Sinstrel Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Koliko ja znam kumovi su u svadji te tako je vrlo moguce to sto ste spomenuli. Nadam se da ovo nece biti jedan od Bogijevih EBM nightov-a, a jer mi se bash dolazi veceras. Kako god ja sam tamo! Quote
^Toza^ Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 - veceras ce ipak da pusta Stivi gothic... (provereno.) A za u buduce to ce tek da se vidi... Quote
Livia Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Ok je bilo sinoc, samo sto napravise fajront u pola 4,mnogo kratko bre.Oce biti EBM sledeci sledeci utorak? Quote
Sinstrel Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 S m o r... mnogo elektronike If U ask me... Nesto sam se sinoc smorio i ako sam se smejao ko poludeo majci celo vece i time rusio mrcnu i depresivnu "idilu" ali opet generalno sam bio smoren. Ah well... Quote
Thule Posted June 23, 2004 Author Report Posted June 23, 2004 (edited) Što se mene tiče, najt je bio odličan, uglavnom zbog atmosfere (naprimao sam se na baštu ), a na muziku i nisam obraćao pretjeranu pažnju. Edited June 23, 2004 by Nephilim Quote
Sinstrel Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Chek' bre zar se nismo slozili da je atmosfera krsh zbog svih tih mracnih i smorenih lica?! Basta jeste ql ali kad je puna onako poluprazna deluje... ahm prazno Quote
Ater Angelus Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 grad je pun bubasvaba koje su izmilele na sve strane kao i kompletna postava kst-ovski mlechnih zuba a da, primecen i jedan klasicar na trgu u crvenoj majici (ako sam istog pogresno identifikovala, izvinjavam se, bila sam na prilicnoj udaljenosti ) to bi bio moj utisak sa (paz' te sad pleonazam!) nocasnjag nighta Quote
Kakashi Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 a da, primecen i jedan klasicar na trgu u crvenoj majici (ako sam istog pogresno identifikovala, izvinjavam se, bila sam na prilicnoj udaljenosti ) E ti klasicari svugde ih ima. Reci samo na kom sam delu spomenika sedeo, cisto da mogu da utvrdim vreme (ozbiljno ). Sto se tice najta u Voodoo-u, bio je prilicno dobar. Atmosfera i dalje nije neka, ali bila je u svakom slucaju bolja nego prosli put, kao i muzika. Mada bese premalo Sistersa . Quote
Ater Angelus Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 a sta je bilo nocas na programu? nocas na programu? pa ko sto rekoh gomila bubasvaba, razmileli mlechni zubi (od kojih nekoliko nama jaaaaaaaako poznatih ), i da, na platou su se "studenti akademije umetnosti bk" ( :smajli koji psuje, pljuje, gundja i shutira igrali grchkih tragedija . nisam se bas zadrzavala, niti sam ista cula (sem da glavni deklamator ima ozbiljnu govornu manu ), ali rekla bih da je Eshil bio zrtva. E ti klasicari svugde ih ima. Reci samo na kom sam delu spomenika sedeo, cisto da mogu da utvrdim vreme (ozbiljno ). sedeo si na spomeniku?! nemoguce! za to bi morao da premestis gomilu mlechnih zuba koja se tamo nalazila. ili si se infiltrirao u njihove redove radi tajnog delovanja elem, ja sam prolazila oko pola 2 i nisi bio ni blizu spomenika, ishao si negde od centra Trga prema satu Quote
^Toza^ Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 grad je pun bubasvaba koje su izmilele na sve strane - "... Bubasvabe traze hranu , bubasvabe svud. Bubasvabe traze hranu , bubasvabe svud. ..." Quote
Ater Angelus Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 bas to... ogadise mi jednu od omiljenih pesama Quote
Kakashi Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 sedeo si na spomeniku?! nemoguce! za to bi morao da premestis gomilu mlechnih zuba koja se tamo nalazila. ili si se infiltrirao u njihove redove radi tajnog delovanja elem, ja sam prolazila oko pola 2 i nisi bio ni blizu spomenika, ishao si negde od centra Trga prema satu Na tri razlicita mesta, kad su se mlecni zubi povukli sa njih. Hm, ali zar sat nije na centru Trga ? Quote
Ater Angelus Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 pa sad, kako se uzme, meni je "centar trga" negde ispred konja ... ali stvar tachke gledista btw, i onda kad sam ja prolazila spomenik je bio nachichkan mlechnim zubima tako da nemam pojma kako si nashao mesto Quote
Kakashi Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 Verovatno su se prosirili kad sam se ja sklonio . Govorio sam o matematickom centru Trga . Quote
Ater Angelus Posted June 26, 2004 Report Posted June 26, 2004 kst basta relativno puna veoma apatichnih mlechnih zuba. valjda je euforija oko zavrsetka skolske godine vec prosla a i nestao je efekat 'pusten sa lanca" koji se pojavljuje tokom skolske godine petkom, kao znak pocetka vikenda... Poison pusten u 00:42 ( ) uz jos nekoliko RETRO & GAY pesama zbog kojih je ceo koncept (muzicki) vise licio na Back To Back Party nego na klasichan petak,a po atmosferi na neko palanachko groblje povodom pomena seoskom uchitelju. u klubu je zato bilo znatno veselije. slavio se rodjendan, te je sve vise licilo na privatnu zurku nego na night. izmedju pesama su isle cestitke, zelje i pozdravi i da sam ostala duze, verovatno bi docekala i tortu ne sumnjam da je tom uzem drustvu bilo do jaja zezanje, i to sto su jedni druge pozdravljali iz dj kabine i slushali pesme sopstvenih bendova, ali koja je poenta? sto onda bilo ko od kst-ovske standardne postave ne moze sebi da napravi takvu manifestaciju... bar su se oni lepo druzili interno obavestenje: pekara je bila krajnje logicno ishodiste odredjene situacije, ali se na zalost akcija nije blagovremeno sprovela, te su konsekvence tog nesrecnog slucaja bile drasticne a ko je na vreme rezervisao mesto u prvom redu i poneo sa sobom kokice, imao je shta da vidi Quote
Livia Posted June 26, 2004 Report Posted June 26, 2004 Super je bila muzika u klubu.Banetu jos jednom srecna rodjendan,drago mi je sto je onako super proslavio. Quote
Guest SIN Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 ajd pokusaj reci Stevi to sto pises ovde pa da te vidim kako ces ti poci za rukom Night-ovi su postali cisto sranje Zbog LJUDI, pa... zbog koga bi ako ne zbog ljudi! no, poslednji je bio KRSH....blagi uzas...Ko da si u onoj basti pusio sve iz celija da obidju krug....SMOROVI!! Quote
michelle Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 ajd pokusaj reci Stevi to sto pises ovde pa da te vidim kako ces ti poci za rukom Night-ovi su postali cisto sranje Zbog LJUDI, pa... zbog koga bi ako ne zbog ljudi! no, poslednji je bio KRSH....blagi uzas...Ko da si u onoj basti pusio sve iz celija da obidju krug....SMOROVI!! Konacno neko pametan Quote
^Toza^ Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 (edited) - neko se "malo" istripovao... ...i sad se vas dvoje jedinih pametnih lepo uhvatite za rucice i idite negde da se divite svojoj pameti... Nego , ide li neko na ebm veceras? (ima li uopste ebm veceras?) Edited June 29, 2004 by ^Toza^ Quote
Kakashi Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 Kol'ko se secam, veceras je The Cult + The Cure + The Smiths + Depeche Mode &c. Quote
Recommended Posts