michelle Posted July 19, 2004 Report Posted July 19, 2004 Pa dobro, hoće li u utorak biti gothic ili neće? Bice Gothic, Azza lupeta Quote
tovar Posted July 20, 2004 Report Posted July 20, 2004 metal je zateg'o u picku materinu... mada, gledano sa pozitivnije strane, precedniku je bio rodjendan, palili smo baklju i pili pivo. e, da, pustio je alma mater i christ goodbye jednu za drugom... a posle toga ToN... Quote
Thule Posted July 20, 2004 Author Report Posted July 20, 2004 Znao sam da sam trebao ići, ali ljenost je prokletstvo nas velikih Inače, Marko, je l' idemo večeras na gaythic? Došla nam sestra Quote
tovar Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 gothic konza - vaistinu konza. bilo lepo. Quote
Sentinel Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 Vaistinu bilo fino, nije bilo previshe sintetike kao proshli put. Quote
Thule Posted July 21, 2004 Author Report Posted July 21, 2004 Jeste, bilo je fino, samo maaaaalkice vruće Najjača je bila grupa rejvera, sa onom ekstra debelom u roze pantalonama Quote
Sinstrel Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 Nja... nije fer... hocu ja da vidim bljak-debelu-rejverku... smor jebem ti sljaku Quote
Luciette Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 Sinos sam prvi put bila na gothic night-u u KST-u, i mogu reci da je stvarno ok. Mnogi ljudi se zale da im je dosadno, mada od prevelikog konzumiranja coveku se sve smuci. Mislim da je super to sto nema puno ljudi pa je sve nekako opustenije i nije puno vruce. Muzika je sasvim ok, ali me je bas odusevilo pustanje pesama ''Spider and the fly '' i ''Love infernal''. Superiska Quote
Guest Imsaeais Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 Ja cu veceras da terorisem ove u Dvorishtu Iako je "metal night" ima da ih ponapijam i pushtam :wumpscut: i project pitchfork dok ne pocrkaju, ili mi ne porazbijaju zube Quote
TtuEd Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 Najjača je bila grupa rejvera, sa onom ekstra debelom u roze pantalonama Vaistinu Cini mi se da su rejveri dosli sa onom nashom (odnosno Gothicharkom ) koja je bila sa njima u ekipi s' vremena na vreme. Mozda pokusava devojka da ih preobrati. Quote
Ater Angelus Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 (edited) Ja cu veceras da terorisem ove u Dvorishtu Iako je "metal night" ima da ih ponapijam i pushtam :wumpscut: i project pitchfork dok ne pocrkaju, ili mi ne porazbijaju zube zlo jedno novosadsko tako i treba , ako bude bilo uspesno kao prosli put kad si izvestio o desantu na metal night, svaka cast nek je sa srecom & puno uspeha u diverziji (i cuvanju zuba ) i naravno, ocekujemo izvestaj Edited July 21, 2004 by Ater Angelus Quote
Thule Posted July 21, 2004 Author Report Posted July 21, 2004 Mozda pokusava devojka da ih preobrati. Nadam se da ne Ma došli rejveri na tehno, čuju i to se vrti... Bio je sa njima i jedan Quote
Ater Angelus Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 Najjača je bila grupa rejvera, sa onom ekstra debelom u roze pantalonama ja bih po opisu rekla da se to Sunjerka vratila medj' kst-ovski svet (posto je primecena i u petak ) ako je tako, nek vam je... neko ili nesto u pomoci Quote
Thule Posted July 21, 2004 Author Report Posted July 21, 2004 (edited) Jeste, ona/on/ono je (čak i sada kada sam je/ga vidio nisam siguran šta je). Ne bojimo se mi mekušaca (sunđer, je l'), mi smo tr00! Edited July 21, 2004 by Heimdall Quote
Ater Angelus Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 Gotha mi, mene frustrira kad je/ga vidim zastrasujuce je kad znas sa cime treba da delis zivotni prostor (ekosistem, je li ) Quote
TtuEd Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 ja bih po opisu rekla da se to Sunjerka vratila medj' kst-ovski svet A znaci tooo je ona! Iritira uzivo skoro kao i na forumu. Quote
Thule Posted July 21, 2004 Author Report Posted July 21, 2004 Apsolutno si u pravu! No dobro, da ne bismo previše spamovali temu... P.S. Ulete mi ovaj što je obrijao bradu u post Quote
TtuEd Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 Bio je sa njima i jedan A ti si se bogami dobro trudio da ga isprovociras. Cestitam za ulozeni trud. P.S. I, kao sto rece ovaj pozer pre mene necemo previse da spamujemo Quote
Thule Posted July 21, 2004 Author Report Posted July 21, 2004 A ti si se bogami dobro trudio da ga isprovociras. Cestitam za ulozeni trud. Ja? Nikad! Samo sam radio ono što i inače radim Quote
Cypher Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 ZLI MODERATORU!Mojne kradeš smajlove Scena: Ide Depeche Mode.....Ja okrenuta leđima..Dim,mrak,gomila. Neko me vuče za kosu. Ja reko,ništa,proćiće. Opa!Čupa MAJKU MU! Ja se okrećem....... AAAAA! A ono našminkani ćelavi tip u trikou: "Ti sigurno slušaš gothic?" Od tad stojim blizu izlaza Quote
Thule Posted July 21, 2004 Author Report Posted July 21, 2004 (edited) Ošišaj se i ti na ćelavo, pa neće imati za šta da te vuče Ili, možda hoće.... EDIT: zaboravih reći da sam kleptoman Edited July 21, 2004 by Heimdall Quote
Cypher Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 Kradi,kradi.... Svi mi znamo šta se dešava sa lopovima. Pa,da,i jesam se ošišala na ćelavo. Quote
Recommended Posts