Dawngreeter Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 Pa, osim par pesama, Leona u fensi-dizel izdanju i analize grcke arhitekture u umetnickoj formi, nista pametno se nije desilo. Bili neki ljudi koji su... pa... recimo da Leon nije bio ni upola dizel ko ovi (a svi znamo koliko Leon moze da bude dizel kad se potrudi). Jel to electro night-ovi postaju dizel hangout? 8O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 Meni se takodje suvise spavalo sinoc tako da nisam imala ni volju da idem na night... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal Eror Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 Jel to electro night-ovi postaju dizel hangout? 8O Pa kako ne kontash... To ti je novi urbani dance sound! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Toza^ Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 Meni nije bio los elektro... Nije bilo nesto mnogo one HC-*tunc*-*tunc* muzike koju ja tako iskreno ne volim... Cini mi se da smo izbrojali neke 4 pesme Diorame (do 2h... verujem da je bila jos neka posle...) sto je bas lepo... Mada nije bilo nista od Diary-ja... (sto je neoprostivo...) I onaj synth-pop je totalno , sasvim , apsolutno grozan! Mada je bio u maloj kolicini sto je izvuklo stvar... ...i posto je izgleda sad glavna fora pomenuti i Leona u postu , ni ja necu to izostaliti - "Leon". 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 Ma synth pop blok je bio totalno konza. Cak nisam ni sarkastican, ozbiljno. Nije da je to neka muzika koju ja slusam ili tako nesto, ali u tom trenutku mi je ceo time warp bas lepo pao. Policajac sa Beverli Hilsa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 synth pop.... koje bendove? btw greeteru,bolji je bio stari avatar,ovaj je ipak malo preapstraktan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 Meni nije bio los elektro... Nije bilo nesto mnogo one HC-*tunc*-*tunc*muzike koju ja tako iskreno ne volim... Cini mi se da smo izbrojali neke 4 pesme Diorame (do 2h... verujem da je bila jos neka posle...) sto je bas lepo... Mada nije bilo nista od Diary-ja... (sto je neoprostivo...) I onaj synth-pop je totalno , sasvim , apsolutno grozan! Mada je bio u maloj kolicini sto je izvuklo stvar... ...i posto je izgleda sad glavna fora pomenuti i Leona u postu , ni ja necu to izostaliti - "Leon". 8) Hm...Night je prosao bez Diary-a... Vec sam pocela na neki nacin da se kajem sto nisam otisla, ali ovo me je definitivno odvratilo od tog osecaja. :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 synth pop.... koje bendove?btw greeteru,bolji je bio stari avatar,ovaj je ipak malo preapstraktan Nemam pojma koje bendove... nit slusam synth pop, nit se u njega razumem. U pitanju je bilo par ekstra poznatih stvari (cim sam ih i ja prepoznao) ali da me ubijes ako znam kako se zovu i slicno. Sto se avatara tice... pa tja. Pomalo se osecam kao razmazana skica u zadnje vreme. Or something. </pathetic> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Toza^ Posted February 19, 2004 Report Share Posted February 19, 2004 @mor+icia : - slucajno znam naziv jedne "domace" synth-pop-post-punk (bljak , sav sam se najezio...) stvari koju obavezno puste - "Moderna djevojka" (ne znam ko peva). Koja je to suicidalno-narkomanska pesma... :ne: Mogli su jos da puste i "Zanu" posle te pesme - uklopilo bi se (ona stvar - "...hej moja dusice , izbaci bubice , iz tvoje lude plave glavice..." - kako mi je lose od te pesme... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted February 19, 2004 Report Share Posted February 19, 2004 kad kod nas puste domacice ja se izgubim u pravcu sanka tako da bar malo izbjegnem napad zijevanja i kolutanja ocima na domace zvukove,do they really have to do it every time,mrzim isforsirani kvazipatriotizam 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted February 19, 2004 Report Share Posted February 19, 2004 slucajno znam naziv jedne "domace" synth-pop-post-punk (bljak , sav samse najezio...) stvari koju obavezno puste - "Moderna djevojka" (ne znam ko peva). Koja je to suicidalno-narkomanska pesma... :ne: :x Ne diraj Video Sex (eto tako se zovu) :ne: :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
confusi0n.is.sex Posted February 19, 2004 Report Share Posted February 19, 2004 slucajno znam naziv jedne "domace" synth-pop-post-punk (bljak , sav samse najezio...) stvari koju obavezno puste - "Moderna djevojka" (ne znam ko peva). Koja je to suicidalno-narkomanska pesma... :ne: :x Ne diraj Video Sex (eto tako se zovu) :ne: :| cuj stvarno, suicidalno narkomanska, pa to je jedan od ultrrrrra retkih trenutaka koji me bas oraspoloze ako se vec zadesim u kst-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sundjer Bob Kockalone Posted February 19, 2004 Report Share Posted February 19, 2004 e ne stvarno ta pesma"Moderna devojka" me iritira uzasno... :x :x but it is...kinda catchy i must say.... ali je i dalje mrzim :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted February 19, 2004 Report Share Posted February 19, 2004 Ja zvanicno nemam stav povodom doticne pesme. Ako cu vec da se nerviram povodom muzike, ima daleko iritantnijih stvari na night-ovima od Moderne Devojke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted February 19, 2004 Report Share Posted February 19, 2004 Ja zvanicno nemam stav povodom doticne pesme. Ako cu vec da se nerviram povodom muzike, ima daleko iritantnijih stvari na night-ovima od Moderne Devojke ja glasam za mansona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sundjer Bob Kockalone Posted February 19, 2004 Report Share Posted February 19, 2004 ma nemoj.. :roll: manson,ah...? MA NEMOJ!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted February 19, 2004 Report Share Posted February 19, 2004 a ono,meni je vrhunski iritantan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanguinia Posted February 20, 2004 Report Share Posted February 20, 2004 @mor+icia : - slucajno znam naziv jedne \"domace\" synth-pop-post-punk (bljak , sav sam se najezio...) stvari koju obavezno puste - \"Moderna djevojka\" (ne znam ko peva). Koja je to suicidalno-narkomanska pesma... :ne: Zapravo, ne znas naziv, jer se pesma zove "Sivi dan", i mnogo je dobra ako izuzmemo tekst koji je na trenutke malo glup, al' uvek se najezim na "dodji i legni sa mnom..." mada je meni od Videosexa favorit "Ana" (naravno ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Toza^ Posted February 20, 2004 Report Share Posted February 20, 2004 Meni je ipak Video Sex ('fala Azzi na informaciji ) apsolutno neprevazidjen po iritabilnosti i stvarno me zacudjuje sto ima toliko ljudi kojima se "TO! 8O " svidja... wird :roll: ...mada o ukusima ne treba blablabla... I onaj "novi shit" od Mensona je meni stvarno shit ali mi je u principu ok covek... ...sve ostalo je dobro... @sanguinia : -e bas taj deo mi je onako ljigavo-bahato-erotican i totalno me zgrozi... Mada o blablabla ne treba blablablabla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sundjer Bob Kockalone Posted February 20, 2004 Report Share Posted February 20, 2004 meni je poslednji manson-ov album skroz dobar mnooogo bolji od dosadnog Holywood-a a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Toza^ Posted February 20, 2004 Report Share Posted February 20, 2004 ok , ja sam rekao samo za tu odredjenu "pesmu"... NIsam jos cuo ceo album... I spot sto me nervira.........joooooj 8O ..... Mada bas ume da ispadne faca ponekad - najvise mi se svidja trip kad se uvaljao u katran i jase svinju a: (mislim da je za "Sweet dreams"...)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampyr Poet Posted February 20, 2004 Report Share Posted February 20, 2004 @mor+icia : - slucajno znam naziv jedne "domace" synth-pop-post-punk (bljak , sav sam se najezio...) stvari koju obavezno puste - "Moderna djevojka" (ne znam ko peva). Koja je to suicidalno-narkomanska pesma... :ne: Zapravo, ne znas naziv, jer se pesma zove "Sivi dan", i mnogo je dobra ako izuzmemo tekst koji je na trenutke malo glup, al' uvek se najezim na "dodji i legni sa mnom..." mada je meni od Videosexa favorit "Ana" (naravno ) Jel je nastavak "lazh je svud oko nas, zhelim da ti trpi tjelo?" ili ja nisam dobro razumeo. Najbolji deo u pesmi je "kad vecj umire sve u meni, umri i ti". Tko je ubio gdju Mjesec je lepa pesma isto...treba da dobijem kompletnu mp3 kompilaciju, soon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanguinia Posted February 21, 2004 Report Share Posted February 21, 2004 ...Jel je nastavak "lazh je svud oko nas, zhelim da ti trpi tjelo?" ili ja nisam dobro razumeo... Ne znam, verovatno jeste... sigurna sam samo za onaj drugi put kad kaze "prodires mi sve do sna... kad vec umire sve u meni, blabla" mrzi me da odem po plocu da pogledam 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted February 21, 2004 Report Share Posted February 21, 2004 Poison pusten u 2:25. Nista drugo za prijaviti, bilo je sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal Eror Posted February 21, 2004 Report Share Posted February 21, 2004 Ovo je bilo vrlo detaljno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts