Jump to content

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Paaaa, gothi, na kalemegdanu, noc... Eto gothic night icon_biggrin.gif Ostalo su utisci icon_biggrin.gif

Nisu to samo gothi, vidis da su zajebana ekipa- napili su se na Kalemegdanu, i to LIKEROM OD COKOLADE.

Pazite da ne naletite na njih, ekipa je ludilo icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif i najavljuju da ce ponovo da se napiju icon_uhoh.gif

Posted

Mmm dea... elem sinoc u Voodoo je bilo bash fino... muzika je bila odlicna. Bilo je dosta ljudi (jako cudan sastav ljudi od splavarski fensera do odrpanih pankera icon_confused.gif ). Ono sto je meni bilo ql (a sto do sad nisam video u voodoo) je to da je pustao jednu pesmu sa diska, drugu sa spota koji se vrteo na TV itd. Te tako video sam dosta dobrih spotova koje do sad nisam video a pritom sam znao pesme icon_da.gif

Posted

Pitanje za Gavru...

Koja je verovatnoca da cu sad u nedelju cuti Melotron- Wohin... i... znam da je matora stvar ali... Covenant- Tour de Force??? icon_wink.gif  icon_wink.gif  icon_wink.gif

bice bar jedna od te dve ,uostalom ponesi melotron pa cu pustiti

Posted
Pa jebiga, normalno da je u vuduu sranje atmosfera kad nema likera od cokolade i pijane rulje da u njemu uziva! pivopije.gif

Ovo prvo ima, a ovo drugo hvala bogu sto nema