Jump to content

Recommended Posts

Posted
To nikako ne bi valjalo.Ali,drugar mi rece da ce biti Electro sada u utorak.Ja cu svejedno otici.Pa sta bude.

ma ni ja to ne bih voleo... Bogijev elektro kicks ASS!!! icon_rockdevil.gif old-school! icon_mrgreen.gif pogotovu sto ume da pusti i nesto veoma lepog pop/rocka/gotha na nightu icon_da.gif

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Danas se odrzala prva basket utakmica BeoGoth lige izmedju ekipa nadri-gotha i kvazi-industrijalaca. Prvaila BeoGoth basket lige su ista kao i za regularan basket, jedino sto svi igraci moraju da nose martinke (Shelly's, sta god) i moraju da nemaju veze sa basketom icon_mrgreen.gif

Pobedila je jedna od te dve ekipe sa 12 : 10, ali ne bih umeo reci koja jer u cilju totalno Tr00 atmosfere nijedan tim nije, u stvari, izabrao ime icon_smile.gif

ccc - sramotite tako plemenitu igru... no.gif bas ste neiskreni... icon_mrtav.gificon_mrgreen.gif

Posted (edited)

Danas se odrzala prva basket utakmica BeoGoth lige izmedju ekipa nadri-gotha i kvazi-industrijalaca. Prvaila BeoGoth basket lige su ista kao i za regularan basket, jedino sto svi igraci moraju da nose martinke (Shelly's, sta god) i moraju da nemaju veze sa basketom icon_mrgreen.gif 

Pobedila je jedna od te dve ekipe sa 12 : 10, ali ne bih umeo reci koja jer u cilju totalno Tr00 atmosfere nijedan tim nije, u stvari, izabrao ime icon_smile.gif

a sto ne rece ko je pobedio icon_cool.gificon_razz.gif tj ko je igrao u kom timu mada se ne znaju nazivi istih icon_mrgreen.gif (alternativni nazivi za timove :depresivne krtice i smoreni shishmishi ph34r.gif )

i kao glavni utisak sa 'nighta': betonske cevi konza icon_biggrin.gif

Edited by Ater Angelus
Posted

...kad smo vec u odeljku za pitanja... - jer sad u utorak elekrto ? icon_confused.gif  (jer ja sam nesto nacuo da ce opet da bude onaj "THE" night sa curama i smitsima a  da ce elektro valda da se ukine... icon_confused.gif  icon_confused.gif  icon_confused.gif )

Ako sam dobro video flyer, ovog utorka se pusta Hard Rock, mada ne garantujem 100%.

Posted

Mene nece biti na goth nightovima do avgusta (u prevodu jedan goth night icon_mrgreen.gif ) i mozda prve nedelje Avgusta ako zapalim negde. Mislim da necu mnogo propustiti icon_mrtav.gificon_biggrin.gif

Posted
Gde ides? Ja cu najverovatnije da odleprsam icon_mrgreen.gif u avgustu u Berlin, ne gotivim more jer ne umem da plivam icon_smile.gif

Ne idem nigde (u tom periodu) poceo sam da radm i tako icon_mrgreen.gif

Posted (edited)

I veceras je bilo super u Vudi  pivopije.gif

Pozdrav svima koje sam videla!  pivopije.gif

pozdrav i tebi

icon_da.gif

samo meni je zao jer nisu mnogi dosli a lepo bi se proveli , jer je stvarno bilo super

hahhahahahahahahahahahahahahaha

a da znam sta sam zaboravio i cemu se smejem, jer neko video kako je gotze pobegao hahahahahahhaahahahahaha ali stvarno nisam namerno hahahahaha

Izletelo mi je

icon_twisted.gificon_twisted.gificon_twisted.gif

vidimo se sutra

icon_da.gif

Edited by black_totem213
Posted

Elem, sinoc u Voodoo-u:

Cool muzika, zacudjujuce normalna atmosfera [ ! ], doduse bila je malo guzva celo vece, mada nista preterano... Steta samo sto sam ja bio u samlevenom izdanju pa nisam stigao da se nesto provedem icon_smile.gificon_rolleyes.gificon_mrtav.gif.

Izvinjavam se ako sam nekog iZkulirao...