mor+icia Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 (edited) da zivis tu i tebi bi jako dosadilo.isto bi meni mozda jednom u dve godine bio fora i KST Edited May 4, 2004 by mor+icia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 Zar se nista ne desava?! sta je bilo? prvo neces da citas postove a hoces da ih komentarises, sada neces da ides na night-ove a hoces da citas komentare ti bi sve da ti se servira na gotovo, a pri tome prstom da ne mrdnes! e nece moci! to sto si klasicar ne znaci da ne mozes negde da izadjes . mogao bi da prosetas na neki night pa da nama, radnom narodu izmucenom nocnim strebanjem prepricas utiske iz stvarnog sveta. meni su se prsti prilelili za tastaturu, pa ne mogu da izlazim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 Evo ja posle neprospavane noci furam na ispit. Okinucu samo tako. Ako poginem u medjuvremenu, sve moje ostavljam svom macoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal Eror Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 A machora ostavljash meni? ( ionako posle razvoda mi dodjesh pola svoje imovine ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ja hocu Brudzu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koleza, zadrzite imovinu i onu drugu depresivnu, gay machku, samo Brudzu dajte meni. molim vas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 Okinuo sam ispit. I jedini razlog zasto sam jos uvek budan je sto imam premalo krvi u krvnom sistemu, a nusprodukti overdose-a kofeinom me sustizu zajedno sa piletinom u sosu od paradajza i ananasa. U prevodu:, razbija me stomak. I jos uvek vidim samo binarni kod ispred ociju. Ako ovo nikada ne ponovim, bice to previse skoro. P.S. Nije Brudza nego Brujah. A drugi macor je Cthulhu. I Cthulhu nije depresivan nego je maceca aristokratija, ostavi ga na miru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 Brudza je B-r-u-dz-a, a druga macka ti je mozda aristokratska, ali je i dalje gay . osim toga, ona (tj on) mi i nije u interesnoj zoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal Eror Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 (edited) Cthulhu je kilometrima daleko i od moje interesne zone, Brujah Konza! Ali, zhrtvovacju se, pa cju Brujah-u ( ) ustupiti Vama Kolezinice... Za imovinu smo se dogovorili... Ide meni, ali je i Vi mozhete koristiti! Dakle, kako si uspeo da ljosnesh ispit? Edited May 5, 2004 by Fatal Eror Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 U subotu u KSTu- Electro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 Cthulhu je kilometrima daleko i od moje interesne zone, Brujah Konza! Ali, zhrtvovacju se, pa cju Brujah-u ( ) ustupiti Vama Kolezinice... Za imovinu smo se dogovorili... Ide meni, ali je i Vi mozhete koristiti! Brudza imovina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 Dakle, kako si uspeo da ljosnesh ispit? Nije bilo lako, ali ja sam dao sve od sebe i na kraju uspeo. Nisam najpreciznije objasnio nepakovani i pakovani zapis binarno kodiranih dekadnih brojeva. A i masinski kod i asemblere nisam preterano sijao. Pa mi profa rece da i ne moram da se cimam oko treceg pitanja. Fun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 moras priznati da je bio uvidjavan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 Krajnje. Cak je posle bio uljudan da mi ilustrativno objasni da ja to nisam naucio jer, na primer, procesor sa premalo memorije kada mora da uci mnogo toga veliki deo procesorskog vremena potrosi na pisanje i brisanje informaciaj nad kojima se vrsi obrada pa se dolazi do pojave ogromne procentaze praznog hoda. Cini mi se da je on to zamislio da zvuci na neki optimistcno-entuzijastican nacin, ali ja sam na kraju zakljucio da mi je rekao da sam glup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal Eror Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 Nisi ti glup... Ti si samo specijalan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 de, de, nije to tako strashno, bice mnogo gorih stvari (ovo je trebalo da bude utesno?!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal Eror Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 vazno obavestenje (koje je dostavljeno zasluznim pojedincima, ali sam, u naletu humanosti odlucila da ga podelim i sa sirim narodnim masama) dakle: ako se na siroj teritoriji grada, izmedju 14 i 15 casova cuje jaci vrisak, to je znak da je meni profesor saopstio da sam pala kolokvijum, onda ce se zacuti tup udarac (ja ga ubijam) i dugacko vristanje (ja rastavljana od mozga trcim po zgradi fakulteta) u tom slucaju mirno i bez panike ostanite u svojim kucama (nezgodno je ako me sretnete u gradu u tom, stanju) i niposto ne idite na forum tokom narednih 48 sati zbog mogucih posledica koje bi usledile posle citanja mojih postova napisanih u stanju rastrojstva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 sta je bilo? prvo neces da citas postove a hoces da ih komentarises, sada neces da ides na night-ove a hoces da citas komentare ti bi sve da ti se servira na gotovo, a pri tome prstom da ne mrdnes! e nece moci! to sto si klasicar ne znaci da ne mozes negde da izadjes . mogao bi da prosetas na neki night pa da nama, radnom narodu izmucenom nocnim strebanjem prepricas utiske iz stvarnog sveta. meni su se prsti prilelili za tastaturu, pa ne mogu da izlazim Govorio sam o najavama dogadjaja, dodjavola (). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 da zivis tu i tebi bi jako dosadilo.isto bi meni mozda jednom u dve godine bio fora i KST ja sam voleo nightove u KST-u dok ih je bilo. jeste me par puta smorila cela prica zestoko, ali sam ipak isao i nije mi bilo lose. s druge strane na jednom tomijevom nightu na kom sam bio mi je bilo super. promena, sta li? ne, nisam imao nameru da se ozbiljno svadjam, uostalom navicices se ti vec na moj nacin diskutovanja kad je u pitanju nesto za sta me veze nesto pozitivno. phantasmin night je svakako bio pozitivno iskustvo. ides na 69 eyes party u petak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GOTH Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 eh, da, u subotu gothic u kstu finally. to je cool hm, where's 69eyes party? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 eh, da, u subotu gothic u kstu finally. to je cool hm, where's 69eyes party? Reaaaly?! Sad u subotu... kako to? Subota QL The 69 Eyes night... g d e?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwydion Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 Reaaaly?! Sad u subotu... kako to? Subota QL The 69 Eyes night... g d e?! U Zagrebu je taj 69 eyes Party da se ne palite bezveze. Lestate, snimicu ti ono sto si trazio i prvom prilikom cu ti poslati po Brani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted May 5, 2004 Report Share Posted May 5, 2004 Pa skontah da je tamo, nasi gothi su suvise true za The 69 eyes, nego cisto da proverim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwydion Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 Pa skontah da je tamo, nasi gothi su suvise true za The 69 eyes, nego cisto da proverim... Naravno. Na 69 eyes odu metalci koji su u procesu kultivisanja. Postoje drygi teen goth bendovi koje treba popularisati, Cruxshadows na primer. Nije da je nesto dubokoumno i preterano kvalitetno, no ipak je to znak boljeg ukusa i bolje da srednjoskolke i srednjoskolci slusaju to nego 69 Eyes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 Pa nemoj tako, dobri su 69eyes. Zamisli da u opste ne postoje, potpuno bi propao koncept sa pitanjem "Jel slusas 69eyes?" kao detekcijom dobrog ukusa. Ovako lepo postavis pitanje, dobijes odgovor i odmah znas sa kim razgovaras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts