Kakashi Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 Mislim da je Bogi, ali nemoj me drzati za rec... Quote
Guest SIN Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 Veceras su Bogi i Goxi Cure-Smiths-Cult Night a sledeceg utorka je Steva Basta je postala sranje i to stoji...jer ipak je drugacije kad je u klubu... Ko ode veceras neka se lepo provede... Voleo bih da mogu doci ali...jebiga...podaleko sam, na zalost I da...sorry....Stamparska greska na plakatu mesto SMITHS pise SMIHS...JEBIGA... Uzivajte...tj. lepo se provedite Quote
Sinstrel Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 Vecaras je night benova sa pocetkom THE Ja sam trebao da odem veceras ali me je mrzelo nesto... Quote
Guest SIN Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 THE... night Valjda je ok...ne znam.... Quote
michelle Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 Meni je bilo super. Srela sam mnoge drage ljude i upoznala neke koje sam dugo zelela da upoznam. Na samom pocetku je muzika bila odlicna, a kasnije sam malo manje pratila koje tacno pesme idu. Atmosfera je bila jako dobra i cini mi se da su se ljudi fino proveli. Quote
miss Penny Lane Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 (edited) meni je juce bilo fenomenalno,muzika je bila super,stvarno bez ikakvih minusa.stvarno mislim da skoro night nije bio bolji.i da pustio je cry for love...perfect song... Edited June 30, 2004 by moni-zvonchica Quote
Sinstrel Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 Klasika je ne dodjem i bude dobar night... sto takav nije bio prosli Quote
Thule Posted June 30, 2004 Author Report Posted June 30, 2004 Klasika je ne dodjem i bude dobar night... sto takav nije bio prosli Ne mudruj, prošli je baš bio dobar Quote
Sinstrel Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 Kako kome... meni je recimo atmosfera bila skroz losha... svi se ponabijali uz zid (doduse i ja sam jedan od njih ) svi nesto se namrcili, neki smaraci igraju na centru baste, muzika Bez veze... Quote
Kakashi Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 (edited) To sa zidovima je uglavnom i u Voodoo-u. S tim sto tamo verovatno ima vise padobranaca i pedofila (neretko kombinovano). Edited June 30, 2004 by Hérétique Quote
MissionVao Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 Voodoo je skroz cool. Jeste da ljudi deluju ali ko ih jebe Ni onaj night petkom u Kriticaru UOPSTE nije los nekako mi KST uopste ne nedostaje Quote
tovar Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 u kriticaru fali kolekcija muzike i podijum za gubljenje... ali je lepo otici tamo na neko pivce i slusati mjuzu. Quote
michelle Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 Kako kome... meni je recimo atmosfera bila skroz losha... svi se ponabijali uz zid (doduse i ja sam jedan od njih ) svi nesto se namrcili, neki smaraci igraju na centru baste, muzika Bez veze... U utorak je bilo jako malo tih namrgodjenih smaraca, jedino sranje je bilo sto je bilo u klubu a ne napolju. Quote
MissionVao Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 Muzika u Kriticaru se svodi na ovo (bukvalno): ToN (bar 3,4 pesme), The 69 Eyes (The Chair, obavezno), Him (isto bar 3 pesme), jednom je zapao Ablaze My Sorrow, posle 12 je obicno Dimmu i neki blazi death... Ali atmosfera je opushtena pa progutas sve shto ti serviraju Narocito one odlicne djus-votke Quote
michelle Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 Steta sto mrzim Kriticar, te djus votke zvuce dobro Quote
miss Penny Lane Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 To sa zidovima je uglavnom i u Voodoo-u. S tim sto tamo verovatno ima vise padobranaca i pedofila (neretko kombinovano). vodoo je strava pogotovu od kad ima basta ispred...nice...ja kad god sidjem dole u poslednje 2 nedelje cujem bon jovija Quote
Sinstrel Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 Basta ispred Voodoo-a... ozbiljno? Ql... ili mozda ipak nije?! Quote
miss Penny Lane Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 meni je ok...prijatno je i nema ljudi,nije guzva i zadimljeno Quote
michelle Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 Sto ga mrzis? 'Ajde dodji sad u petak Mozda dodjem. Kad to pocinje? Quote
MissionVao Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 Mozda dodjem. Kad to pocinje? Svaki petak 21-00 gothic, posle ponoci bude svasta... Dodji u dobrom drustvu, da se ne bi smorila Quote
MissionVao Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 Mada, ne znam sta ce biti veceras, posto, ako sam pravilno skontala, lik koji drzi alchemy gothic prodavnicu je istovremeno i dj petkom. A on je otputovao na exit (tako pise na prodavnici)... me confused :? Quote
Recommended Posts