tovar Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 zakon night. mnogo dobra ekipa, nije bilo padobranaca, pozdrav za sve koji su bili... @ azza & woodcutter, nisu standardne 80-te, nego hard rock 80-ih. znaci nije toliko gay... Quote
Thule Posted July 15, 2004 Author Report Posted July 15, 2004 E da, super veče. Znao sam da će biti dobro Pozdrav svima koji su bili (vidim da ovo i drugi rade, pa reko', mogao bih i ja) Quote
Kakashi Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Nego, dal' se to ja istripovah, ili je Steva sinoc pustio Estampie remix (?!); (sem ako to nije bio QNTAL sa istom pesmom)? Quote
Thule Posted July 15, 2004 Author Report Posted July 15, 2004 Koliko se ja sjećam, pustio je Am Morgen Fruo. Quote
Zagrivuk Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 da lepo je bilo pozdrav svima koji su bili Quote
Livia Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Koliko se ja sjećam, pustio je Am Morgen Fruo. Da ali neku remix verziju.Barem je ono sto ja imam drugacije. Quote
Kakashi Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Postoji i remix te pesme, tako da je verovatno to. Kao sto sam i mislio: bio je to trip s moje strane . Quote
Sinstrel Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Aaaa sise jedne vi mozete da izlazite u Voodoo sredom Nema veze zato cu ja na kraju meseca biti bogat a vi cete i dalje izlazit... mmm dea Quote
Zagrivuk Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 (edited) lepo i smesno u krugu, plus nisam bio cirke Edited July 16, 2004 by black_totem213 Quote
Livia Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 Bas tako Divno vece,super ekipa,ja licno odusevljena izvesnim otkricem Morace ovo da nam predje u praksu,nista ne kosta a svi srecni. Quote
TtuEd Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 Sa zakasnjenjem : Preksinoc u Voodoou odlican night. Bilo je bas mnogo ljudi, skoro da je bila guzva. Skoro da ne pamtim ovako dobar night u Voodoou. Pozdrav svima koje sam video (to je izgleda moderno ). Quote
TtuEd Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 Gde ste bili posle??? Na "krugovima", opusten & lep provod. Ko ti je kriv sto si zbrisala ranije Btw, ovo nema nikakve veze sa temom tako da bi bilo dobro da prestanemo sa spamovanjem Quote
Zagrivuk Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 Gde ste bili posle??? trebali ste da ostanete , stvarno je bilo dobro Quote
confusi0n.is.sex Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 jest ok u vudu-u. mada s vremena na vreme me smaraju one devojke sto zaboravljaju da je to ipak kafe, te vrte onim kosama kao ventilatori... da ne pricam kako su van svakog ritma, te kako takvo mlataranje moze biti u najbolju ruku smesno... muzika ok... ja ionako bio umoran te popio malo vise pa mi ni him par puta nije smetao. Quote
TtuEd Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 Ali ja sam htelaaaaa da ostanem /me daje Ivani kutiju roze maramica sa srcima i jednu veliku cokoladu sa lesnikom, u nadi da ce spreciti poplavljivanje foruma suzama (i njeno banovanje, zbog spamovanja). Quote
tovar Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 jest ok u vudu-u. mada s vremena na vreme me smaraju one devojke sto zaboravljaju da je to ipak kafe, te vrte onim kosama kao ventilatori... da ne pricam kako su van svakog ritma, te kako takvo mlataranje moze biti u najbolju ruku smesno... muzika ok... ja ionako bio umoran te popio malo vise pa mi ni him par puta nije smetao. actually samo 2 puta, wicked game i right here in my arms... Quote
Ater Angelus Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 (edited) da li vise ima smisla pisati "utiske" iz KST-a petkom... pa, ajde cisto da ispostujem tradiciju: POISON pushten u bashti u 2:45. urlik PATETIKA je ovog puta bio delo mojih glasnih zica (potpomognut ostatkom prisutnih). nekoliko minuta kasnije (oko 2:56) POISON pushten i u klubu. znaci uvedena je i repriza.... upoznah jos nekoliko ljudi sa foruma koje ranije nisam znala uzivo. sasvim prijatna noc. pitam se zasto sam je opet provela u kst-u Edited July 17, 2004 by Ater Angelus Quote
Zagrivuk Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 (edited) kst, odlicno pogotovo pred kraj kad su pustili kovenant Edited July 17, 2004 by black_totem213 Quote
michelle Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 KST, samo na kratko... Da nije nadrkanih posetilaca u svakom cosku bilo bi i simpaticno u neku ruku... Zanimljiv Deja vu, sad opet ne moram da dolazim godinu dana. Quote
Kakashi Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 Pre koji sat sam video VOODOO u 29. Novembra, blizu one Ekonomske-koje-vec... Sta je ovo? Selidba ili prosirenje? Quote
michelle Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 Pre koji sat sam video VOODOO u 29. Novembra, blizu one Ekonomske-koje-vec... Sta je ovo? Selidba ili prosirenje? Ih bre Urose, pa to je Voodoo Cafe, postoji vec 3 meseca. Quote
TtuEd Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 (edited) Sinoc u KST-u kao kod kuce - pivo mlako, ekipa odlicna. Muzika ista ali nije ni bitno, odavno ne dolazim u KST da bih cuo nesto novo... I da, dosta namrgodjenih klinaca u crnom, i drago mi je zbog toga. Volim da ih vidim, bar negde. Edited July 17, 2004 by TtuEd Quote
Recommended Posts