Ater Angelus Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 a propao bi i koncept "helsinskog vampirizma" o tugo jesenja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatal Eror Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 Ali danas je prolecje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 (edited) Naravno. Na 69 eyes odu metalci koji su u procesu kultivisanja. Postoje drygi teen goth bendovi koje treba popularisati, Cruxshadows na primer. Nije da je nesto dubokoumno i preterano kvalitetno, no ipak je to znak boljeg ukusa i bolje da srednjoskolke i srednjoskolci slusaju to nego 69 Eyes Da dok nezreli metalci slusaju teen muziku, gothi padaju u depresiju uz muziku za odrasle... kakva idila Edited May 6, 2004 by AzzA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 Nemam pojma sta ste sve napricali, ali verovatno je pola toga isprazno . Ili tako nesto. Standard. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GOTH Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 da, da, stos "vampires from helsinki" bi definitivno propao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawngreeter Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 Otkud u opste metalcima ideja da Ses'et Devet Ociju u opste imaju neke veze sa gothicom? To bi bilo isto kao tvrditi da je DRI metal samo zato sto imaju distorzovanu gitaru. A ne, cekaj, metalci i tvrde da je DRI metal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 eh ti metalci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 Otkud u opste metalcima ideja da Ses'et Devet Ociju u opste imaju neke veze sa gothicom? To bi bilo isto kao tvrditi da je DRI metal samo zato sto imaju distorzovanu gitaru. A ne, cekaj, metalci i tvrde da je DRI metal... Po onome sto sam ja cula DRI je shit 69= HIM=gothica= metodi reductio ad absurdum Inace zaboravih da ti kazem, dete Flight Of Ikarbus je ozbiljno ostetilo zdravlje kada te je ugledalo onako "sarenog" bas za taj koncert "toga necega" kao i vecina prisutnih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 nista suvislo anyways... blah. 69eyes - metalizirani gothic rock dri - crossover, metalcore sta jos? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwydion Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 nista suvislo anyways... blah. 69eyes - metalizirani gothic rock dri - crossover, metalcore sta jos? 69 Eyes su komercijala koja sa gothic rockom ima zajednickog koliko i Knez sa svojim prvim hitom ili Twins sa onom svojom prvom pesmom Zemlja magije, ili kako se vec zvala. Dobar metalizirani gothic rock je Seraphim Shock ili cak Samsas Traum. Slusati 69 Eyes i HIM je isto kao slusati Rafa (ili se u padezu kaze Rafu, Biljana pomazi)... BTW, mrzi me da otvaram nove topic-e ali Seraphim bi ga svakako zasluzili. Mislim, ja t one slusam, ali to je, kako rekoh, odlican metalizirani gothic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 Par stvari, 1. sta je goth a sta ne jako je subjektivna stvar. 2. Ja sam mozda tvrdoglav i dosadan ali nisam jedini..Ovaj..htedoh reci: ali onaj tekno i nije nesto narocito gothic... 3. Ako na tegli govana pise "goth" ili se ista nadje na takozvanom "goth" dogadjaju ne znaci da treba da je progutamo. 4. I manite se vise toga, metalac, goth, gothic-metalac, posto se niko ovde ne izjasnjava i niko ne voli da se ubacuje u neku grupu i svi su tako jebeno originalni, svoji itd, onda ne morate lepiti etikete drugima i tako iskazivati svoj prezir prema njima. 5. Volim da pisem po stavkama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 ja samo da ponovim da mene ne mesate u to, ja sa time nemam veze, hocu da budem sa svima ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwydion Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 ja samo da ponovim da mene ne mesate u to, ja sa time nemam veze, hocu da budem sa svima ok LOL< ja sam te samo pitao kako se Rafo ili Rafa menja po padezima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ater Angelus Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 a? ovo sto si citirao je bila interna posalica & nema nikakve veze sa prethodnim postovima, izvinjavam se ako sam unela pometnju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted May 6, 2004 Report Share Posted May 6, 2004 ja samo da ponovim da mene ne mesate u to, ja sa time nemam veze, hocu da budem sa svima ok Posle mene prozivas da kvarim koncept mizantropije ma kakve sale, ti to mislis ozbiljno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 eh, da, u subotu gothic u kstu finally. to je cool Valjda je Electro a ne Gothic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted May 7, 2004 Report Share Posted May 7, 2004 Depeche Mode Night... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 Dooooobrooooooo... Ja mozda dodjem posle svirke u Domu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 Dodjavola, nemam pojma sta je bilo ono sinoc u KSTu, ali bilo je . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 Bio je grunge Ja sam bio svega nekih pola sata i otisao, kst me tako savrseno smara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GOTH Posted May 8, 2004 Report Share Posted May 8, 2004 definitivno je depeche mode night + diorama + wolfsheim + last dance... a inace, koliko sam cuo (a mozda je to samo jedna velika provala), gothic+electro+ebm night ce biti jednom u 2 meseca gadno gadno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Bilo je solidno juce. Dosta ljudi (gomila dragih, omrazenih faca koje nisam dugo videla) i klasika sto se tice muzike na DM nightovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Bio je grunge Ja sam bio svega nekih pola sata i otisao, kst me tako savrseno smara U malom klubu, sto je jos i bilo podnosljivo (mada nisam nesto bio raspolozen za grunge night), ali u velikom klubu je stvarno bilo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 ides na 69 eyes party u petak? haha naravno da nisam,ostala sam doma sa nekoliko prijatelja,imali smo filmsku vecer,Kung Paw,Nightbreed i Oxygen napomena: nije ga ni bilo,Mocvara ostala bez struje pa su se nakindjureni posjetioci praznih ruku (tj.usiju) morali vratiti kuci (pjevajuci). napomena2: vise ne izlazim u zagrebu,mrzi me da ikamo idem.kuca-faks-ducan-videoteka,svodi se na to.eventualno neki metal najt u okolici samo da vidim poznate ali u zadnje vrijeme ni na to ne udjem,zavrsim na obliznjem nasipu ali,na Anathemu idem,to je sad sigurno.karata jos nema u prodaji,provjerih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mor+icia Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Depeche Mode Night... bijase i to prije koja 3 tjedna.po analogiji s mojim gornjim postom mozete zakljuciti moja kretanja doticne veceri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts