Jump to content

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koliko ja znam kumovi su u svadji wallbash.gif te tako je vrlo moguce to sto ste spomenuli. Nadam se da ovo nece biti jedan od Bogijevih EBM nightov-a, a jer mi se bash dolazi veceras. Kako god ja sam tamo! icon_da.gif

Posted

S m o r... mnogo elektronike If U ask me...

Nesto sam se sinoc smorio i ako sam se smejao ko poludeo majci celo vece i time rusio mrcnu i depresivnu "idilu" ali opet generalno sam bio smoren. Ah well...

Posted (edited)

Što se mene tiče, najt je bio odličan, uglavnom zbog atmosfere (naprimao sam se na baštu icon_smile.gif), a na muziku i nisam obraćao pretjeranu pažnju.

Edited by Nephilim
Posted

Chek' bre zar se nismo slozili da je atmosfera krsh zbog svih tih mracnih i smorenih lica?! icon_smile.gif

Basta jeste ql ali kad je puna onako poluprazna deluje... ahm prazno icon_mrgreen.gif

Posted

grad je pun bubasvaba koje su izmilele na sve strane kao i kompletna postava kst-ovski mlechnih zuba

a da, primecen i jedan klasicar na trgu u crvenoj majici icon_razz.gif (ako sam istog pogresno identifikovala, izvinjavam se, bila sam na prilicnoj udaljenosti icon_mrgreen.gif )

to bi bio moj utisak sa (paz' te sad pleonazam!) nocasnjag nighta ph34r.gif

Posted
a da, primecen i jedan klasicar na trgu u crvenoj majici icon_razz.gif (ako sam istog pogresno identifikovala, izvinjavam se, bila sam na prilicnoj udaljenosti icon_mrgreen.gif )

E ti klasicari ph34r.gif svugde ih ima.

Reci samo na kom sam delu spomenika sedeo, cisto da mogu da utvrdim vreme icon_smile.gif (ozbiljno icon_da.gif).

Sto se tice najta u Voodoo-u, bio je prilicno dobar. Atmosfera i dalje nije neka, ali bila je u svakom slucaju bolja nego prosli put, kao i muzika. Mada bese premalo Sistersa icon_sad.gif.

Posted
a sta je bilo nocas na programu?

nocas na programu? pa ko sto rekoh gomila bubasvaba, razmileli mlechni zubi (od kojih nekoliko nama jaaaaaaaako poznatih icon_mrgreen.gif ), i da, na platou su se "studenti akademije umetnosti bk" ( :smajli koji psuje, pljuje, gundja i shutira icon_smile.gif igrali grchkih tragedija icon_uhoh.gif . nisam se bas zadrzavala, niti sam ista cula (sem da glavni deklamator ima ozbiljnu govornu manu wallbash.gif ), ali rekla bih da je Eshil bio zrtva. wallbash.gificon_uhoh.gif

E ti klasicari  ph34r.gif svugde ih ima.

Reci samo na kom sam delu spomenika sedeo, cisto da mogu da utvrdim vreme  icon_smile.gif  (ozbiljno  icon_da.gif ).

icon_surprised.gif sedeo si na spomeniku?! nemoguce! za to bi morao da premestis gomilu mlechnih zuba koja se tamo nalazila. icon_uhoh.gif ili si se infiltrirao u njihove redove radi tajnog delovanja ph34r.gif

elem, ja sam prolazila oko pola 2 i nisi bio ni blizu spomenika, ishao si negde od centra Trga prema satu ph34r.gif

Posted

grad je pun bubasvaba koje su izmilele na sve strane 

- "...

Bubasvabe traze hranu ,

bubasvabe svud. icon_uhoh.gificon_uhoh.gificon_uhoh.gif

Bubasvabe traze hranu ,

bubasvabe svud. icon_uhoh.gificon_uhoh.gificon_uhoh.gif

..."

icon_mrgreen.gif

Posted
icon_surprised.gif sedeo si na spomeniku?! nemoguce! za to bi morao da premestis gomilu mlechnih zuba koja se tamo nalazila. icon_uhoh.gif ili si se infiltrirao u njihove redove radi tajnog delovanja ph34r.gif

elem, ja sam prolazila oko pola 2 i nisi bio ni blizu spomenika, ishao si negde od centra Trga prema satu ph34r.gif

Na tri razlicita mesta, kad su se mlecni zubi povukli sa njih. icon_biggrin.gif

Hm, ali zar sat nije na centru Trga ph34r.gif?

Posted

pa sad, kako se uzme, meni je "centar trga" negde ispred konja ... ali stvar tachke gledista icon_smile.gif

btw, i onda kad sam ja prolazila spomenik je bio nachichkan mlechnim zubima tako da nemam pojma kako si nashao mesto icon_uhoh.gif

Posted

kst

basta relativno puna veoma apatichnih mlechnih zuba. valjda je euforija oko zavrsetka skolske godine vec prosla a i nestao je efekat 'pusten sa lanca" koji se pojavljuje tokom skolske godine petkom, kao znak pocetka vikenda...

Poison pusten u 00:42 ( icon_surprised.gificon_confused.gificon_uhoh.gif ) uz jos nekoliko RETRO & GAY pesama zbog kojih je ceo koncept (muzicki) vise licio na Back To Back Party nego na klasichan petak,a po atmosferi na neko palanachko groblje povodom pomena seoskom uchitelju. icon_spava.gif

u klubu je zato bilo znatno veselije. slavio se rodjendan, te je sve vise licilo na privatnu zurku nego na night. izmedju pesama su isle cestitke, zelje i pozdravi i da sam ostala duze, verovatno bi docekala i tortu icon_uhoh.gif ne sumnjam da je tom uzem drustvu bilo do jaja zezanje, i to sto su jedni druge pozdravljali iz dj kabine i slushali pesme sopstvenih bendova, ali koja je poenta? sto onda bilo ko od kst-ovske standardne postave ne moze sebi da napravi takvu manifestaciju...

bar su se oni lepo druzili icon_mrgreen.gif

interno obavestenje:

pekara je bila krajnje logicno ishodiste odredjene situacije, ali se na zalost akcija nije blagovremeno sprovela, te su konsekvence tog nesrecnog slucaja bile drasticne ph34r.gif a ko je na vreme rezervisao mesto u prvom redu i poneo sa sobom kokice, imao je shta da vidi icon_cool.gif

Posted

icon_smile.gif ajd pokusaj reci Stevi to sto pises ovde pa da te vidim kako ces ti poci za rukom icon_da.gif

Night-ovi su postali cisto sranje Zbog LJUDI, pa... zbog koga bi ako ne zbog ljudi!

no, poslednji je bio KRSH....blagi uzas...Ko da si u onoj basti pusio sve iz celija da obidju krug....SMOROVI!! icon_da.gif

Posted
icon_smile.gif ajd pokusaj reci Stevi to sto pises ovde pa da te vidim kako ces ti poci za rukom icon_da.gif

Night-ovi su postali cisto sranje Zbog LJUDI, pa... zbog koga bi ako ne zbog ljudi!

no, poslednji je bio KRSH....blagi uzas...Ko da si u onoj basti pusio sve iz celija da obidju krug....SMOROVI!! icon_da.gif

Konacno neko pametan icon_da.gif

Posted (edited)

- neko se "malo" istripovao... icon_uhoh.gif ...i sad se vas dvoje jedinih pametnih lepo uhvatite za rucice i idite negde da se divite svojoj pameti... icon_mrgreen.gificon_razz.gificon_mrgreen.gif

Nego , ide li neko na ebm veceras? (ima li uopste ebm veceras?)

Edited by ^Toza^