Gwydion Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 Muzika u Kriticaru se svodi na ovo (bukvalno): ToN (bar 3,4 pesme), The 69 Eyes (The Chair, obavezno), Him (isto bar 3 pesme), jednom je zapao Ablaze My Sorrow, posle 12 je obicno Dimmu i neki blazi death... Ali atmosfera je opushtena pa progutas sve shto ti serviraju Narocito one odlicne djus-votke Kriticar drzi gazda Alchemy Gothic i covek je istovremeno drzao SilverCross records nekada. Iskreno posto znam coveka nema bas puno veze sa gotikom, to je za njega TON i Lacuna Coil tako da je jos jedan od beogradskih likova koji po inerciji poistovecuju gothic i metal. Quote
Dawngreeter Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 (edited) A meni ce jednom biti jasno zasto takvi ljudi insistiraju na nekom "gawthik" tripu... Edited July 2, 2004 by Dawngreeter Quote
michelle Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 Mada, ne znam sta ce biti veceras, posto, ako sam pravilno skontala, lik koji drzi alchemy gothic prodavnicu je istovremeno i dj petkom. A on je otputovao na exit (tako pise na prodavnici)... me confused :? Georgije- tj.- lik koji drzi Alchemy Gothic kod nas je i gazda Kriticara, tako da je mozda ostavio plej listu ili tako nesto. Ja veceras ne mogu da dodjem ali zu se svakako pojaviti sledeceg petka, da vidim kako to izgleda, a i koliko pamtim oni sipaju Pelinkovac u velike case Quote
^Toza^ Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 gde je tacno Alchemy Gothic? Krenes Skadarlijom sa donje strane (nekih 30 metara) , pa prva veca vrata sa leve strane ulice (imedju dva kafica) , pa uz stepenice... - sprat iznad Holideja (izmedju tatoo i sex shop-a... )... A tip insistira na "gawthik" tripu jer mu se verovatno svidja i kul mu je... Dosta bre tih balkanskih tripova sa diskriminacijom "drugacijih"... Neka se ljudi oblace i slusaju sta im je volja i nek zovu to kako im je drago... Ja imam san... san o demokratiji ... san o kulturnom liberalizmu... Quote
tovar Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 ... i vidim sebe kako dolazim u taj san i jebem svima mater. Quote
^Toza^ Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 ... i vidim sebe kako dolazim u taj san i jebem svima mater. Quote
BeLi-TiGaR Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 ^Toza^ Luter King Da ne radish mozda na B 92? Quote
Midnight Madness Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 ^Toza^ Luter King Da ne radish mozda na B 92? bas me dooobro nasmeja Quote
Dawngreeter Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 Petak, sranje, bla bla. Poison u 2:45, ja se drao PATETIKA, naravno. Padala kisa, mestimicno. Inace, zanimljivo kako ponekad saznas nesto novo o ljudima oko sebe. Necu sad nabrajati sve redom, znaju oni ko su, ali omanji buljuk ljudi je ispao maksimalno, ali maksimalno pozitivno. Ako mi se tako nesto ponovi jos par puta, mozda mi cak i povrati veru u ljude. A ima i ljudi koji cak ne umeju ni da konstatuju kada si (bukvalno) pljunuo ka njima. Quote
Ater Angelus Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 (edited) ispravka! Poison 2:46! mirno kisno vece na beogradskom asfaltu, rakuna nije bilo. sto se tice nemogucnosti percepcije pljuvanja... hm... pa padala je kisa, ko bi to razlikovao od pljuvanja? osim toga, pekara, hram prosvecenja i astralne mudrosti za doticnu individuu je bio predaleko da bi otisao do iste i bio prosvecen od velikih mudraca o tajnama zivota, svemira i postojanja hm... da, Kriticar... da nije onako glasna muzika... mirno mesto za odmor. neocekivana postava ljudi. kao sto rekoh, skoro pa prijatno i, da ispostujem klishe (a ko razume, shvatice): pozdrav Lestatu Edited July 3, 2004 by Ater Angelus Quote
tovar Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 hej, pa vi ste zivi! otpozdrav na pozdrave. po povratku iz kriticara videh dva rakuna kako prelaze ulicu kod mene u kraju. Quote
Kakashi Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 Hm... petak KST. Nista sokantno novo . Bilo je zanimljivo gledati klince kako prave igraju u bari uz Celts-e. Sreo sam neke ljude koje nisam hteo da vidim ikad ponovo (niko s foruma, da ne bude zabune). I tako. A rakuna je bilo . Jedino andjele ne videh . Quote
Zagrivuk Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 sta su pisci hteli da kazu " pljuvanje i kisa " nadam se nista jel nema potrebe Quote
Dawngreeter Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 (edited) Sad cu iznenaditi sve redom i reci: i meni. Edited July 3, 2004 by Dawngreeter Quote
^Toza^ Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 (edited) ^Toza^ Luter King Da ne radish mozda na B 92? BUSTED! Moram opet u ilegalu dok se situacija ne smiri... A danas je na uscu bila celokupna gothic-omladina-Beograda-pa i sire... Ne znam samo zbog koga su se skupili (zbog Corbe ???)... ali ima ih BASH dosta... Devojke u crnim haljinama (i sa crnim suncobranima koji su mega-coooool) na +40c (osetno fali muskih gothicara ) , gomila bahatih metalaca u martinkama (takodje na +40c) , skoro cela postavka kst-a od utorka... svi sede na travi (u hladu ispod drveca) , locu pivo , grickaju semenke i slicne zanimacije , zajebavaju se , druze... ...to je tako ... tako ... (suza mi zaigrava u uglu oka ) TAKO ISKRENO!!!... Bas mi je zao sto nisam usao... atmosvera je - boli glava (usudjujem se da je poredim sa atmosverom na Szigetu...)... mrzim ispitni rok... *i apsolutno mi nije jasno o kakvom pljuvanju i kisi vi ljudi pricate... mozda je i bolje sto ne znam... Edited July 3, 2004 by ^Toza^ Quote
MissionVao Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 Da, ovaj, koliko se ono pravilo "maloletnicima zabranjen ulaz u KST" sprovodi u delo? Ide mi se sad u utorak, nisam bila 100 godina Mislim, imam licnu kartu, u starijem sam drustvu Quote
^Toza^ Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 Da, ovaj, koliko se ono pravilo "maloletnicima zabranjen ulaz u KST" sprovodi u delo? Ide mi se sad u utorak, nisam bila 100 godina Mislim, imam licnu kartu, u starijem sam drustvu Meni sestra rece da devojkama ne traze licne karte... I bila je u petak i kaze da nije bilo frke... A ima 17... Quote
MissionVao Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 Meni sestra rece da devojkama ne traze licne karte... I bila je u petak i kaze da nije bilo frke... A ima 17... E, hvala na informaciji. Cisto da ne ispadne ono- kupim kartu pa me ne puste Quote
Zagrivuk Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 (edited) glupost , bolje ovima ispod 16 zabraniti Edited July 3, 2004 by black_totem213 Quote
Sinstrel Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 KST - utociste pedofila i mlade piletine. Quote
MissionVao Posted July 4, 2004 Report Posted July 4, 2004 (edited) KST - utociste pedofila i mlade piletine. pedofila... DA, i to naveliko. Mlade piletine... kako kad, najvise petkom. Mada, na gothic night-ovima ima i starije garde odavde od kojih su neki vidjeni u sumnjivim girl-on-girl radnjama u WC-u Tako da mu gothic dodje najvise ok P.S. da li je pedofil neko ko ima 22 a gotivi devojcice od 13, 14? P.P.S. da li sam ja mlada piletina sa 17 ipo? Edited July 4, 2004 by Double Fire Quote
Recommended Posts