Thule Posted July 21, 2004 Author Report Posted July 21, 2004 Kradi,kradi.... Svi mi znamo šta se dešava sa lopovima. Pa,da,i jesam se ošišala na ćelavo. Bilo kako bilo, večeras je novi najt, i novi doživljaji lude družine Pere Kvržice... Quote
MissionVao Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 Ma bilo je super sad u utorak, pivo pitko i nije smrdelo na mokracu izdaleka (kao obicno), no nije bitno rasturanje uz Dioramu, ToN, Sisterse i sl... Jedino sto su mi nestale cigare iz dzepa :? One debele (narocito zuta) su nam svima razveselile veche Jel ona zuta Sundjer Bob ili...? Hoce li mi neko konacno odgovoriti koji je trenutni raspored nightova u KSTu? Stalno spominjete metal, kad je to uopste :? Svaka cast standarnoj ekipi ventilatorki, uvek podignu atmosferu I da, ona devojka sto se uvek gubi uz Rammstein (ovog puta sa kacketom), SJAJNO igra! Quote
tovar Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 Sinos sam prvi put bila na gothic night-u u KST-u, i mogu reci da je stvarno ok. Mnogi ljudi se zale da im je dosadno, mada od prevelikog konzumiranja coveku se sve smuci. Mislim da je super to sto nema puno ljudi pa je sve nekako opustenije i nije puno vruce. Muzika je sasvim ok, ali me je bas odusevilo pustanje pesama ''Spider and the fly '' i ''Love infernal''. Superiska mislim da je reda velicine prvi put pustio poisonblack. a izbor muzike mu je bio nenormalno dobar. sva sami hitovi. Quote
tovar Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 Ma bilo je super sad u utorak, pivo pitko i nije smrdelo na mokracu izdaleka (kao obicno), no nije bitno rasturanje uz Dioramu, ToN, Sisterse i sl... Jedino sto su mi nestale cigare iz dzepa :? One debele (narocito zuta) su nam svima razveselile veche Jel ona zuta Sundjer Bob ili...? Hoce li mi neko konacno odgovoriti koji je trenutni raspored nightova u KSTu? Stalno spominjete metal, kad je to uopste :? Svaka cast standarnoj ekipi ventilatorki, uvek podignu atmosferu I da, ona devojka sto se uvek gubi uz Rammstein (ovog puta sa kacketom), SJAJNO igra! jedno od onih bica, entiteta ili cega vec je bila sunjerka, imala je na sebi roze lonice i zutog decka pored koga je bilo jako zanimljivo razvaliti se od salutiranja. sa njima je bio i neki gay amer ili tako nesto koji se celu noc 'vatao sam sa sobom raspored je stari, tj. kakav je bio pre zatvaranja, sa malim izmenama: svaki drugi utorak je gothic, a izmedju ulecu hard rock '80s, electro i rokanje, ponedeljkom je metal, koji se pretvorio u agro metal night, sredom je domacica, a petkom je ... petak... za cetvrtak ne znam, subota nije fiksna, a nedeljom ne radi. toliko. Quote
Killiana Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 vidi se da ste svi "trOO" hateri... clap clap, svaka cast! Quote
MissionVao Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 raspored je stari, tj. kakav je bio pre zatvaranja, sa malim izmenama: svaki drugi utorak je gothic, a izmedju ulecu hard rock '80s, electro i rokanje, ponedeljkom je metal, koji se pretvorio u agro metal night, sredom je domacica, a petkom je ... petak... za cetvrtak ne znam, subota nije fiksna, a nedeljom ne radi. toliko. Hvala Quote
Guest Imsaeais Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 Eh, kakav smor... do jedno pola jedan dok se 'DJ' nije posteno napio A onda sam imao slobodan pristup playlisti Mislim da ce mi zabraniti pristup tamo :Wumpscut:, Project Pitchfork, Decoded Feedback, Wolfsheim, Covenant i malo The Cure i Sistersa su bili dovoljni da se svi razidju ranije nego inache Koliko je i skinsa bilo imam srece sto sam zube sacuvao Quote
Sinstrel Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 Cemu potreba ka naturanju muzike koju ti volish ljudima koji to ne slusaju i koji su dosli da cuju nesto potpuno drugacije?! Quote
TtuEd Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 Sinoc u Voodoou odlican night by DJ Stevie and (neocekivano) DJ TtuEd Doduse, ja sam pustao samo pola sata - sat (moj je bio onaj deo sa ocajnim prelazima oko 3 ujutru ) Poseta je bila stvarno slaba ali je zato muzika bila o-d-l-i-c-n-a, narocito onaj prvi blok, kad skoro nikog nije bilo u klubu. Muzicki, ne pamtim kad sam cuo ovako dobar Stivijev night. For Heimdall and lestate => Ko vam je kriv sto ste otisli ranije, propustili ste najbolji deo Quote
Sinstrel Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 He, he DJ TtuEd Bedak bas mi krivo sto nisam prisustvovao tom night-u Sledeci odnosno onaj tamo sledeci (za dve nedelje ) night, bicete u prilici da premijerno cujete jednu hit pesmu naseg trve-dark wave-electro-industrial-zombie-goth benda. Ima benda i ime pesme ce biti otkrivene tek nakon sto se navucete na tu pesmu Quote
TtuEd Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 Ma, znam ja koji je to "bend". Cuo sam da neki PozzeR pravi neke svoje "pesme" na svom kompjuteru pa pokusava da ih uvali publici "na mufte" i namlati lovu preko noci. Quote
Cypher Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 (edited) A to je juče bio stiven? Ja mislila ovaj moderator malo Al ja zaboravila da to postoji. Edited July 22, 2004 by Cypher Quote
tovar Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 cypher, uopste nisi ortak sto mi nisi odgovorila na pp... Quote
Guest Imsaeais Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 Cemu potreba ka naturanju muzike koju ti volish ljudima koji to ne slusaju i koji su dosli da cuju nesto potpuno drugacije?! Nas nekolicina ( chitaj shaka jada ) ima slican ukus, a posto se to nigde ne pushta u novom sadu, moramo da im dosadjujemo barem jednom / dvaput mesechno Quote
Thule Posted July 22, 2004 Author Report Posted July 22, 2004 Cekajte, cekajte... Sunjer postoji??? Na žalost. Inače, krivo mi je što nisam vidio onog obrijanog sinoć u akciji Dj-isanja. Biće reprize, nadamo se . Šta si puštao? Killiana, ono biće je iritantno, i to čak i meni, koji jako rijetko imam problema sa određenim ljudima. Quote
Cypher Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 krivo mi je što nisam vidio onog obrijanog Quote
Thule Posted July 22, 2004 Author Report Posted July 22, 2004 Ttued obrijao bradu, pa je od sada "obrijani", i sinoć puštao muziku u Voodoo-u... Quote
Cypher Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 obrijani aJD Da ne bude spam ali. Proverio? Quote
Recommended Posts