BeLi-TiGaR Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 Goth-Fu smajli je keva! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sundjer Bob Kockalone Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 www.barbie.com je keva svih sajtova...... tamo mozete d aje oblacite za zabavu,ili za plazu ili za ststanak sa kenom....d aje sminkate.....svasta svasta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 Ghot Kaze se ghot GHOTIQA ÜBER ALLES! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killiana Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 U nedelju, 18. aprila u velikom klubu AKADEMIJE, pocinje drugi deo DJ Gavra Cold Trinity Sequence. Ulaz od 22h, koncert od 23h. Nastupaju: DAIZINGHELL /art noise industrial/ : Digital Hands [2002 ] Novi Nihilizam [ DOB 2003. ] V/A Vulgarni Optimizam [ Cold Trinity 2003. ] i BLAME [ Endymion ] /EBM, industrial / : Water [ 2002. ] Curtains Flew Open [ 2002. ] Apocrypha [ 2003. ] V/A LFO Electro Sampler Vol. 1 [ LFO 2001. ] V/A Taking Notes [ Tonedeaf, USA 2002. ] V/A Vulgarni Optimizam [ Cold Trinity 2003. ] V/A Septic IV [ Dependent, DE 2004. ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 trudicu se da se pojavim -ovo samo da vidim kako izgleda novi nindza smajli, mada mi se cini da je stari bio bolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midnight Madness Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 Nijeee... ovaj je boljiiiii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 (edited) u stvari jeste ovo je sasvim goth-fu smajli Edited April 17, 2004 by Ater Angelus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midnight Madness Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 o daaa... kako je ql.. isto kao i onaj ghot tj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 jeste opak ovaj goth-fu smiley ali je meni ipak omiljeni ovaj Muja i naravno NJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 Dodjavola. Ok, ajd'mo od pocetka. Daizinghell. Pre daljeg citanja, citalac se umoljava da u obzir uzme moju rastucu opsesiju Noise zvukom. Daklem, potpuni frontalni napad na nervni sistem. Tehnicki, zaista je nemoguca situacija da se to bilo kome svidi. Niko nije bas direktno bezao od bine, ali mislim da je dosta ljudi imalo tu opciju u vidu. Zaista sam se odusevio I nije samo muzika u pitanju. Ja sam odusevljen konceptom da je neko imao dovoljno entuzijazma da u opste pravi tu muziku (mada, budimo iskreni, tesko da je Noise muzika ) i pored toga sto to em (skoro) niko nece slusati em nikakve pare nema sanse da im donese. Svaka cast Daizinghell-u, imaju moje najdublje postovanje. Endymion. Zanimljivo da sam nocas skontao da je ovo prvi put da cujem Endymon onako kako bi i trebao da zvuci (ako izuzmemo dve pesme sa Who Killed the Crow kompilacije). Nema se tu mnogo sta reci, zvuce svetski. Ja bih voleo da je vokal distorzovan (pogledati upozorenje oko moje rastuce Noise opsesije ), ali imajuci u vidu tehnicke uslove, tesko da su mogli bolje da zvuce. Ima tu par pesama koje bi komotno mogle da udju na redovni playlist bilo kog EBM night-a (stavise, apelujem na to ). Nazalost, morao sam da furnem relativno brzo posle zavrsetka svirke, no siguran sam da je Gavra ostatak night-a odradio standardno dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VT100 Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 nisu li bili blame umesto endymiona??? enivej svaka chas' kako zvuce, profi i uvezbano, da su imali vokal provucen kroz neki filter bilo bi kao da su iskocili sa dependenta, ergo dobri. definitivno treba da salju ziku preko, zasluzuju vise od poluprazne demije. daizinghell, heh, dobri, ali da dovedu trecu osobu da peva, ovako seckanje i polutiho recitovanje kvari utisak. elem, ocekivao sam krsh, ali je ovo bilo vise nego solidno za novi bend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 Ma dodjavola, mislio sam na Blame. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killiana Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 nisu li bili blame umesto endymiona??? enivej svaka chas' kako zvuce, profi i uvezbano, da su imali vokal provucen kroz neki filter bilo bi kao da su iskocili sa dependenta, ergo dobri. definitivno treba da salju ziku preko, zasluzuju vise od poluprazne demije. daizinghell, heh, dobri, ali da dovedu trecu osobu da peva, ovako seckanje i polutiho recitovanje kvari utisak. elem, ocekivao sam krsh, ali je ovo bilo vise nego solidno za novi bend Blame jeste izasao na kompilaciji Dependent records-a, Septic IV, sa pesmom Space Hulk- Evolution. http://www.dependent.de/en/index_englisch.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VT100 Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 ne mogu da verujem....hahahahaha, strasno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwydion Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 (edited) Ma dodjavola, mislio sam na Blame. Hm, Marko, pa mislim da sam vam kad ste bili snimio Septic Vol 4 kompilaciju koju otvara pesma od Blame , no ne znam da li je t ojos stiglo do tebe ili Brana to sve jos preslusava. pesma je inace fenomenalna i vecsam je pustao na radiu i to nekoliko puta - a i sutra cu Edited April 19, 2004 by Gwydion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 (edited) Brana sve pokupila i nista ne deli sa drugom decom. Cak se ni Ghost in the Shell soundtrack-a jos nisam dokopao! Ma konstantno zaboravljam da joj odbacim omanju gomilu praznih CD-ova. No, znajuci moju opsesiju preslusavanjem po jednog CD-a nedeljama, imam neki utisak da cu samo to slusati cim ga se dokopam (ovaj smajli me je uvek fascinirao, pojma nemam sta treba da znaci ) Edited April 19, 2004 by Dawngreeter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampyr Poet Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 Muzika iz ghost in the shell je super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VT100 Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 da, pogotovo "ghost hack" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midnight Madness Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 Ma ceo soundtrack je... definitivno se ubraja u nesto najbolje sto sam do sada slusala i Sestro.... kupi gomilu praznih cd's Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 Oce ti 20 biti dosta za pocetak? Posto cu ti toliko dostaviti za vikend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeLi-TiGaR Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 Moji utisci iz A. Daizinghell. Pa ovako, krenimo redom... Blip blip puc puc tik tik blip puc tik, pa zatim plop krc plop krc plip blip blop plop piiii... I na kraju Shut down iz Windowsa Ovo je prvi put da sam slushao noise uzivo. Dodushe, chuo sam tu jednu njihovu pesmu na kompilaciji, ali nisam mogao da je odslusham do kraja. Medjutim, u A. su mi zvuchali skroz... Paaa, chudno... Nisam naviknut na tako neshto, ali mislim da bi mi se svidelo, s obzirom da nemam negativne komentare za sinocno izvodjenje. Bilo je ZANIMLJIVO chuti tako neshto. A Blame je bio standardno dobar. Samo, jel se to meni chini, ili ovi uvek izvedu par pesmica i onda se brze bolje pokupe sa bine. Taman kad mislim da su stigli do pola svog nastupa, oni prekinu. I nije mi ovo prvi put da sam to pomislio slushajuci ih uzivo. Nemam pojma... Maybe it's just me. Sve u svemu, kupio sam fanzin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 Hm, ovo za Blame bih i ja rekao. No, cini mi se da je to vise subjektivan utisak zbog toga sto, jelte, 'vreme brzo leti kad se covek dobo zabavlja' Sto se mene tice, komotno su mogli da ostanu na bini duplo duze, niko ne bi bio sretniji od mene (osim mozda njih ). Inace, Tigre, vucem te sa sobom za prvi maj na ponovnu Daizinghell svirku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midnight Madness Posted April 20, 2004 Report Share Posted April 20, 2004 Oh.. zaboravih da prokomentarisem sinocni night... da vidimo... nerviralo me je sto su ljudi namerno dolazili kasnije te je i svirka sa zakasnjenjem pocela.. grrr... al' dobro.. to je samo mala zamerka.. mada je cak ni tako ne bih nazvala. Daizinghell... hmmm pa recimo da mi se nisu dopali.. jedino prva Jovanina numera... ostalo.. njah.. Blame.. heh zar treba ista da kazem? Mada ovaj sinocni nastup jeste bio kraci nego uobicajeno... steta... sve u svemu... odlican provod i da marko.. za pocetak bice ti dovoljno 20 cd's... (tako treba) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sundjer Bob Kockalone Posted April 21, 2004 Report Share Posted April 21, 2004 a posto se otvorila rupa jel to znaic da ponovo imaju gothic nightovi tamo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts