Jump to content

Recommended Posts

Posted
@azza

hajde da se dogovorimo za te mp3-ojke da se nadjemo negde, ali bez ispaljivanja. jebote, ti si gori od agartha, sa njim sam bar uspeo iz drugog puta da napravim razmenu.

icon_uhoh.gif Hmmm mozda Voodoo sad u sredu?! Sorry ti si ispao maximalno korektan sad se osecam bzvz... wallbash.gif

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
night u kriticaru... hm... imaju uzas malu kolekciju, ali nema veze bilo je super. poceli su sa nekim postpunkom i ambientalom, pa preko the gathering polako prelazili na metal. pustena je gomila moonspella (posebno mi je drago za magdalene), lacuna coil, tiamat, tristania, neke 4 pesme od ToN, ashes you leave, ecstatic fear, the cure, gomilu HIM-a i sve to bez nekog reda, zatim su odvalili po nekom blacku, a dominirao je emperor. atmosfera je suvise kafic, nema prostora za djuskanje i bilo je dosta dece i previse svetla. od dekoracije jedino zastave pozajmljene od susedne radnje. sve u svemu nije lose... dosta su pustali sa beauty in darkness dvd-a.

ah, da, biseri... nightwish - carpenter i 2 pesme od in flames. medjutim, oprosteno je, posto im je kolekcija relativno mala.

azzo, pozeru, drobicu ti kicmu sto nisi dosao.

ok , i ne zvuci bas toliko lose... (zvuci mi cak relativno dobro...)... (( OK , PRIZNAJEM , NAPRZIO SAM SE NA NAJT !!! icon_razz.gificon_biggrin.gif )).

I mozda sam ja nesto extra glup od jutros ali koji je to bend "ToN" ??? (razbih glavu a ne mogu da se setim... icon_confused.gif )

Posted

jos jedan odlican Gavrin night u Akademiji. s obzirom da prethodnih nedelja nisam bila u prilici da cekam Gavrine delove nightova posle nastupa (Cold Trinity Sequence)ovo je bilo ono sto mi je nedostajalo. iako sam bila jako kratko i pored odredjenih zdravstvenih problema (moje sveze hendikepirane noge icon_cry.gif ) premestala sam se sa noge na nogu i pomerala u granicama mogucnosti icon_biggrin.gif

ako je ovo zaista poslednji night u sezonu, veoma ce mi nedostajati u narednom periodu icon_sad.gif

Posted
Gavrin night, standardno dobar. Moj omiljeni soundtrack za secenje vena (Nine While Nine) je isao tamo negde malo posle jedanest. Do jaja icon_mrgreen.gif Nazalost morao sam da se vratim basom u 2:10, a da tuga bude veca ovo je verovatno bio zadnji night sezone... jebiga, nije leto za Gothe icon_smile.gif
Posted

Elem, night u Voodoo-u je bio nekako prosecan...

Na pocetku veceri je atmosfera jos i licila na nesto, posle je bila prava gothiqka icon_rolleyes.gif. Mada je bilo nekoliko simpaticnih pesama icon_mrgreen.gificon_da.gifbiggreens.gif.

Posted

Bejah (bejadoh biggrin.gif ) malopre u "Kriticaru"... I evo komentara ako nekog zanima :

- meni je bilo super! icon_biggrin.gif Mesto je skroz opusteno - ima veliki izbor naprava za sedenje (stolica icon_razz.gif ) tako da i ljudi sa najzahtevnijim dupetima mogu da se pristojno uzgodne. Ko voli da slusa gothic rock / post punk uvod , pracen probranim gotiziranim metalom uz veliki broj stvarno dobrih "doom" i (manje/vise) pazljivo probranih "black" stvari (+ Alice Cooper - "Poison" icon_mrgreen.gif ) uz zavrstak sa prelaskom na power / hard rock / rock (uz sta se moze promuvati i neka gothic stvar) i sve to uz kriglu (dve-tri... pivopije.gif ) veoma pitkog i cenovno pristupacnog crnog piva na tocenje (ima i "belo" za "whitere"... wallbash.gif ) moze da... ok , zaboravio sam sta sam hteo da kazem u recenici posto se bas oduzila (a i ja sam malo pripit...)... icon_mrtav.gificon_mrgreen.gif Uglavnom ima svega toga i sve je to lepo uklopljeno. icon_da.gif

Mesto ima potencijala da postane i kultno - samo da se malo poseta poveca... i jedina zamerka je sto nema mesta predvidjenog za djuskanje ali je za opustanje uz muziku dusu dalo... icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Posted (edited)

Jeste, neki debil je zalepio plakat na ulazna vrata moje zgrade  icon_rolleyes.gif

JOOOOOO - G O T H I C !!! (bas mi se nesto ide...) A jel istina sto pricaju da muziku pusta Bogi i neki ortak a da se Stivi skroz presaltao na "Vudu" (da li su se izjasnili oko toga na plakatu?) ???? icon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gif

Edited by ^Toza^