Kakashi Posted March 22, 2004 Report Share Posted March 22, 2004 Bejah kod Gavre sinoc, gotovo neplanirano. Prevaranti, besplatno uz flajere, malo sutra :x. Ali bilo je relativno dobro, pa mu se valjda moze oprostiti . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgavra Posted March 22, 2004 Report Share Posted March 22, 2004 s`obzirom da ovaj forum nije radio ja nisam bio u mogucnosti da na vreme najavim sinocnji dogadjaj.ulaz nije bio za dz iz prostog razloga sto je planirani rap koncert u velikom klubu otkazan pa ja nisam radio u malom gde bi ulaz bio dzabe vec u velikom gde karta mora da se naplacuje,ali je najavljeni gothic night bio.od sledeceg nighta krece serija koncerata domacih bendova i to po dva za vece.prvo vece (04.04.2004) ce nastupiti kalynda i kinovia.ulaz ce biti od 22h a koncert ce poceti u 23h da bi posle ponoci ostalo vremena i za mene do 04h.vise informacija o ovome na http://coldtrinity.3d-io.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgavra Posted March 22, 2004 Report Share Posted March 22, 2004 Nego, Gavro ako cunjas forumom, dal' se mozda secas koja pesma je isla odmah posle Wreath of Barbs? Znam skoro celu pesmu napamet, ali u opste ne mogu da se setim ni kako se zove ni cija je... bla.uh..nema sanse da se setim sta je bilo posle,a ova verzija wreath of barbs(neuroticfish mix 2) se meni najvise svidja.inace novi wumpscut je dobar a narocito crown of thorns(suicide commando remix) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted March 22, 2004 Report Share Posted March 22, 2004 4. bi trebalo da idem na koncert u Dom... To bi trebalo da bude gotovo do ponoci tako da cu svratiti kasnije, valjda uhvatim nesto od svirke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted March 23, 2004 Report Share Posted March 23, 2004 Evo i ja da raportiram, na Goth night-u u Akademiji je bilo mnogo dobro Nazalost, ja sam bio poprilicno umoran pa sam se gubio samo uz pesme koje ekstra-obozavam. A jedna od njih je bila i... (dramska pauza) ...Nine While Nine!!! Dakle Gavro svaka cast, ja sam jos pre pola godine odustao od nadanja da cu to ikada cuti u bilo kom klubu. Vene htedoh da secem Po mojoj slobodnoj proceni bilo je negde oko 80% ne-elektronske Goth muzike sto je, pa... majku mu, najveca procentaza kojoj sam ikada prisustvovao. Do jaja Apsolutno jedina zamerka je pustanje Seset Devet Ociju, al eto. Inace, zanimljiva ideja sa koncertima, to definitivno necu propustati Nego, imal' neke sanse da se night prebaci u jednom nedeljno varjantu, umesto jednom u dve nedelje? Posto je KST umro (yaaaaay!) ostaje nam jedino Akademija za ovakvu vrstu muzike. I DR, naravno, ali to ce biti tek 9. Aprila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted March 23, 2004 Report Share Posted March 23, 2004 A jedna od njih je bila i... (dramska pauza) ...Nine While Nine!!! Nego, imal' neke sanse da se night prebaci u jednom nedeljno varjantu, umesto jednom u dve nedelje? Posto je KST umro (yaaaaay!) ostaje nam jedino Akademija za ovakvu vrstu muzike. Pustio je to :shockirani-smajli-sa-buljavim-ocima-koji-ovde-ne-postoji: () Nesto sumnjam da to zavisi od Gavre, a cisto sumnjam da bi uprava kluba bila raspolozena za tako nesto... Ono drugo sto si napisao necu ni da komentarisem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted March 23, 2004 Report Share Posted March 23, 2004 Jel' samo mene ovaj smajli podseca na industrial? >> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted March 23, 2004 Report Share Posted March 23, 2004 ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeLi-TiGaR Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Eh da, pitanje za Gavru... Zashto tvoj repertoar muzike nije ovakav uvek? Da li je to iz lichnog afiniteta prema elektronskoj muzici ili shta vec? Ciljam na to da si pushtao sjajne stvari, koje do sad neke NIKAD nisam mogao da chujem bilo gde kad izadjem, pa da li si mozda planirao da pravish ceshce ovakve najtove ili je to bio samo jedan i gotovo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Zamisli sad ovo... Gavrin night, ali 50-50 electro i goth rock... svake nedelje... Covece. Mislim da mi srce ne bi izdrzalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeLi-TiGaR Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 You said it! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgavra Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Eh da, pitanje za Gavru... Zashto tvoj repertoar muzike nije ovakav uvek? Da li je to iz lichnog afiniteta prema elektronskoj muzici ili shta vec? Ciljam na to da si pushtao sjajne stvari, koje do sad neke NIKAD nisam mogao da chujem bilo gde kad izadjem, pa da li si mozda planirao da pravish ceshce ovakve najtove ili je to bio samo jedan i gotovo? kad sam poceo da se bavim ovim poslom ,sto je bilo davno,pustao sam samo gothic ali vremenom kako je u svetu elektronski zvuk postajao popularniji tako sam i ja menjao koncepciju,tako da danas na klasicnom nightu gothic pustam vrlo malo i to uglavnom na pocetku veceri.ja zaista vise volim elektricnu mracnu muziku koja se danas pravi ali to ne znaci da pustam samo ono sto slusam. ponovicu svakako jedan ovakav night sa akcentom na gothic ali posle ove serije nightova sa koncertima. sto se tice dark nighta svake nedelje malo sam skeptican jer postoji punk vece suprotne nedelje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Dodjavola... u Akademiji postoji Punk night... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Dodjavola... u Akademiji postoji Punk night... Da, valjda to Djura pusta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Dodjavola... u Akademiji postoji Punk night... 'bem ti!!! PUNK NIGHT (gde je sad onaj smajli koji siri oci?) a zasto ja tek sada to cujem? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... PUNK u posthumnoj varijanti!!! e to moram da vidim/cujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 Bilo bi zaista lepo da se onakav najt ponovi, samo da se koncept malo doradi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TtuEd Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 DARK REVOLUTION presents NIGHT HAVEN no.1 Old City Music Club, Zmaj Jovina 4 (kod Knez Mihailove) Petak 09. april 2004. od 23h Gothic/Industrial/EBM/Darkwave night by DJ Z.L.O. (Dark Revolution) & DJ Gavra (Akademija) Vise informacija na Night Haven temi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sundjer Bob Kockalone Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 dj Z.L.O?? moze li biti jos stupidnije...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 SundjerBob KockaLone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 reci mu/joj Hérétique TtuEd molim te ispricaj anegdotu vezanu za tog DJ, cisto da ne bi bilo jos ovakvih look-at-me-im-so-smart komentara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted March 25, 2004 Report Share Posted March 25, 2004 looooooooooooooooooooooool btw imamo i mi Dj Zlo-a samo sto je nas metalac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
confusi0n.is.sex Posted March 26, 2004 Report Share Posted March 26, 2004 cemu tako cudjenje, pank vece nedeljom na akademiji postoji vec 10ak godina pa i vise. djura & darko pre bombardovanja behu super te sad u nesto izmenjenoj varijanti s uzivo svirkama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted March 26, 2004 Report Share Posted March 26, 2004 Nije toliko cudjenje zbog samog postojanja Punk night-a (mada... ono... Punk je mrtav. Bio sam mu na sahrani. Mame mi.) nego zbog toga sto 23 godine zivim u ovom gradu i uspeo sam tek sada da saznam za taj night... Dodjavola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
confusi0n.is.sex Posted March 26, 2004 Report Share Posted March 26, 2004 oh sad, pank je mrtav mozda u smislu modnih krikova iz `77 ali obzirom da su svirke prilicno posecene onda bas i ne znam sta da kazem na tu konstaciju. evo bas veceras recimo bi na akademiji jedan OK americki pank bend, te s njima i domaci unison. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted March 26, 2004 Report Share Posted March 26, 2004 Ma ne, nisam mislio na popularnost. Punk je konceptualno i smisaono mrtav. Nego, zar nije Unision HC? I zar se nisu raspali pre mesec godina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts