^Toza^ Posted February 21, 2004 Report Share Posted February 21, 2004 moj dnevnik datum: 21. 02. '04. -str. 114 ; "... danas mi opet svi idu na q-rac prekrasni... Nemoj da se nerviras prekrasni , osveticemo im se mi... a: Stavicemo im po jos jednu tackicu u tabelu prekrasni 8) - oooo , da - tabela!.... 8O Zli yu-metalci nas prozivaju prekrasni... :ne: Ali osveta ce biti nasa moj prekrasni... DA! NASA!!!... ...GoLuM! ...GoLuM! ... -nick:-------------------------rang:-------vrsta mucenja:---------------------- ------------------------------------------------------------------------------------| 1. Vampyr Poet-------------| * * * * --| - zigosanje bulje usijanim celikom| 2. Sundjer Bob Kockalone-| * * * ----| - lobotomija-------------------------| 3. Midnight Madness--------| * * ------| - kupanje u blatu-------------------| 4. BeLi-TiGaR---------------| * * ------| - pranje usta sapunom-------------| 5. lestate--------------------| * --------| - gej-pljeska po ruci----------------| ------------------------------------------------------------------------------------| ...uskoro prekrasni ... uskoro ..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Blah! a: Nego, kako je prosao onaj najt na Akademiji? Jel' bio uopste? :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Screw Akademiju, Dj Rejvena :roll: , splavare i nemacki underground dance... idemu u kst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Ne to, trebalo je da bude cist gothic night. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Dobro bre 'oce li mene neko da podseti sta to bejahu night-ovi !? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Kao day-ovi, samo obrnuto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Haha...pa naravno da svako dete zna da je night isto sto i noc.. Ali gothic night!? Jeli to neko ritualno okupljanje, prizivanje duhova, sta li je vec? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Pa ne prizivamo duhove, to rade Ghoti. Mi Gothi vezujemo devojke za drvo pa ispijamo krv i tako to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Ne to, trebalo je da bude cist gothic night. Aaaa neee... jel to bese ono kad su u velikom klubu neki reperi a u malom Gavra pusta goth a ne EBM isl. :? Na to sam hteo da idem... :ne: :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgavra Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Aaaa neee... jel to bese ono kad su u velikom klubu neki reperi a u malom Gavra pusta goth a ne EBM isl. Na to sam hteo da idem... nije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Sta onda ti baronishesh, Hérétique? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Toza^ Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Pa ne prizivamo duhove, to rade Ghoti. Mi Gothi vezujemo devojke za drvo pa ispijamo krv i tako to. TAKO JE ! a: ... krv ... KRRRRRV ! ... blah ... BLAAAAAAAAAH ! ^ 8) ^ - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Toza^ Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Aaaa neee... jel to bese ono kad su u velikom klubu neki reperi a u malom Gavra pusta goth a ne EBM isl. Na to sam hteo da idem... nije ... i kad je vec djgavra toliko pricljiv , moracu ja da podsetim ljude da je taj "THE" gothic night zakazan za kraj marta - koliko me pamcenje sluzi... 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeLi-TiGaR Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 U Akademiji je bilo 8O 8O 8O Gavro, sve pohvale sa moje strane. Dakle, standardan broj ljudi. Da, bilo je i urbanih likova, meni lichno oni ne smetaju preterano, ali eto, da ih spomenem. Muzika sjajna, chak je bila pesma od Endimiona, sad ne znam da li je zaista njihova, ili oni izvide nechiju pesmu, u svakom sluchaju chuo sam je od njih. Bilo je i prilichan broj Diary-ja (Dijareja ). Crveni strob me odushevljava... Ko inache voli takvu muziku koja se pushta tamo, a nije do sad bio, prilichno propushta. Primetio sam da Gavra slusha nashe komentare, pa samim tim popravlja svoje najtove, i na tome shto ispunjava muzichke zelje, svaka chast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Kao day-ovi, samo obrnuto. Genijalno. Sto se tice ghot-a, svako njihovo okupljanje je mali summoning, ali nek vam to Tigar objasni . Inace, vezujemo bledopute, crnokose devojke za drvece tuzne vrbe (neki vise vole maslinu ) i ispijamo im krv slusajuci u isto vreme Nightwish i Evanescence... ovaj! Bauhaus i The Sisters of Mercy, a pritom i pokusavamo da presecemo vene tupim ziletom a:. Ah ti gothic night-ovi 8). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 a pritom i pokusavamo da presecemo vene tupim ziletom ehm... ne koriste se zileti nego komadici polomljenog vitraza (naravno tupi) 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgavra Posted February 24, 2004 Report Share Posted February 24, 2004 danke tigre beli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sundjer Bob Kockalone Posted February 24, 2004 Report Share Posted February 24, 2004 sta je ovo?..... :? samo jedan izvestaj sa akademije.... :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted February 24, 2004 Report Share Posted February 24, 2004 Primetio sam da Gavra slusha nashe komentare, pa samim tim popravlja svoje najtove, i na tome shto ispunjava muzichke zelje, svaka chast. Ajd' kad je vec tako da se i ja oprobam... :WUMPSCUT:! :WUMPSCUT:! :WUMPSCUT:! 8) (po mogucnosti Soylent Green, al na Engleskom, ili Far in Motion, ili Wreath of Barbs a: ) Pa kad sledeci put odem u Akademiju da se zanesvestim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 Za sada cu se uzdrzati od davanja bilo kakvih komentara povodom nocasnjeg KST-a (bice ih dovoljno i bez mene), ali recimo da postoji sansa da se vise nikad u zivotu ne pojavim na bilo kom Stivijevom night-u. Detaljnije kad skontam sta se kog jebenog kurca tacno desilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 postoje stvari za koje ne postoje adekvatne reci... sa ovim svetom nesto nije u redu u mnogo vecoj meri nego sto se na prvi pogled cini, a ja odbijam da budem makar i sporedni ucesnik svega toga. ovo je verovatno moj poslednji post koji se tice gothic night-a u kst-u ili bilo gde drugde u ovom kontextu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 OK, mislim da sam skontao sta se desilo. Mislim da ni ja vise necu komentarisati gothic night-ove KST-a. P.S. Bravo Bane. Ti si nas idol. Majke mi. Svaka ti cast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Toza^ Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 Slazem se - nikad se vise necu pojaviti na Stivijevom nightu (ili na bilo kojoj manifestaciji koje je on clan) i najvise od svega bih voleo da popusi otkaz na sta cu da probam da uticem koliko mogu i koji definitivno zasluzuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 Pridruzujem se mojim drugarima u bojkotu Stivija, jako sam iznerviran nocasnjim dogadjajem i stvarno nemam reci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 OK, a sta se to dogodilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts