^Toza^ Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 Ma,bile su bas dobre pesme.Ne znam kako,ali pustio je vecinu pesama koje volim.Svaka mu cast.Nego,nije mi bilo najbolje drugarice,pa mi i nije bilo nesto.Sve neka ekipa koja pije.Nego,ko je onaj lik sa iscrtanom facom,dugom kosom,i majicom sa isecenim rukavima?Bas je lik hihi , po opisu je verovatno Vule (99%)... a ako je imao jos i nesto nacrtane krvi iz usta (ili tako nesto slicno vampirsko - onda je Vule 100 % )... Ok je lik ... jedina mana mu je sto je od mene posle godine pozajmio cd Depache Mode i tad sam poslednji put video taj cd... btw - nije sa foruma... A nekim stvarima stvarno nije mesto na forumu i bukvalno ne mogu da verujem da ste ozbiljni... Mozda su to neke frustracije od ispitnih rokova (sto je onda ok i brzo ce da prodje... ) ili cista dosada ili mozda apatican sindrom da se privuce paznja... ne znam zasto tave stvari ne mozete da zadrzite medju sobom jer je ovako jadno... samo znam da mi se gade takvi ispadi i da zalim sto sam to uopste i citao... nadam se da ce moderatori u buduce da sto brze brisu takve stvari... Quote
Livia Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 Ma,bile su bas dobre pesme.Ne znam kako,ali pustio je vecinu pesama koje volim.Svaka mu cast.Nego,nije mi bilo najbolje drugarice,pa mi i nije bilo nesto.Sve neka ekipa koja pije.Nego,ko je onaj lik sa iscrtanom facom,dugom kosom,i majicom sa isecenim rukavima?Bas je lik Da da to bi bio Vule,originalan kao i uvek. Quote
Vampyr Poet Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 Da da to bi bio Vule,originalan kao i uvek. Ozhiljci na venama potpuno upotpunjavaju filing "autentichnosti" Quote
Vampyr Poet Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 Jesi li i ovo sam iskucao ili ti je decko asistirao. Mogu ja to mnogo bolje, ali i ne moram... Dok se ne sretnemo... /me je odushevljen Quote
Zagrivuk Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 Ipak je bolje kad je manja guzva da a tek sto sam video nesto uhaaaaaaaaaaaa Quote
^Toza^ Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 Ozhiljci na venama potpuno upotpunjavaju filing "autentichnosti" - sram te bilo satanisto nijedan - zajebavas druga preko foruma... je'l ti to taj tvoj "left-handed path"... ... Quote
Zagrivuk Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 (edited) kako je divno kad imas nekog pored sebe i ukaze ti na nesto predivno Edited July 7, 2004 by black_totem213 Quote
Livia Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 kako je divno kad imas nekog pored sebe i ukaze ti na nesto predino Predivno uvek prepozna predivno! Quote
Zagrivuk Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 da predivno uvek prepozna predivno slazem se Quote
Vampyr Poet Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 - sram te bilo satanisto nijedan - zajebavas druga preko foruma... je'l ti to taj tvoj "left-handed path"... ... Njemu ne treba zajebavanje vecj terapija elektro-shokovima Ajd da ne zapochinjemo diskusiju o LHP tamo di joj nije mesto Quote
Zagrivuk Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 you all make me zasto sta se desilo? kad govorim o predivnom govorim o dva zenska divna andjela juce iz kst-a i sta tebe sad buni???? Quote
Killiana Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 nije bilo upuceno tebi... a sto se mog komentara tice... baci pogled na poslednje tri stranice... enough is enough. Quote
tovar Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 jebes mi mater ako toza nije najpametniji lik na forumu. serpe, lonci, kasice-prasice, tastaure, prisustvo i odsustvo testisa, i naravno left hand path... sve sami utisci sa nightova. jel bio neko u voodoo? na sta je licilo? Quote
Ater Angelus Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 zaboravio si da naglasis da ti nemas veze sa bilo cime i da se ne mesas ni u sta ali da, sve sami utisci... Quote
^Toza^ Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 jebes mi mater ako toza nije najpametniji lik na forumu. Quote
tovar Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 zaboravio si da naglasis da ti nemas veze sa bilo cime i da se ne mesas ni u sta ali da, sve sami utisci... stavicu to u potpis. Quote
Guest Imsaeais Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 Sinoc sam naterao DJ-a u Dnovishtu da pusti Soylent Grun 10 puta za redom Steta sto niste bili tamo da im vidite lica ( info: u dvorishtu se samo metalci i rokeri skupljaju, tako da mozete da zamisljate reakciju ) Quote
sanguinia Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 A nekim stvarima stvarno nije mesto na forumu i bukvalno ne mogu da verujem da ste ozbiljni... Mozda su to neke frustracije od ispitnih rokova (sto je onda ok i brzo ce da prodje... ) ili cista dosada ili mozda apatican sindrom da se privuce paznja... ne znam zasto tave stvari ne mozete da zadrzite medju sobom jer je ovako jadno... samo znam da mi se gade takvi ispadi i da zalim sto sam to uopste i citao... nadam se da ce moderatori u buduce da sto brze brisu takve stvari... OK, brišem, kao i uvek - mada, možda bi i trebalo da ostane, čisto kao ilustracija koliko neki ljudi ovde umeju nisko da padnu... Quote
Dawngreeter Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 (edited) Pa najavi sledeci put kad tako nesto radis, nece mi biti tesko da sednem na voz, samo da bih gledao reakciju ljudi na tako nesto Edit: ovo je, jelte, komentar sa Ismaeais-ov post Edited July 8, 2004 by Dawngreeter Quote
Guest Imsaeais Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 Koliko ljudi postuje u skoro isto vreme Quote
Ater Angelus Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 ja samo da se slozim sa prethodnim postovima (Greeterovim i Sanguiniinim) dakle, i ja hocu da vidim tu scenu u Novom Sadu , a sto se postova tice... mozda ih treba ostaviti-mozda nekom zatrebaju za neko psiholosko ili sociolosko ispitivanje... ili lingvistichko. ili cisto kao spomenik opstem ludilu... Quote
MissionVao Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 I saw girl-on-girl i razocarao sam se... mene to u stvari to uopste ne pali Ili su ove dve bile ne znam ali nije ni bitno. Mojne mi dirias poznanice nisi ih video dobro, bas su obe slatke Samo bilo je grozno kako ih je gomila isfrustriranih zagorelih matoraca gledalo iz prikrajka kao ne znam ni ja sta... Inace, skroz cool night, strava sto su oko 1 pustali dosta electra, ni ona obrada sisters-a nije bila losa. I naravno Diorama Quote
TtuEd Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 kad govorim o predivnom govorim o dva zenska divna andjela juce iz kst-a Ahhh, bilo je nemoguce neprimetiti ih Quote
MissionVao Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 (edited) Znaci vi... ma nije vazno. Vi ovako stalno dolazite na teme samo kad imate nesto onako MASNO da iskritikujete? Izgleda da je to tacno, posto zadnjih pola godine opsevacije samo to radite. Ne zelim licne konflikte, ali mogli bi malo da se opustite, ako nista, zdravije je. Ceo taj koncept "proud to be bored" ne da nije dobar (na bilo koji nacin), nego samo pokazuje skrivene komplekse. Pa analizirajte prvo to. P.S. naravno, ne odnosi se na sve likove sa ove teme. Edited July 8, 2004 by Double Fire Quote
Recommended Posts