michelle Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Valjda kad imas 100 warna banovan si. Elem, morate nesto uciniti sa temom o Sistersima, sramota je da zbog lupetanja forum bude bez nje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 (edited) khm... Edited April 8, 2004 by AzzA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Elem utisci sa nightov-a Moj utisak od sinoc u Voodoo je najjaci. Dosao nikog nisam video u mraku, otisao do WC posle opet pogledao da li ima nekog poznatog (naravno van WC-a) u onom mraku, naravno nikog nisam video i otisao na bus. Jebem ti Voodoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanguinia Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 OK, sad cu definitivno morati nekako da nabavim Who Killed the Crow Pa imaš u IPSu a ako ti se ne daje ~400 kinti zbog jedne pesme, mogu ti i ja narezati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 Elem utisci sa nightov-a Moj utisak od sinoc u Voodoo je najjaci. Dosao nikog nisam video u mraku, otisao do WC posle opet pogledao da li ima nekog poznatog (naravno van WC-a) u onom mraku, naravno nikog nisam video i otisao na bus. Jebem ti Voodoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 More marsh... tebe sam tamo ocekivao ali neeee... gospodjica nece da pokisne pa nije dosla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 Pa imaš u IPSu a ako ti se ne daje ~400 kinti zbog jedne pesme, mogu ti i ja narezati... Vise nego zahvalan na ponudi, ali ipak mislim da bi bio red podrzati muzicki entuzijazam koji i onako izumire u nasoj zemlji, te kupiti original. No, ako ne nadjem u IPS-u, tj. Mamutu, racunaj da cu te cimnuti da mi ipak narazes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sundjer Bob Kockalone Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 samo da vas podsetim : PsySex 10.04.2004 SKC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted April 10, 2004 Report Share Posted April 10, 2004 Da pocnem... Garderoba i pice - bice da upravu kluba treba . A klub je prestonica kica, sto se jos i nekako uklopilo u dati najt . Prvi blok Zlog DJ je bio OK... (Ne mogu da verujem da ovo govorim) Gavrin blok je bio odlican (nista licno protiv Gavre! ali ne volim toooliko elektronike ). Drugi blok Zlog DJa je imao momente, ali pored toga je bio O.C.A.J. Prelazi su bili fantasticni (osetite suptilnu ironiju) kao i izbor pesama (neko rece: 'Sentenced - na gothic night-u' ?). Narocito oni Sistersi koji su bili najavljeni kao prvi na fjaleru. (Mozda su pusteni na pocetku neki, pre ponoci kad sam stigao... Nevertheless, to su Sistersi!!!). S druge strane, Love Will Tear Us Apart Again (za one koji, eventualno, ne znaju - Joy Division) je pustana jedno 3x (mozda i vise). Temple of Love (i to singl verzija, a ne extended koja je najavljivana kao izvor citata na flajeru) je pustena na kraju i to sramno tiho, a iskljucena je u trenutku kada je Eldritch trebalo da otpeva rec Haven (simoblika? ). Ozvucenje - ocaj . Mada sve u svemu, NH.1 nije bio los . (iskreno) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampyr Poet Posted April 10, 2004 Report Share Posted April 10, 2004 (edited) Ma nemash pojma. Mesto kao prostor je fe-no-me-na-lan. Muzika je bila manje vishe (ochekivao sam bolje) ok, i sve pohvale za mnogo jak apsint Ljudi su me ozrachili, ali je bilo cool kad se raschistilo Edited April 10, 2004 by Vampyr Poet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted April 10, 2004 Report Share Posted April 10, 2004 Prostor jeste kic, a ja nigde ne rekoh da je los Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TtuEd Posted April 10, 2004 Report Share Posted April 10, 2004 Prostor je, po konfiguraciji i opremljenosti neverovatno dobar. To je inace najstariji klub u gradu (otvoren je valjda oko 1930-e). U toku drugog svetskog rata je bio omiljeno mesto za izlazak nemackih generala. Konfiguracije i osnovni enterijer kluba (ispod) su originalni (nije nista menjano od tada, samo je osvezeno Utisak kvare bespotrebno postavljene pop-art slike i bez ukusa uredjen gornji deo kluba. I da ponovim ono sto sam rekao na Night Haven temi: Izvinjavam(o) se zbog skuplje & obavezne garderobe & (pre)skupog pica. Kao sto je Ivana vec rekla, cena i obaveznost garderobe su bili odluka uprave kluba. Pivo na tocenje je trebalo da bude jetino ali se aparat za tocenje piva naprasno pokvario pre pocetka nighta (kakva slucajnost ). Sto se tice muzike, najveca greska je sto su se najbolje stvari (koje su bile i istaknute na flyeru) pustale od samog pocetka (kad su ljudi tek poceli da dolaze). Prvi Neshin (DJ Z.L.O.) blok je bio dobar, skoro odlican & Gavrin blok je bio OK. Oko pola tri su se stvari cini mi se blago izmakle kontroli Ali dobro, ko radi taj i gresi Ja sam zadovoljan. Atmosfera je bila odlicna. Iako su u 4 upaljena svetla i stisana muzika, klub se ispraznio tek oko 5 - pola 6. Drago mi je zbog toga. Hvala svima koji ste dosli, nadam se da ste se dobro proveli. Sledeci put cemo se potruditi da ispravimo sve propuste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted April 10, 2004 Report Share Posted April 10, 2004 Obojica ste cop-pastovali poruke na obe teme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted April 10, 2004 Report Share Posted April 10, 2004 Busted! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TtuEd Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 Nije tacno, ja sam kucao ali je moje kucanje savrseno, tako da obe poruke izgledaju isto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 Na kompilaciji "Who Killed the Crow" postoji njena akustična verzija (samo glas i gitara), koja je mnogo bolja od preksinoćne Sad mogu definitivno reci da se sa ovim slazem Preslusah pesmu jedno dvadesetak puta ( ) i potpuno je savrsena. Mada, mozda poredjenje nije toliko zahvalno jer ko zna kako bi ono u Akademiji zvucalo da je ozvucenje bilo kako treba, da se rulja nije drala, da nisu dopirali zvuci iz malog kluba... U svakom slucaju, Po bi bio ponosan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sundjer Bob Kockalone Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 Subota 17.04.2004 SKC DJ Joti Sidhu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sundjer Bob Kockalone Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 i kako to da ono leglo bubasvaba ( ) opet radi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 i kako to da ono leglo bubasvaba ( ) opet radi? hell yeah! fuck yeah! i sad samo uz clansku (ili eventualno licnu) kartu. pivo i dalje jeftino, muzika ista... sve je isto, samo dece nema... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sundjer Bob Kockalone Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 znaci samo za stare bubasvabe......pa jos i clanska karta ...kako evropski.....nema sta! eh,bas me zanima kako bi izgledala ta osoba koja u stvari u svom novcaniku nosi.....KST clansku kartu.... u stvari ..ne neeee ne zanima me(scared) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 hm... student ili stariji srednjoskolac sa duzom kosom u cokulama. nista strasno, vide se u spoljnom svetu, so far away from johnson's inner world... i verovatno jako slicno kao i bilo ko ko poseduje clansku kartu voodoo-a ili venoma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 Juce bila u Voodoo-u. Bili su i Azza i TtuEd (Azza iz nepoznatog razloga nije hteo da mi se javi ), bilo je puno i vbeoma zabavno, nazalost otisla sam oko 2. Muzika mi je u pocetku bila dosadna, ali kada je poceo da pusta blok oko pola1, bila sam prezadovoljna (Arsene, bila je I just died in your arms tonight ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 hm... student ili stariji srednjoskolac sa duzom kosom u cokulama. dodjavola! jos nikoga nisam videla ko ima dovoljno dugacku kosu za takav zahvat, pa da je jos i drzi u cokulama. jel to nova kst-ovska moda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 (edited) Juce bila u Voodoo-u. Bili su i Azza i TtuEd (Azza iz nepoznatog razloga nije hteo da mi se javi ), bilo je puno i vbeoma zabavno, nazalost otisla sam oko 2. Muzika mi je u pocetku bila dosadna, ali kada je poceo da pusta blok oko pola1, bila sam prezadovoljna (Arsene, bila je I just died in your arms tonight ) Errrr javio sam ti se i pricali smo... khm kahpijanakah kah I ja sam zapalio oko 2h Muzika je bila odlicna! Ja sam (kao po obicaju) bio fensi cak sam dva puta bio isprozivan zbog toga, nisam se uvredio sta vise imponuje mi Edited April 15, 2004 by AzzA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 Znam da si mi se javio, nisam poremecena.. Dzemper ti je super, ali ozbiljno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts