michelle Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 Prvi put ga vidim, stvarno. Znaci- kafic, radi od 8 do ponoci a nekad i do jedan. Nedeljom sva pica 50 dinara. Quote
Sinstrel Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 KST sinoc... bolje nego prosli put... zika je bila malo bolja... cuo sam par pesama uz koje sam propisno ispozirao. Onda sam se u 3h nesto smorio... umor valjda... sve u svemu bolje nego prosli petak. Inace dva puta vec za redom idem petkom u kst Quote
tovar Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 Znaci- kafic, radi od 8 do ponoci a nekad i do jedan. Nedeljom sva pica 50 dinara. actually do 2. bar mi tako zena kaze... Quote
Kakashi Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 Znaci- kafic, radi od 8 do ponoci a nekad i do jedan. Nedeljom sva pica 50 dinara. Cool . Quote
michelle Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 actually do 2. bar mi tako zena kaze... actually, do 1 ali produze i do dva ako ima ljudi Quote
TtuEd Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 Nedeljom sva pica 50 dinara. Bas sva? I Tekila, Viski, Votka & slicna? Quote
dark_lilith Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 ma jok topla cokoladica, coca cola, nes kafa itd.... Quote
Zagrivuk Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 Pih, bedak vudu je ok radnim danima , ovako je guzva uzasna inace kst petak pa da, kao sto umem da kazem uvek prijatno drustvo citacu utiske kad se vrnem Quote
purplejunk Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 Pardonnez-moi, ali kakva je generalna situacija sa night-ovima u Beogradu, kada i gde se odrzavaju? Ko pusta muzika, kakvu, i kakva je atmosfera? Ima li guzve? Kakve su cene? Khm khm. Dosta pitanja za sada. Quote
tovar Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 Pardonnez-moi, ali kakva je generalna situacija sa night-ovima u Beogradu, kada i gde se odrzavaju? Ko pusta muzika, kakvu, i kakva je atmosfera? Ima li guzve? Kakve su cene? Khm khm. Dosta pitanja za sada. zavisi sta slusas, ali recimo ovako: KST svaki drugi utorak ide gothic, u glavnom metal zvuk, stevie KST ponekad utorkom ide electro, goxy i bogi VooDoo svaka sreda ide gothic, metal, stevie van leta, nedeljom na akademiji (mislim da je svake druge) ide electro, gavra ponekad se smisli da pusti i gothic rock kriticar, petkom, gothic, metal, ne znam ko je dj, ali lepo slaze one mp3-jke najcesce nema guzve, a ako je bude nema pravila. cene pica su u akademiji i voodoo-u nesto klempavije, ali sta da se radi. ufur za voodoo i kriticar je dz, za KST je 80, a u akademiji nekih 100, ako se ne varam. Quote
Sentinel Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 Da i josh da dodam da i za kst i za akademiju mozes izvaditi clanske karte. Uz clansku kartu ksta ulaznica za svako vece te onda staje 60 dinara, a na neke specijalne veceri mozes uci i besplanto, dok seznoska clanska karta za akademiju staje 500 dinara, sa kojom je ulazak dzabe, a picha neshto jevtinija (duplo ako se ne varam). Imajuci u vidu da je ulaz na akademiju 100 din (minimun, ponekad i vishe), ukoliko nameravas cesto da posecujes klub veoma se isplati izvaditi clansku kartu, naravno, na pocetku sezone, a ulaz na akademiju leti je inache uglavnom dz za svaki night. Quote
Sinstrel Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Bio sam sinoc u kst-u na osamdesetim... znaci grozno, smor, smor i s m o r. Sta li je vama tamo interesantno stvarno mi nije jasno. Ovo mi je prvi i poslednju puta da idem na to sranje. Smorio sam se najgore a pritom platio kartu 100 din. a ostao sat vremena Quote
tovar Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 ma da, te pop 80-te su krs. svrati na hard rock 80-ih, ici ce jednom mesecno, pa da vidis sta je night... Quote
TtuEd Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Mozda ce cak ici i dvaput mesecno. Ne znam, totalna je zbrka oko utorka u KST-u. Mislim da bi utorak trebalo da ide ovako: Stivi, Bogi, Stivi, Hard Rock, Stivi,... itd. Quote
Sinstrel Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Inace sad u petak saznah da nece biti goth u utorak vec "Rokanje" (Nu metal isl.), Stivi otisao na odmor ili dobio pedalu?! Ili ja sad samo unosim pometnju mojom neobavestenoshcu?! Quote
Sentinel Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Ja cuh da je rokanje utorak (27mog), tako da bi ovog utorka ipak trebao biti Stivi... Quote
MissionVao Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Inace sad u petak saznah da nece biti goth u utorak vec "Rokanje" (Nu metal isl.) Quote
Sinstrel Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Staaa?! Mene je Sentinel bas obradovao kada je rekao da ce Rokanje biti sledeci utorak posto nikad nisam do sad ishao Quote
Thule Posted July 18, 2004 Author Report Posted July 18, 2004 Pa dobro, hoće li u utorak biti gothic ili neće? Quote
sanguinia Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Pa na plakatu piše da je 20. jula gothic. Nego, kakvo je stanje sad na Stivijevim najtovima? Šta se pušta? Quote
Sentinel Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 same old tunes...nishta ne propushtash Eh da, zaboravih, proshli put je pustio nechiju odvratnu obradu New Ordera -True Faith... biljo je bash blj, eto a ranije to nije pushtao Quote
sanguinia Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Ma ne brinem se da ću da propustim nešto... štaviše, ja BIH da propustim, ali mi je postavljen ultimatum da idem, pa gledam koliko da očekujem da se smorim... Quote
tovar Posted July 19, 2004 Report Posted July 19, 2004 propustio sam prosli night, a pretprosli je bio prilicno... atipican (oh, shadows, kakav politicki korektan izraz)... i sta sad, stivi ili rokanje? ma nije bitno, ionako nemam sta pametnije da radim, a ako bude rokanje, odslusam wake me up, can't wake up, save me!, nadjem nesto debelo u spavacici, stojim na bini i drzim doticni entitet da ne padne, a onda posle poziranja odem kuci... Quote
Recommended Posts