michelle Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 Ja dolazim!!! Ja, ja jajajajajaja! sad sam se probudila ali zaista dolazim Quote
Sinstrel Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 Kakve veze ima sto si se sad probudil to je sutra! D.F. imam lepe oci... reeealy? Dobro 'ajde otpevacu ti nesto za taj info Quote
Cypher Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 Sta bre radite vi sa tim matorcima? Pa čika može mnogo bolje da ti pokaže kako stoje stvari Quote
Kakashi Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 voodo pa tamo uglavnom izlaze stariji mislim da gresis dosta je mladjih u kst-u Ne radi se o godinama, radi se o tome sto vecina tih ljudi nema veze s doticnim najtom... Quote
Sinstrel Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 Pa čika može mnogo bolje da ti pokaže kako stoje stvari Ja mislim da cike nemaju snage da ti pokazu kako stoje stvari. Zar se nise pitali zasto sredjovecne zene spopadaju mladje muskarce?! Quote
Cypher Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 Što?Jel imaš neko loše iskustvo? Kad se ne pokaže,onda može u staro gvožđe,do tad gledaj kako Musa dere jarca Quote
Sinstrel Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 Cuj jeeedno loshe isqustvo... A ti ako ti je do dranja, ti ostani koza... pardon jarac Mislim da smo otisli u duboki spam Quote
Cypher Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 (edited) A ti ako ti je do dranja, ti ostani koza... pardon jarac mislim da se nismo razumeli:Loše iskustvo sa čikom E,neću više,majke mi Edited July 5, 2004 by Cypher Quote
michelle Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 Ja mislim da cike nemaju snage da ti pokazu kako stoje stvari. Sinko moj... 1. Bez starca nema udarca, evo vidi Igi Popa 2. Moja bolja polovina je starija od mene 15 i po godina i svaka godina iskustva ga je ucinila boljim covekom 3. Uvek sam bila sa starijim tipovima i nikad nisu "zakazali" 4. Starije zene jure mladje muskarce zato sto je to stvar ukusa, neko voli mladje, neko starije... Stvar izbora (hvala bogu uvek sam mogla da biram) Vidimo se sutra u KSTu, pozeru. Nemoj da nisi dos`o ko prosle nedelje Quote
Gwydion Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 Sinko moj... 1. Bez starca nema udarca, evo vidi Igi Popa 2. Moja bolja polovina je starija od mene 15 i po godina i svaka godina iskustva ga je ucinila boljim covekom 3. Uvek sam bila sa starijim tipovima i nikad nisu "zakazali" 4. Starije zene jure mladje muskarce zato sto je to stvar ukusa, neko voli mladje, neko starije... Stvar izbora (hvala bogu uvek sam mogla da biram) Vidimo se sutra u KSTu, pozeru. Nemoj da nisi dos`o ko prosle nedelje Starije zene traze mladje jer zele da imaju iluziju da su mladje. 15,5 god? On je '67? Da nije D.V.? Uh, od onih pisama zbog Marije ga ne volim, sorry... iako sam mu sestru smatrao fascinantnom osobom Quote
michelle Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 Starije zene traze mladje jer zele da imaju iluziju da su mladje. 15,5 god? On je '67? Da nije D.V.? Uh, od onih pisama zbog Marije ga ne volim, sorry... iako sam mu sestru smatrao fascinantnom osobom Nije on '67 vec '68 Quote
Gwydion Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 Nije on '67 vec '68 Ma ok, ne pamtim ja tacno godine, jedna gore - dole, nebitno. Ako je on pozdracvi mu sestru, nisam je video vise od 10 god ali je bila sktroz ok devojka. Quote
michelle Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 Hocu, i sada je ok, i vise od toga. Boza, right? Quote
Gwydion Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 Hocu, i sada je ok, i vise od toga. Boza, right? Naravno da je to ime. Jedan jedini - drugog nema Quote
Sinstrel Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 4. Starije zene jure mladje muskarce zato sto je to stvar ukusa, neko voli mladje, neko starije... Stvar izbora (hvala bogu uvek sam mogla da biram) Vidimo se sutra u KSTu, pozeru. Nemoj da nisi dos`o ko prosle nedelje Meni se u poslednje vreme masovno dodvoravaju neke 30+ I nisam jedini imam jos par ortaka koji imaju taj "problem" A da evo i teby Dolazim sutra da ispozerisem nadam se da ces mi se pridruziti u tome Quote
tovar Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 voodo pa tamo uglavnom izlaze stariji mislim da gresis dosta je mladjih u kst-u jeretik ti lepo rece. a sto se decurlije tice, oni su kao elementarna nepogoda. ne mozes ih izbeci, mada, kazem ti u voodoo ih nisam vidjao... Quote
Mary Joe Posted July 6, 2004 Report Posted July 6, 2004 Rasprava o pedofiliji...zanimljivo... Mene su neki moji ''vrsnjaci'' osudjivali i proglasili me zrtvom pedofila jer sam bila sa tipom od 23 i po, a ja imam 17... Smesno cime se sve ljudi nece baviti . Quote
michelle Posted July 6, 2004 Report Posted July 6, 2004 jeretik ti lepo rece. a sto se decurlije tice, oni su kao elementarna nepogoda. ne mozes ih izbeci, mada, kazem ti u voodoo ih nisam vidjao... Meni nije jasna ta rapsrava o "decurliji". Prvo, oni su tek poceli da izlaze, ako se setite sebe od pre 6-7 godina, bilo je isto tako. A drugo, ako na mestu ne koje izlazite ima previse ljudi mladjih od vas mozda ste vi oni koji su na pogresnoj teritoriji. Quote
Mary Joe Posted July 6, 2004 Report Posted July 6, 2004 Super kazes . Nesto najpateticnije na ovom forumu su komentari tipa :'' Super je bio najt, ali avaj, toliko je bilo tinejdzera, mlecnih zuba, skolaraca... Ah, nebesa, frustracije, frustracije, frustracije!!! i jos malo- '' Aman zaman ljudi, manite se infantilnih zvakanja, izlazite na mesta koja vam prijaju i iskulirajte populaciju koja vam se ne dopada... Ili se jednostavno zakljucajte u gajbu da ne biste vidjali omladinu, koja vam toliko cepa zivce! Ju, kakva tragedija, tinejdzeri na najtovima... Pa oni su niza vrsta, zar ne? Hajde sada da izbacujemo svoje frustracije na racun skolaraca na forumu, i bicemo sooo goth , pametni ''odrasli''( ) ljudi. Kada vas toliko nervira poplava tinejdzera po klubovima, zapitajte se da li je vama proslo vreme za izlaske Kakva mizerija... Quote
^Toza^ Posted July 6, 2004 Report Posted July 6, 2004 Tako je! Leave the kids alone! - ako ja mogu da iskuliram sto deca vicu zamnom "SHOKATA!!!" moze i lestate da iskulira sto pozudno gledaju za njegovim vitkim "himicnim" telom... Quote
Recommended Posts