report Share Posted February 15, 2004 ocito svi pokazujemo isti sindrom.ja sam falabogu odustala od svega i shvatila da je bolje ostat doma il cak za promjenu otic sablaznjavat i plasit sminkere 8O hodajuca smrt and stuff,lol 8O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeLi-TiGaR Posted February 15, 2004 Report Share Posted February 15, 2004 Da, ali to je PETAK u KST-u!!! 8O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted February 15, 2004 Report Share Posted February 15, 2004 eh nisam jos upoznata s doticnim dogadjajem pa ne mogu reci ali vidim da je nesto zaista posebno u pitanju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeLi-TiGaR Posted February 15, 2004 Report Share Posted February 15, 2004 Nisam bio, ali ZAISTA ne namervavam ni da idem... Umesto da ja pljujem po tome shta se pushta, neka ti kazu oni koji idu a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted February 15, 2004 Report Share Posted February 15, 2004 nije ni to tako lose. kad si sam & ocajan, a sebi trazis malo piletine i nesto nelegalne har' kor xxx akcije. bolje i petak nego nolle. anyhow, jos nisam dospeo u toliko ocajnu fazu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted February 15, 2004 Report Share Posted February 15, 2004 Da, ali to je PETAK u KST-u!!! 8O Zaboravio si raspust-faktor, sto situaciju pogorsava za koji stepen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted February 15, 2004 Report Share Posted February 15, 2004 Evo kad je vec lestate pomenuo piletinu, bolje resenje za one koji je traze je utorak u KST-u. Bas mi je jedan prijatelj rekao: ''Ako ti je hitno potrebna devojka, ili piletina za iskoristiti, idi na Steviev night, i problem je resen.'' 8) Pa zar ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted February 15, 2004 Report Share Posted February 15, 2004 nije ni to tako lose. kad si sam & ocajan, a sebi trazis malo piletine i nesto nelegalne har' kor xxx akcije. bolje i petak nego nolle. anyhow, jos nisam dospeo u toliko ocajnu fazu... izvini sto ti kvarim opis, ali moram da demantujem ovo kao jedini preziveli entitet koji je bio u petak (Erora i Greetera ne racunam u prezivele ). elem, kad si \"sam & ocajan\" sedeces kod kuce, piletina koja bio mogla da se nadje u petak tamo je potpuno neispravna (sanitarno, mentalno, vizuelno... na sve nacine), a jedina \"akcija\" koja se tamo desava je sto ti neki(a) debil(ka) konstantno gura lakat u rebra ili te besomucno gura i gazi, nazivajuci to \"igranjem\" :roll: prema tome, opis ti je a sto se tice muzike & atmosfere, vec sam pri izvestaju od proslog petka detaljno opisivala sve to... pa koga interesuje, nek se vrati nekoliko strana u nazad...''Ako ti je hitno potrebna devojka, ili piletina za iskoristiti, idi na Steviev night, i problem je resen.'' Pa zar ne? pa ne bas... cekaj! "ako ti je hitno potrebna DEVOJKA?" on to tebi? 8O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted February 15, 2004 Report Share Posted February 15, 2004 ima smisla. mada ja ne verujem da cu dobiti trovanje od neispravne piletine, jer nemam nameru (i nikad nisam imao) da je dugo konzumiram. ali kazem, jos nisam toliko puk'o da idem petkom bilo gde iz kuce. mrzim ljude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted February 15, 2004 Report Share Posted February 15, 2004 hvala, takodje (mislim na mizantropiju) 8) ali gde mozes da ih mrzis najvise na svetu i da te oni sami stalno teraju na to? naravno, u kst-u petkom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts